Kız bana uyarda herifleri netçezzz onları unuttuk :bbo:
tugcal çok acımasızsın şekerim aç açmı tutsunlar orucu kızz yazık ben kıyamam kocama bilmiyorumkismile
kardeln canım hiç gülesim yoktu yaa telefona çok güldüm Allahta seni güldürsün
kız hazırlayıver masayı ben öle yapıyom hep.... kalkar eder sahurunu ayol... anam gacı ya ne düşünürmuş ayol herifini... ama sen ilk gelcen ya normaldir... alışırsın... koccan da alışır zamanla.....
KÜÇÜK BİR MOLA.... ÇOK GÜLDÜM BEN....
Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyor Evrim ne güzellikler yaratıyor! diye düşünüp mest oluyormuş, Birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamış. Adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına bakışında ayının daha hızlı olduğunu fark ediyormuş. Dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki bir dala takılmış, ayı adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış, tam vurmaya hazırlanırken adam 'Allahım! diye bağırmış. Bir anda zaman durmuş ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş bir anda orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık huzmesi adamın üzerine parlamış. Çok derinden gelen ilahi bir ses adama; 'Yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın,sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?' demiş. Adam utanç içinde: 'Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık,ama hiç olmazsa ayıyı dindar yapabilir misin?' demiş. 'Peki' diye karşılıkvermiş ve ışık kaybolmuş. Nehir tekrar akmaya başlamış her şey eski haline dönmüş. Ayı iki pençesini de göğe doğru çevirmiş ve konuşmaya başlamış; 'Allahım, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamdolsun bana verdiğin nimetlere...'
daha ne maceralarım var istanbul sokaklarında da,zamanı gelince anlatırım inş.kolay mı,sırf gezmeyle geçen altı ay.delikafaduldenleyleği ben hep havada görürümdedelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:
koptum yaa alışıyolar değilmi kuzum
bizimkiler artık ses çıkarmaz oldular
azra geç görüyon analdım ama ben gelmem sana hala barıştık buyur gel demedin bana
ya valla ben aleynayıda yelizide çok özledim
yoklukları nasıl belli
buarada tutişimde annesinde kalıyo ama niye uğramadı hiç
ramazan girdiğinden beri muhabbet edemedik biz gececi ogündüzcü :kedi:
heee benimki alıştı valla... sofrayı bile kendi hazırlıyo topluyo artıkın... napsın adam... gezenti bir karısı var... ses etmiyo artıkın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?