nanelişeker başın sağolsun canım inan bende üzüldüm şu 5-6 senede o kadar çok yakınım öldüki inan seni çok iyi anlıyorum Allah mekanını cennet yapsın canım
yafu durun gitmeyin ecik daha kalın şu rahim filmini anlatın bana sevtun olsaydı kıvanç tatlıtuğa benzeyen dr giderdim
hayırlı geceler kızlar bu gece dualarınıza amcamı da eklermisiniz lütfen
biraz önce haber geldi, bir yıldır kanser tedavisi görüyordu kendisini kaybettik mafoldumben
Rabbim mekanını Cennet eylesin , böyle güzel günlerde kavuştu Rabbine. inşaallah kabri nur olsun
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
Allah razı olsun
çok üzgünüm çoooooookkkkkk senağlama
canım benim başınsağolsun mekanı cennet olsun inşallah
evet papatya bu ay tedaviyi durdurdu rahim filmi verdi perşembe gün çektirecem ya bide bişey merak ettim herkes parayla çektirmiş diğer illerde hep özeldemi çeliliyo devlet hastanesinde yokmu biz burda bütün işlerimizi genelde devlette yaptırıyoruz
arkadaşım başın sag olsun yeri cennet olur işşallah allah günahlarını affetsin:çok üzgünüm: bende 1 sene oluyo babamı kaybettim klap krizi geçirdi babacıgım 57 yaşındaydı kaybettigimizde amcacın kaç yaşındaydı canım:a015:
kız bende korktum bunlar firar ettiler dedim kendi kendime eşime dedim pc kalk diye adam kimse yok diye görünce güldü arkadaşların nerde dedi bana kız neden geç kaldınız bakem:mymeka: adama rezil oldun hekızlarrr hoşgeldiniz nerde kaldınız bu akşam hepiniz
yafu durun gitmeyin ecik daha kalın şu rahim filmini anlatın bana sevtun olsaydı kıvanç tatlıtuğa benzeyen dr giderdim
hayırlı geceler kızlar bu gece dualarınıza amcamı da eklermisiniz lütfen
biraz önce haber geldi, bir yıldır kanser tedavisi görüyordu kendisini kaybettik mafoldumben
Rabbim mekanını Cennet eylesin , böyle güzel günlerde kavuştu Rabbine. inşaallah kabri nur olsun
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
Allah razı olsun
çok üzgünüm çoooooookkkkkk senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?