Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selamünaleyküm gecmişi okuyodum da ondan slm veremedim

a.s halecim... kırmızlar yok dimi canım... test yaptın mı... merak ediyorum seni....

haletrn, papatya5534, sevtun2, tugcal selamm kızlarr görmediklerim varsa onlarada selamm nasılsınız canlarrrr

ben burdayım şeker... naber nasılsın???
herkese selam kzılar

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmma.s.
aleynam hoşgeldin... arada kaynamadan sorayım dün konuştuk da Hırkayı Şerif i görebildinmi canım??? nasılsın bu arada???

paptya canım ben cuma gün adet oldum tahmini yarın birgün biter perşembe çekinecem biz burda devlet hastanesinde yaptırıyoruz hemde fazla sıra beklemeden yani siz neden boşuna para veriyosunuz oralarda devlet hastanesi yokmu hep özele gidiyosunuz benim dr özelden pek farkı yok herşeyi cevaplıyo ama sadece hastane giriş yaptırdığımız için 5 tl ödüyoruz

bened babacımla kalp krizi geçirdigi gün konuştum dedim eşime babam benle çok konuştu tam yarım saat dedim şaşırdım o son konuşmam oldu zaten 5 gün yaşadı makinalara baglı gittik önüme ölüsü geldi dedi doktor ismini kaybettik deyince kas katı kesildim aglayamadım acıdan ah babacım makinaya baglı görseydim seni son defa canlı olsaydıda helallik alsaydım içimde ukde keşke diyorum acaba hakkını helal etmişmidir evlatlarına bir gözü açık gitti adamınmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

tugcal ben test yaptım ama tek cizgi ikinci cizginin cıması gereken yerde deişik bi çizgi cıktı ama egri bügrü anlayacagın hamiş falan deilim kırmızıları dört gözle bekliyorum

hosgeldin aleyna

HOŞBULDUN CANIM

kızlar gördüm hemde 3 kere döndüm yani 3 kere girdim ziyaret ettim annem öyle dedi bende öyle yaptım

ilk günmüş haberim yok ya cok kalabalık deyildi RABBİM nasip etti cok şükür

cok güzel ya RABBİM sizlerde görmek nasip etsin İNŞALLAH

resim bie cektim kızlar
şimdi bulursam gösteriyim sizlere

aslınbda yasakmış ama bana bişe demediler bende anlamadım yani

canım benim bir kan damlası bile gelmicek süresi 12 gün içinde çektirebilirsin yani dikkat et özür bile gelmicek haberin olaopuyorumnanaktan

kızlar başka topikte gördüm birisi hem preseed kullanmış hemde adet bitiminden yumurtlama sonuna kadar gün aşırı yapmış ve 2 ay üst üste hamile kalmış yani bu ay düşmüş bidahaki aya gene olmuş gerçi oda düşmüş şimdi gene hamile olabilirim diyo

tugcal ben test yaptım ama tek cizgi ikinci cizginin cıması gereken yerde deişik bi çizgi cıktı ama egri bügrü anlayacagın hamiş falan deilim kırmızıları dört gözle bekliyorum
senin daha 3 gün geçmişti dimi canım... belki de daha idrar testi için erkendir.... sonuçta eğri büğrü bişeyler çıkmış... ayyy inşallah canım hamilesindir.... kendine dikkat et sen yine de... ağır falan kaldırma sakın... bence birkaç gün daha gelmesse de kan testi yap canım... idrar testleri 5-6 günden çnce kesin sonuç vermiyooo... inşallah gelmez kırmızlar.....

hoş bıulduk tıugcem iyiyim canımm

dedikodumu yapmışlarr kızz kuzummm menemen yapmamışımda kaçmışımda kız kuzu yaptım ya akşamm hepinize ayrı ayrı hemideee ahhh derdamm ahhhhh kız löpür löpürr götürdün menemeni bide yapmadı dyoo

kız canın gene istedide diyemiyosan söyle yaparımmm kuzummm bu gecede yaparımm nolcekk ayolll

ayyy nasıl sevindim aleynam.. şükürler olsun Rabbime hemde 3 kez görmüşsün... resmini bize de yollasana canım... ne mutlu sana.... Allah bize de nasip etsin inşallah....

ellerin dert görmesin datlum... sen bakma onlara kıskanmışlardır... heheeee.... walla ben dün çok beğendim menemeni tam istediğim gibi olmuş.... bir daha yapcaksan hayır demem yane.....

arkadaşım başınn saolsun mekanı cennet olsunnn bende o hastalıktan dayımı kaybettim 2 sene önce canımm anlıyorum senii o hastaların son zamanlar ızdırabı çok oluyorrr rabbim güzel günlerde almışş yanına dayımıda böyle mübarek günlerde alldı rabbim yanına allah günahlarını affetsin cümlesinin mekanları cennet olsun canım

yok burda doğru dürüst hastane bulamadım inan.iyi hastanelerin hepsi anadolu yakasında bu gittiğim hastaneyede arkadaşımın tavsiyesiyle gittim.ilk hamile kalmadan önce sadece özel doktora gidiyodum kaan kocatepe belki duymuşsundur.ama çok pahalı kuzu 180 tl muaynesi ama adam çok iyi.benim özel sağlık sigortam var o yüzden özele gidiyorum yüzde 70 ini filan onlar karşılıyo zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…