günaydın kızlar nasılsınız? bu topic cok hosuma gitti cıvıl cıvıl bunu okuyunca bende kendimi buraya ait hisettim nedense... banada hayırlı gelir insallah 4-5 gün sonra adet olmam gerekior insallah olmam ama ümitlenmekde istemiorum elimdede degil bi yandan hep aklımda...dua edin bana...
09.08.09 tarihinden beri evliyim ve dogumkontrol hapı kullandım ilk basta sonra baktımki baya düzenimi bozdu bıraktım ekim gibi ondan sonrada düzensizlikler devam etti 1. 2. aya kadar aslında ozamana kdarda bebek düsünmüodum ama dogumkontrolhapını bırakınca aklımda gezinmeye basladı o sorular... korunmadıgım halde neden hamile kalmıorum acaba falan gib seyler düsündüm ve birinci ayda ve 6. ayda almanyadaydım ara vermis olduk iste asıl gercek bebek istegi 7. ayda basladı bende heleki bu ay dahada cok istiorum öncekiler sadece kendi kendimi sorgulamakmıs diorum simdi. 5. ayda okadar süphe ettimki kendimden doktora gitme ihtıacı duydum sırf hersey yolundamı die baksın istedim oda baktı ve görünürde bi sorun yok dedi ve 1 seneyi tamamlamadan gelme bidaha dedi kovuodu resmen:)
inşallah mavimmm.... inşallah... toptan hamiş olcak... kk nın en ağır topici olacaz ondan sonra....zemuszemusslm canım benim aynen öyle ama inanıyorum bu topikte hamile olmayan kalmayacak bu kadar duaya mevlam hayır demez elbet o sınırsız hazineden bizlerede nasip edecek:Saruboceq:
hımmmm,yanlış kişiye verdin şifreleri,sen bilmiyon tabe,benim diğer adım hafiyesengözlerimebaksanabşimdi senin şecerini dökimde görsempatiksalakcinni
kızlar doktordan geldım tahmınlerım dogru nur topu gıbı 3,5 cm kıst olusmus tabı adete kadar 5 olur bu ama ovülasyonda gerceklesmıs doktor cok ıyıydı her ıste bı hayır vardır bakın tadavıye baslamıs oldum bana kalsa yok ramazan gecsın yok bayram gecsın dıye beklıcektım hormon tahlılı verdım muayenede hersey temız göründü enfeksıyonda yokmus benı yarım saat dınledı doktor
bütün tahlıllerını getırıceksın bana dedı adım adım baslıyoruz tedavıye dedı yok buay gıtmım doktorada demıceksın dedı heray gelceksın dosya actı banada tedavı ıcın bakalım hayırlısı olsun cok sevındım ama ıyı bı doktor bulduguma... umarım en kısa zamanda bende güzel haberler verırım sıze bıde ıtıraf ettım ben kür yaptım ondan olmustur dıyeeyvahedigeldismile
kızlar bal tarcın çörekotu kürü yaptım kıstım oldu her bünyeye ıyı gelmıyo tavsıye etmıyorum
senaya çok üzüldüm, kendi durumum geldi aklıma... rabbim sabır versin ama .çok zor bi durum... benim hala içim acıyor...
canım pco polikistik over sendromu diye bir rahatsızlık.. bende de vardı önceden... çok şükür atlattım ben ama tekrarlama riski hayat boyunca var tabiii.... prolaktin yani süt hormonu ve testesteron seviyesi yüksek çıkıyor... testesteron erkeklik hormonu olduğundan vücutta kıllanma ile ve adet düzensizliği belirti veriyor... sonra muayeneye bir gidiyorsun cece kistler hem de bir sürüler inci gibi sıralanmışlar... dediğim gibi benim çok başında farkedildi ilaç tedavisi ile atlattım... ilerlerse hamile kalmayı zorlaştırıyor... :çok üzgünüm:pco hangi hormon canım bendede süt hormonu yüksek
boncugum cok gecmiş olsun adetle atersın İNŞALLAH Sakın üzülme cok kişede var bu kis cok cok gecmiş olsun canım tedavinde hayırlı olsun her şeyde bi hayır var boşuna dememişler gercekten dr gitmen tedavine vesile olmuşkızlar doktordan geldım tahmınlerım dogru nur topu gıbı 3,5 cm kıst olusmus tabı adete kadar 5 olur bu ama ovülasyonda gerceklesmıs doktor cok ıyıydı her ıste bı hayır vardır bakın tadavıye baslamıs oldum bana kalsa yok ramazan gecsın yok bayram gecsın dıye beklıcektım hormon tahlılı verdım muayenede hersey temız göründü enfeksıyonda yokmus benı yarım saat dınledı doktor
bütün tahlıllerını getırıceksın bana dedı adım adım baslıyoruz tedavıye dedı yok buay gıtmım doktorada demıceksın dedı heray gelceksın dosya actı banada tedavı ıcın bakalım hayırlısı olsun cok sevındım ama ıyı bı doktor bulduguma... umarım en kısa zamanda bende güzel haberler verırım sıze bıde ıtıraf ettım ben kür yaptım ondan olmustur dıyeeyvahedigeldismile
kızlar bal tarcın çörekotu kürü yaptım kıstım oldu her bünyeye ıyı gelmıyo tavsıye etmıyorum
cok tatlı olmuş ya ellerine saglık
HAYIRLI UGURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
AGUSTOS AYI LİSTEMİZ
KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
MIZMIZ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------22 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
DERİNSU---------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 AGUSTOS
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL
HAMıŞLERıMıZ
MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
canım ya valla ne yalan söyliyim ben sana kesin gözüyle bakıyodumselamünaleyküm kızlar nasılsınız iyisiniz insallah..Öncelikle sunu sölim malesef hamile deilim tekrar test yaptım koccaman bi negatifff aslında beklemiyodumda ama canımı sıkan niye hala adet olmadımm herseyde vardır bi hayır derler hayırlısı olsun bakalım dörtgözle kırmızıları bekliyorumm simdi cıkmam lazım iftara davetliyiz haber vereyim dedim gece görüşürüz inşallah Allaha emanet olun..
derdanur nasılsın canım benim ablamda 23 haftalıkken ikizlerini kaybetti 1 kız 1 erkekti acısı çok zor oluyo tatlım ya ben bile hamileyim şimdi ama geçen aglıyodum eşim ne oldu neden aglıyosun deyince bebegim dedim cennnet köşelerinde bizi izliyodur demi dedimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben şimdide hamileyim diyolar bu dogsun unutursun diyolar bir anne evlat acısı çekmiş anne nasıl unutsun bir erkek bebek dogsun görüyim gözlerim hep dolar benim acısı halen yüregimi sızlatıyor bebegim biliyorum sen hep benim yanımdasın dilerim allahımdan öteki tarafta rabbim seni bana gösterir işşallah bebeklerini kaybeden arkadaşımıza rabbim sabır versin işşallah rabbim öteki tarafta şefaatçi eder canlarım sabır versin rabbim tüm bebeklerini kaybeden annelere mafoldumben:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?