Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yok ebrracım ben valla şaka yptım ben küsrmiyim size kız canlarım
azracım barışmıyozmu gel öpemŞeniz canım arkadaşımolumunekankayizsmile

leloş çok haklısın canım,çok kardeşlik çok güzel bişeydir eminim,benim bitaneceik kardeşim var,keşke çokkkk olsaydı,annem çocuklarım rahat büyüsün diye yapmamış,ama ben hep istemiştim,şimdi ben bi taneyi bile yapamadımmafoldumben
sen gene şanslısın,en azından şöyle kucağına lınca sennde eriyen,miniş miniş ellerine dokununca tüm dertlerini unuttuğun,kokusunu içine çektiğinde şifa bulduğun bi yavrun var,ben bunları başkasının çocuğunda bile yaşıyorum,inş.kendi çocuğumdada yaşatır rabbim.

Bakıyo bakmasınada olmuyo iki arada büyüyünce hala sorunlar yaşıyoruz otorite kuramıyosun bak dün telefonumu karıştırmış oyun satın almış bi baktım msj geldi 12 tl. diye bu ne dedim babana sölicem akşama dedim söleme ben hallederim diyo bana o nasıl söz öle dedim aklı sıra ananesine ödeticek babası duymıcak kıyamıyo her istedigini yapıyo çocugun bize eyvallası olmuyo yani sıkıştımı anneme

olur tabi tatalım... domatesleri nasıl yapmış bi kontrol ederiz hem....kaydirigubbakcemile3 hmen çıkarım şimdik yola...

he ya habire domates yapıyo bi menemen yapsın sahurada yiyek :roflol::roflol::roflol:
şimdi kabulde etmez korkma azracım aleyna yok bu akşam kimse miş etmez evine :roflol::roflol:

kardeloş senin bilmediğin bişey varmı
yıllardır istanbulda yaşarım hiç bilmem aklinialirimsmile

kız,şimdi yanlış hatırladığımı söylicek rezil olcam zaten.,ben istanbulda bütün seyehatleri otobüsle yapınca,baya bi öğrendiydim,akrabalarda gazideydi o zamanlar,ordan biliyom.aklinialirimsmile

İşallah cnm rabbim tez vakitte bi evlat nasip etsin sana

bende ondan demiştim zaten... ben çalışırken bir bayan vardı annesi bakıyodu oğluna... çocuk annanesine anne dimeye başlamış... bir de ben bankacıydım biliyomusun akşam en erken 9 da çıkıyoduk işten... eve gidesiye çocuk uyumuş oluyomuş tabiii annesini görünce annanesinin arkasına saklanıyomuş... ne kadar acı bişey....

yok ebrracım ben valla şaka yptım ben küsrmiyim size kız canlarım
azracım barışmıyozmu gel öpemŞeniz canım arkadaşımolumunekankayizsmile
datlum tabiki şaka merak etme sen küsemeyiz birbirimize
allah aramıza kara kedi sokmasın :Saruboceq:
çok gezdiğinden biliyodur hatun....sırnaşık şey

gezenti yaa durduğu yerde durmaz :mymeka:

he ya habire domates yapıyo bi menemen yapsın sahurada yiyek :roflol::roflol::roflol:
şimdi kabulde etmez korkma azracım aleyna yok bu akşam kimse miş etmez evine :roflol::roflol:

hakkaten kız azra bi menemen yap kız... yiyek güzel olur sahurda... sucuk koy emi...

gerçekten çok acıı

sahi kızlar aleyne Hırkayı Şerif i görmeye gidecekti.. görebilmiş mi... o gün çokkalabalıkmış... inşallah görebilmiştir... haber alan oldu mu???

ya bugün resimlere bakıyodum,hırkai şerif camisinin önündede çektirmişiz,hatta arkadaşla bigün çıktık,camiye geldik,namaz kıldık,tam ayrılcaz aklıma geldi,arkadaşın tlfnu evde şarjda kalmıştı,nasıl kahkahayla gülüyom ama,görceksiniz,ha bunun komik tarafı neresi derseniz,tam kahkahanın ortasında aklıma geldiki,bende unutmayım diye onun tlfnunun yanına bırakmıştım teli,arkadaşa gülerken,kendim gülüncek hale düştüm,bide akşama dönmicez,ve annemler arasa ne dencek durumu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…