Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sevtun inşallah olmazda ama zaten benim az sürüyo onlar aleti yerleştirirken kanatırlarsa hadi peki bu sıvıyı nasıl veriyolar iğnemi yapıyolar

kız 2 gündür bir melemendir sürüyo ne melemeni bacılar he bak canım çekti gideyimde sahura yapıvereyim baricokacimcoookcokacimcoook

Evet canım bugun 3 gün oldu aslında yapmıcaktım ama dayanamadım İnşallah dedigin gibi olur ama benim hiç umudum yok Allah biliyo ya benneyaptımki

allah kabul etsin canımm ne mutluuu valla rabbim bizede nasip etsin inşallahh

ayyy gelir gtelemz gülüdrdün beni
hiçte bilem yapmadın ben yemedim banane gene isterim

kız 2 gündür bir melemendir sürüyo ne melemeni bacılar he bak canım çekti gideyimde sahura yapıvereyim baricokacimcoookcokacimcoook

kız kuzumm dün gece bi menemen yaptımm kızlaraaa hepsinede ayrı ayrı kardelen soganlı istedi ona soganlı yaptımm acısız yiyenlere aısız ben gibi acılı yiyenede acılı yaptımm sanada yapam kuzumm gell

derdam hoşgeldin canım nasılsın???? azra diyo ki sen dedikodu yapıyomuşsun bize menemen yapmadı kaçtı diye... öyle diyo bak.... yaptın mı kız söyle....kaydirigubbakcemile3 ben dün yedim menemen sen nasıl yemedin ayol... yoksa ben de mi yemedim...kaydirigubbakcemile3

preseed kayganlaştırıcı jelmiş ilişkiden 10 dk önce vajinaya sıkıyomuşsun sonra ilişki spermleri kaydırarak daha çabuk yumurtaya götürüyomuş hamile kalmayı kolaylaştırıcıymış

hoşgeldinn kuzummm yemedimm demeee tugceye sorrr nasıll götürdünn menemenleriii utanma kuzumm utanma gene isterimm deee yapacam

walla kendimden şüphe ettirdi gacı ayo... yemedim diyip duruyo... tabağı sildi süpürsü ayol... rüyamı gördüm ben....kaydirigubbakcemile3

derda sende yedinmi menemen hepsi ayrı ayrı istemiş azra yapmış ama beğenmemişler gene bişey bulmuşlar

hiçte bilem yemedim benimkini ebrar yedi ben yemedim
kıa tugcal ne diyim sana emi insan sölermi kız aşk olsun şurda gaciya bi, melemen daha yaptırcaz hem sen yanlış görmüşsün bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…