kardeloş senin bilmediğin bişey varmı
yıllardır istanbulda yaşarım hiç bilmem aklinialirimsmile
caNIMaLLAH İSTEDİĞİN HERŞEYİ YAŞAMANI NASİP ETSİN İNŞALLAH... BENDE SON HAMİLELİĞİMDE BIRAKMIŞTIM İŞİ... EVDE ÇOCUĞUMUN BAŞINDA OLAYIM DİYE... NASİP OLMADI... ÇALIŞIRKEN ÇOCUK BÜYÜTMEK ZOR GERÇEKTEN... ANNE GİBİ KİMSE BAKAMIYO ÇOCUĞA...
olur tabi tatalım... domatesleri nasıl yapmış bi kontrol ederiz hem....kaydirigubbakcemile3 hmen çıkarım şimdik yola...
kardeloş senin bilmediğin bişey varmı
yıllardır istanbulda yaşarım hiç bilmem aklinialirimsmile
leloş çok haklısın canım,çok kardeşlik çok güzel bişeydir eminim,benim bitaneceik kardeşim var,keşke çokkkk olsaydı,annem çocuklarım rahat büyüsün diye yapmamış,ama ben hep istemiştim,şimdi ben bi taneyi bile yapamadımmafoldumben
sen gene şanslısın,en azından şöyle kucağına lınca sennde eriyen,miniş miniş ellerine dokununca tüm dertlerini unuttuğun,kokusunu içine çektiğinde şifa bulduğun bi yavrun var,ben bunları başkasının çocuğunda bile yaşıyorum,inş.kendi çocuğumdada yaşatır rabbim.
Bakıyo bakmasınada olmuyo iki arada büyüyünce hala sorunlar yaşıyoruz otorite kuramıyosun bak dün telefonumu karıştırmış oyun satın almış bi baktım msj geldi 12 tl. diye bu ne dedim babana sölicem akşama dedim söleme ben hallederim diyo bana o nasıl söz öle dedim aklı sıra ananesine ödeticek babası duymıcak kıyamıyo her istedigini yapıyo çocugun bize eyvallası olmuyo yani sıkıştımı anneme
datlum tabiki şaka merak etme sen küsemeyiz birbirimizeyok ebrracım ben valla şaka yptım ben küsrmiyim size kız canlarım
azracım barışmıyozmu gel öpemŞeniz canım arkadaşımolumunekankayizsmile
çok gezdiğinden biliyodur hatun....sırnaşık şey
he ya habire domates yapıyo bi menemen yapsın sahurada yiyek :roflol::roflol::roflol:
şimdi kabulde etmez korkma azracım aleyna yok bu akşam kimse miş etmez evine :roflol::roflol:
kız,şimdi yanlış hatırladığımı söylicek rezil olcam zaten.,ben istanbulda bütün seyehatleri otobüsle yapınca,baya bi öğrendiydim,akrabalarda gazideydi o zamanlar,ordan biliyom.aklinialirimsmile
bende ondan demiştim zaten... ben çalışırken bir bayan vardı annesi bakıyodu oğluna... çocuk annanesine anne dimeye başlamış... bir de ben bankacıydım biliyomusun akşam en erken 9 da çıkıyoduk işten... eve gidesiye çocuk uyumuş oluyomuş tabiii annesini görünce annanesinin arkasına saklanıyomuş... ne kadar acı bişey....
hakkaten kız azra bi menemen yap kız... yiyek güzel olur sahurda... sucuk koy emi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?