Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

nanelişeker başın sağolsun canım inan bende üzüldüm şu 5-6 senede o kadar çok yakınım öldüki inan seni çok iyi anlıyorum Allah mekanını cennet yapsın canım

nanelişeker başın sağolsun canım inan bende üzüldüm şu 5-6 senede o kadar çok yakınım öldüki inan seni çok iyi anlıyorum Allah mekanını cennet yapsın canım

Allah razı olsun canım duyduğumdan beri ağlıyorum, çok kötü oldum haberi alınca. eşimde nöbette evde de yalnızım mafoldumben mafoldumben mafoldumben
çok ızdırabı vardı zaten. Rabbim çok çektirmedi, güzel günlerde yanına aldı

amanin sevtun gelmiş kız şu kıvanç tatlıtuğa benzeyen dr adresi banada lazım oldu hsg çektirecemde mümkünmü

canım benim başınsağolsun mekanı cennet olsun inşallah

evet papatya bu ay tedaviyi durdurdu rahim filmi verdi perşembe gün çektirecem ya bide bişey merak ettim herkes parayla çektirmiş diğer illerde hep özeldemi çeliliyo devlet hastanesinde yokmu biz burda bütün işlerimizi genelde devlette yaptırıyoruz

azraperi34, haletrn, papatya5534, sevtun2 hoşgeldiniz kızlar ama slm yok anlayalım

hiç bilmiyorumki canımya bende merak ediyorum.burda özel hastaneye gidiyorum ama heralde benide başka yerde çektirmem için yönlendircekler.bi sor sen hastaneye yine çekeiyolardır belki.bende bidaki ay adetten sonra çekincekmişim.senin reglin yenimi bitti

arkadaşım başın sag olsun yeri cennet olur işşallah allah günahlarını affetsin:çok üzgünüm: bende 1 sene oluyo babamı kaybettim klap krizi geçirdi babacıgım 57 yaşındaydı kaybettigimizde amcacın kaç yaşındaydı canım:a015:

iyiyim çok şükür sahuru hazırlıcam allah nasip ederse anlıcagınız başınızın belası olucam galibakaydirigubbakcemile3 yandınızki 41 le kaydirigubbakcemile3

Allah razı olsun canım, seninde başın sağolsun
inşaallah mekanları Cennet olsun. amcamda tahminim 57-58 yaşlarında. çok ızdırabı vardı çok zayıflamıştı
dün telefonda konuştuk ben hiç iyi değilim diyordu senağlama

http://www.kadinlarkulubu.com/acisi...-amcami-kaybettik-dualarinizi-bekliyorum.html

yafu durun gitmeyin ecik daha kalın şu rahim filmini anlatın bana sevtun olsaydı kıvanç tatlıtuğa benzeyen dr giderdim

birsen ben çektirdim rahim filmi... çok zor bir operasyon değil... 5 dk sürüyor zaten.. biraz ağrısı oluyor ama dayanılamayacak bişey değil... devlet hastanesinde yapmıyolardı burda özelde yaptıdım ben sende araştır belki orda yapıyolardır... ama iyi yapan bir yer bul... bilmeyen bir doktora gidersen düzgün çekemeyebilirler....

nanelişeker başınız sağolsun tatlım... Allah amcanın mekanını cennet eylesin... kanser hastalarının durumu zor oluyor maalesef annanemi kanserden kaybettik bizde... en son günlerinde hep Allah'ım al artık emanetini diye dua ettik ağrısı çok oluyordu çünkü... Rabbim kimseye göstermesin... Ne güzel mübarek günlerde kavuşmuş Rabbimize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…