Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

HAYIRLI UGURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
MIZMIZ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------22 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
DERİNSU---------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM---------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

TURKUAZIM EVET IKI TANE YAZMIS DOKTOR
EBRARIM SENDEMI YOKSUN CNM BGN BENDE YOKUM KIZLAR SAHURA GELEBILIRSEM GÖRÜŞÜRÜZ ÖPTÜMopuyorumnanaktan

selamünaleyküm kızlar nasılsınız iyisiniz insallah..Öncelikle sunu sölim malesef hamile deilim tekrar test yaptım koccaman bi negatifff aslında beklemiyodumda ama canımı sıkan niye hala adet olmadımm herseyde vardır bi hayır derler hayırlısı olsun bakalım dörtgözle kırmızıları bekliyorumm simdi cıkmam lazım iftara davetliyiz haber vereyim dedim gece görüşürüz inşallah Allaha emanet olun..

Boncugum sendede kist cıkmıs hayırlısı olsun canım tedavinde hayırlı olsun Rabbim büyük inş. bu sefer bebişlerin senle olcak cok öptm tatlım gece grsrz

EBRAR için 41 yasin listemiz
DERDANUR_10___bitti
KARDELEN_5___bitti
TURKUAZ_5
EBRAR_4____bitti
TUGCAL_2____bitti
PORTAKALSUYU_1
BERSUU_3____bitti
ALEYNA_3
UĞURBONCUĞUM_3
EBRAR__3
AZRAPERİ_2
EZGİM EZ_1
liste tamamalanmıştır kızlar hepinizden Allah razı olsun kızlar bitirenler haber versinler lütfen canlarım yapalım duasınıopuyorumnanaktan

mavicim iyiym canım saol
halecim sağlık olsun canım üzülme rabbim büyük görüşürz gece canım iyi bak kendine

ve Aleyküm selam halecim inşAllah hayırlısı olur kafana takma sakın taktıkca gelmez kırmızılar gönlünü ferah tut

canım hoşgeldin aramıza... bizim topikimiz güzedir... 7-24 muhabbet etcek birilerini bulursun.... alışkanlık yapar,bağlandın mı bırakamassın....:roflol:delikafadulden

aaahhhh ahhhh o doktorlar... ben ne çok çektim o doktor bozuntularından.... gerçi 1 seneyi döldurman gerek kime gitsen öyle der ama kovmak da ne demek yahuuuu.... walla bu doktorların diplomalarını alıp....yakacan...klava:klava:klava:

slm canım benim aynen öyle ama inanıyorum bu topikte hamile olmayan kalmayacak bu kadar duaya mevlam hayır demez elbet o sınırsız hazineden bizlerede nasip edecek:Saruboceq:
inşallah mavimmm.... inşallah... toptan hamiş olcak... kk nın en ağır topici olacaz ondan sonra....zemuszemus
hımmmm,yanlış kişiye verdin şifreleri,sen bilmiyon tabe,benim diğer adım hafiyesengözlerimebaksanabşimdi senin şecerini dökimde görsempatiksalakcinni

ayyy kardelen kızzz güldürdün ayol beni... hafiyeci güzeli....:roflol::roflol::roflol:

boncuğum geçmiş olsun hem hayırlı olsun... doktorun pozitifliği güzelmiş.... tedavinde başarıyla tamamlanınca minik bebeğin gelir inşallah...kür yaptığını söyledin mi doktora... ayyy ne dedi çok merak ettim... benim doktorum kesin beni kovardı....hehe:roflol::roflol:
dediğin gibi kürleri de yapıyos ama bazı kürler bazılarına iyi gelmiyo maalesef....:1no2:

senaya çok üzüldüm, kendi durumum geldi aklıma... rabbim sabır versin ama .çok zor bi durum... benim hala içim acıyor...

senayı ben tanımıyorum ama allah ona sabırlar versin. Samyeli sanada canım... benim arkadaşımda 24. haftada doğum yapıp kaybetti... bu acının ne tesellisi ne de benzeri var....
pco hangi hormon canım bendede süt hormonu yüksek
canım pco polikistik over sendromu diye bir rahatsızlık.. bende de vardı önceden... çok şükür atlattım ben ama tekrarlama riski hayat boyunca var tabiii.... prolaktin yani süt hormonu ve testesteron seviyesi yüksek çıkıyor... testesteron erkeklik hormonu olduğundan vücutta kıllanma ile ve adet düzensizliği belirti veriyor... sonra muayeneye bir gidiyorsun cece kistler hem de bir sürüler inci gibi sıralanmışlar... dediğim gibi benim çok başında farkedildi ilaç tedavisi ile atlattım... ilerlerse hamile kalmayı zorlaştırıyor... :çok üzgünüm:

aman kimsecikler yokmuş ayol... neyse çıkyıom bende.. akşama misafirim var ama gece duaya gelicem inşallah....

derdanur nasılsın canım benim ablamda 23 haftalıkken ikizlerini kaybetti 1 kız 1 erkekti acısı çok zor oluyo tatlım ya ben bile hamileyim şimdi ama geçen aglıyodum eşim ne oldu neden aglıyosun deyince bebegim dedim cennnet köşelerinde bizi izliyodur demi dedimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben şimdide hamileyim diyolar bu dogsun unutursun diyolar bir anne evlat acısı çekmiş anne nasıl unutsun bir erkek bebek dogsun görüyim gözlerim hep dolar benim acısı halen yüregimi sızlatıyor bebegim biliyorum sen hep benim yanımdasın dilerim allahımdan öteki tarafta rabbim seni bana gösterir işşallah bebeklerini kaybeden arkadaşımıza rabbim sabır versin işşallah rabbim öteki tarafta şefaatçi eder canlarım sabır versin rabbim tüm bebeklerini kaybeden annelere mafoldumben:teselli:

boncugum cok gecmiş olsun adetle atersın İNŞALLAH Sakın üzülme cok kişede var bu kis cok cok gecmiş olsun canım tedavinde hayırlı olsun her şeyde bi hayır var boşuna dememişler gercekten dr gitmen tedavine vesile olmuş
tekrar hayırlıolsun canım
cok tatlı olmuş ya ellerine saglık
canım ya valla ne yalan söyliyim ben sana kesin gözüyle bakıyodum
ama neden adet olmadınki gec döllenme falan olunca idrarda cıkmıyo biliyosun kanda cıkıyo birkacgünde oolmassan kan testi yaptır canım benim

canım öncelikle başın sagolsun

ama sende eskileri düşünüp kendini üzme şimdiye bakk ne güzel hamilesin tadını cıkar canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…