Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bend mantı açayımm misafirlerimize barimmm çagırayımm rehamla uguru da az gelip yardım etsinler katlamaya hahahahha yapamıyomm bak muhtarımsız rehamsızz

leloş bizde kahvaltılık varya
ama istersen sana hemen börek yapabilirim
ee tabiki kızlar misafiri iyi ağırlamalıyız sonra bidaha gelmez kaydirigubbakcemile3

Ayol kahvaltılık bizdede var . olmadı şimdi bu börek yetişmezde varsa yufkan bi gözleme filan şettiri ver çay demini alana kadar olur zemuszemus

ayyy benimki gibi... benim de alındı bir tüpüm.... makinayı açtılar bir parça fazlaymış....:roflol:

bend mantı açayımm misafirlerimize barimmm çagırayımm rehamla uguru da az gelip yardım etsinler katlamaya hahahahha yapamıyomm bak muhtarımsız rehamsızz
:roflol::roflol:
özlemiştik reha ve uğur hikayelerini onlarsız olmaz asla kaydirigubbakcemile3
Ayol kahvaltılık bizdede var . olmadı şimdi bu börek yetişmezde varsa yufkan bi gözleme filan şettiri ver çay demini alana kadar olur zemuszemus
ay nidemek canım hemen yaparım sana gözleme kolay iş ama bak azra mantı yapıcakmış
onu yeriz olmamı sempatiksalakcinni
anladım ebracım mevlam uzun ömür verisn
tez vakitte bizede versin inşallah
amin kuzum inşallah
kızlar yeni avatarım nasıl olmuş... çok güldüm ben bunlara yaaa....kaydirigubbakcemile3
süper ısırıyomu ne yoksa öpüyomu kuzu
yaparımm kuzummm ayıp ediyonnn ni demekk mantıyıda yaparımmm böregideeee bebişideeee inşallahhh hahahaha

herşeyi yapıyozda bebişe gelince tıkanıyoz kaydirigubbakcemile3
ama bu azimle onuda yapıcaz inşallah

ayy ben geçen gün kardalene anlattıydım ama olmadı onunki... benden anlamadım bende... belki de yanlış anlattım...

hepsini yaptım
ama senin dediğim gibi solda adres falan çıkmadı,neler denedim,bütün yazıları kopyalayıp tercüme bile ettirdim,olmadı olmadı.

Oooo mantılar börekler ufak atın kızlar ufak İstanbuldansınız ona göre atlar arabaya gelirim ona göre
ooo arabaya gerek yok
azra seni uçağıyla alır canım kaydirigubbakcemile3
buarada hangi taraftasın istanbulda
ayyy benimki gibi... benim de alındı bir tüpüm.... makinayı açtılar bir parça fazlaymış....:roflol:

delüüüüüüüüüü :roflol::roflol::roflol:

ebrracım biz yaparım Allahımın izni ile ama zamnı var aslında bizm bebeler akıllı biliyomuusn nazlanıyolarki dışarı çıkınca ne isterlese yapalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…