Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Oooo mantılar börekler ufak atın kızlar ufak İstanbuldansınız ona göre atlar arabaya gelirim ona göre

buyur gelll gelene kapımızz açıkk canımm

bu arada hoşgeldinn topimize sefalar getirdinn

canım okudum senin durumu allah evladıa uzn ömür versin hayırlı yazılar yazsın

bak ne mutluki sana rabbim evlat vermişş annelik duygusunu yaşamışsın

biz onuda da yaşamadık utanıyorum diyorsun utanacak bişey yokk ki bunda canımm

sana kimse kısır çocucgu olmuyoo diyemezzz gülümm sen düşünmüuyorum 1 tane yeter dersin biz onuda diyemiyoruz

onun içn kuzum hiç kendini boşuna strese sokma rabbim ikinci evladınıda tez zamanda nasip etsin inşallah
ne kadar stress okadarr hep geridenn gideriz canımm onunn içinn napacazz

o stresii öldürecegizzz deyilmiii noo stressss

Etrafınıza bi bakın kızlar başka sorunları olanların çocuk sorunu yok
Bende tam hehhh sorunlar bitti herşey 4 - 4 lük oldu ohh kendim bakarım yaşayamadıklarımı yaşarım dedim tık yok sınav bu bizlere her şey tam olmuyo işte

ben hem ısırıp aynı andada patlatmak istiyomm o popolarınaaaabi gelselerrrrr de bakk ozamannn görsünlerrrr bize yaşattıkklarınnııı o popolarr çekecekk

hale için dua lıstemız
EBRAR-------------25
HALE-----------------25
BONCUK-----------25
SEVTUN-------------25
ALEYNA------------20
KARDELEN-------20
TUGCAL-------------25
AZRA----------------20
YELIZ----------------20
BERSU--------------10 bıttı
DERDANUR----------20
TURKUAZ--------------20
MAVI--------------------20
DERIN-----------------20
NANELİŞEKER.....18

LİSTEMİZ TAMAMDIR SALI AKŞAMI DUASINI YAPICAZ

aşk olsun azracım madem küsme gecesibende sana küsem bari insan slm verir dimi bak zaten ağrıdan zor duruyom yeni geldim kndime ohh bende sana küstüm işte:umursamaz:

Kızlar ben cıkıyorum 2 gündür acayip bi baş agrım var boynumdan geliyo resmen kafamda karıncalar geziyo kendinize ii bakın canlarım Allaha emanet olun cok öptm hepinizi

Aslına bakarsan oglumu büyütürken çok çektim yokluk borç sıkıntı eşimin ailesi falan bi gün yüzü görmedem derler ya o hesap benimki oğlumu annem büyüttü çalıştım ben az kalsın işyerinde doguracaktım sonrasıda malum bi müddet sonra bıraktım gene çalışmaya devam oğluma eksikligimi aldıklarımla kapama çalıştım tipik çalışan anne psikolojisi cnm bu 1,5 yıl oldu işi bırakalı evdeyim ilk zamanlar ogluma yanlış yaptıgında kızsam evime gidicem diye aglıyodu evide annem işte off ben anlatsam sana hayatım roman benim
oğlum istedi kardeş birde babamı kaybettim ablam kardeşimle bir birimize sarılıp agladık oğlum yanlız kalmasın istiyorum bir sıgınagı dayanagı olsun istiyorum dişinin çıktıgını görmek istiyorum ilk adımı attı diye tel. haber almak istemiyorum dolu dolu bunları yaşmak istiyorum çok doluyum çok boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…