selamünaleyküm gecmişi okuyodum da ondan slm veremedim
haletrn, papatya5534, sevtun2, tugcal selamm kızlarr görmediklerim varsa onlarada selamm nasılsınız canlarrrr
aleynam hoşgeldin... arada kaynamadan sorayım dün konuştuk da Hırkayı Şerif i görebildinmi canım??? nasılsın bu arada???herkese selam kzılar
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmma.s.
Allah razı olsun canım, seninde başın sağolsun
inşaallah mekanları Cennet olsun. amcamda tahminim 57-58 yaşlarında. çok ızdırabı vardı çok zayıflamıştı
dün telefonda konuştuk ben hiç iyi değilim diyordu senağlama
http://www.kadinlarkulubu.com/acisi...-amcami-kaybettik-dualarinizi-bekliyorum.html
kız mercimek teyzelerin uyuyo galiba ayakta konuşmuyolar bak aglama şimdi konuşurlar bebem yamafoldumben
benim başım ağrıyodu fena uyudum uyandım zimba gibiyim....hehekızlarrr hoşgeldiniz nerde kaldınız bu akşam hepiniz
a.s halecim... kırmızlar yok dimi canım... test yaptın mı... merak ediyorum seni....
ben burdayım şeker... naber nasılsın???
aleynam hoşgeldin... arada kaynamadan sorayım dün konuştuk da Hırkayı Şerif i görebildinmi canım??? nasılsın bu arada???
hosgeldin aleyna
paptya canım ben cuma gün adet oldum tahmini yarın birgün biter perşembe çekinecem biz burda devlet hastanesinde yaptırıyoruz hemde fazla sıra beklemeden yani siz neden boşuna para veriyosunuz oralarda devlet hastanesi yokmu hep özele gidiyosunuz benim dr özelden pek farkı yok herşeyi cevaplıyo ama sadece hastane giriş yaptırdığımız için 5 tl ödüyoruz
senin daha 3 gün geçmişti dimi canım... belki de daha idrar testi için erkendir.... sonuçta eğri büğrü bişeyler çıkmış... ayyy inşallah canım hamilesindir.... kendine dikkat et sen yine de... ağır falan kaldırma sakın... bence birkaç gün daha gelmesse de kan testi yap canım... idrar testleri 5-6 günden çnce kesin sonuç vermiyooo... inşallah gelmez kırmızlar.....tugcal ben test yaptım ama tek cizgi ikinci cizginin cıması gereken yerde deişik bi çizgi cıktı ama egri bügrü anlayacagın hamiş falan deilim kırmızıları dört gözle bekliyorum
HOŞBULDUN CANIM
kızlar gördüm hemde 3 kere döndüm yani 3 kere girdim ziyaret ettim annem öyle dedi bende öyle yaptım
ilk günmüş haberim yok ya cok kalabalık deyildi RABBİM nasip etti cok şükür
cok güzel ya RABBİM sizlerde görmek nasip etsin İNŞALLAH
resim bie cektim kızlar
şimdi bulursam gösteriyim sizlere
aslınbda yasakmış ama bana bişe demediler bende anlamadım yani
hoş bıulduk tıugcem iyiyim canımm
dedikodumu yapmışlarr kızz kuzummm menemen yapmamışımda kaçmışımda kız kuzu yaptım ya akşamm hepinize ayrı ayrı hemideee ahhh derdamm ahhhhh kız löpür löpürr götürdün menemeni bide yapmadı dyoo
kız canın gene istedide diyemiyosan söyle yaparımmm kuzummm bu gecede yaparımm nolcekk ayolll
paptya canım ben cuma gün adet oldum tahmini yarın birgün biter perşembe çekinecem biz burda devlet hastanesinde yaptırıyoruz hemde fazla sıra beklemeden yani siz neden boşuna para veriyosunuz oralarda devlet hastanesi yokmu hep özele gidiyosunuz benim dr özelden pek farkı yok herşeyi cevaplıyo ama sadece hastane giriş yaptırdığımız için 5 tl ödüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?