Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tugcal çok acımasızsın şekerim aç açmı tutsunlar orucu kızz yazık ben kıyamam kocama bilmiyorumkismile

kız hazırlayıver masayı ben öle yapıyom hep.... kalkar eder sahurunu ayol... anam gacı ya ne düşünürmuş ayol herifini... ama sen ilk gelcen ya normaldir... alışırsın... koccan da alışır zamanla.....

kardeln canım hiç gülesim yoktu yaa telefona çok güldüm Allahta seni güldürsün

daha ne maceralarım var istanbul sokaklarında da,zamanı gelince anlatırım inş.kolay mı,sırf gezmeyle geçen altı ay.delikafaduldenleyleği ben hep havada görürümdedelikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol:
koptum yaa alışıyolar değilmi kuzum
bizimkiler artık ses çıkarmaz oldular

ayyy bende çok güldüm yaaa

azra ben geçen gün söylemiştim canım,menemeni bol soğanlı,soğanlarıda iri severim ben,ban aayırı yapcan sanırım.cokacimcoook

sizler istanbulun neresindesiniz ???
sohbet varken biz 5 kişi eminönünde buluşmuştuk amma maceraydı hee herif tuturdu bende gelecem uzaktan izlicem başına bi iş gelir dye çok eski türk filmi izlemiş çayına ilaç atarlar karıcım naparız sonra diyo ayol dedim eminönü meydanında onca kalabalıkta bi şey olmaz hadi için rahat etsin sıpanı tak peşime gelince bülbül gibi zaten anlatır olanı biteni sana dedim ehhh tamam dedi gelmedi ama 10 kere aradı kaydirigubbakcemile3

ya valla ben aleynayıda yelizide çok özledim
yoklukları nasıl belli
buarada tutişimde annesinde kalıyo ama niye uğramadı hiç
ramazan girdiğinden beri muhabbet edemedik biz gececi ogündüzcü :kedi:

valla benim için problem yok benim koca verrisen yer vermezsende ölece bekeler 3 gün aç dursun banamısın demez bende çıkp çıkp grziyom böle geceleri
ama bu gece yokum alamyın beni baksanoza beni çağırmıyo hatum iyiki bi küstük dedik yanee

Alışırmı dersiniz bizim burda komşular dışarda oturup akşamları çay falan içiyolar benimki sıcak bakmıyo gündüzler çuvalamı girdi gece yanımda otur diyo 12 yıldır diz dize oturuyoz işte aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…