- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
kızlar topikte bi forum vardı ordan yapmıstım bende su an hatırlamıyorumm..kardelencim bi çay ikram edelim bari misafirlere
leloş bizde kahvaltılık varya
ama istersen sana hemen börek yapabilirim
ee tabiki kızlar misafiri iyi ağırlamalıyız sonra bidaha gelmez kaydirigubbakcemile3
ben yapıyım kızlar çayı
azrada ıspanaklı yapsın ozaman
leloşcum olurmu severmisin?
derdam MAKBERİN galiba ikinci yılında oldu
o ilk hamileliğinde dışgebelik yaşadı tüpünün biri alınmıştı
sonra nerdeyse 1 yıla yakın olmadı tam tedaviye başlıycatı geldi minişi çok şükür
bende çok denedimde olmuyo yaa
nedendir bilmem
zaten takvim yapanlarada şaşıyorum
nasıl becermişler diye
leloscum öncelikle merhaba hoşgeldin aramıza
bende sana ne istersden onu yaparım söyle canım
:roflol::roflol:bend mantı açayımm misafirlerimize barimmm çagırayımm rehamla uguru da az gelip yardım etsinler katlamaya hahahahha yapamıyomm bak muhtarımsız rehamsızz
ay nidemek canım hemen yaparım sana gözleme kolay iş ama bak azra mantı yapıcakmışAyol kahvaltılık bizdede var . olmadı şimdi bu börek yetişmezde varsa yufkan bi gözleme filan şettiri ver çay demini alana kadar olur zemuszemus
amin kuzum inşallahanladım ebracım mevlam uzun ömür verisn
tez vakitte bizede versin inşallah
süper ısırıyomu ne yoksa öpüyomu kuzukızlar yeni avatarım nasıl olmuş... çok güldüm ben bunlara yaaa....kaydirigubbakcemile3
yaparımm kuzummm ayıp ediyonnn ni demekk mantıyıda yaparımmm böregideeee bebişideeee inşallahhh hahahaha
ayy ben geçen gün kardalene anlattıydım ama olmadı onunki... benden anlamadım bende... belki de yanlış anlattım...
ooo arabaya gerek yokOooo mantılar börekler ufak atın kızlar ufak İstanbuldansınız ona göre atlar arabaya gelirim ona göre
ayyy benimki gibi... benim de alındı bir tüpüm.... makinayı açtılar bir parça fazlaymış....:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?