slm arkadaşlar benide listeye eklermisiniz regl tarihim 20 eylül hayırlısıyla bebişlrimize kavuşuruz inş.
onu bilmiyorum cnm ama bi siteden buldum,hani v... hayatın kendisi o diyorr:) yine de sormak lazım,belki istersen getirtebilirler..turkuazcım her katarda varmı acaab
hoşgeldin cnmm,boncuk geldiği zaman ekler listeye seni...slm arkadaşlar benide listeye eklermisiniz regl tarihim 20 eylül hayırlısıyla bebişlrimize kavuşuruz inş.
slm samyelim sendemi bebeğini kaybettin canım
başın sağolsun cnm yaa...evet canım hemde 2 kere kaybettim...
analdım turkuazcım saol canım
samyelim ayy canım benim Rabbim versin tez vakitte unuttursun sana acılrını pardon güzelim yaa sordum bide canını sıktım
insan unutmuyo canım unutulurmu bende 1.5 aylıkken düşük yaptım ne zamn aklıma gelse dolar gözlerim
kkda sorun var galiba zaten bende fazla kalamıycam çok işim var ve benim 5,5 da evden çıkmam gerek .iftara gidicez bugünde .
NANELİŞEKER uğramış ama geçmişi okumayınca hiçbişey demedi galiba kızlar onunla karşılaşan olursa birzahmet sorsun yaa bugece yapalım duayı .yani böyle olmuyo .canlarım nanelişekere mutlaka sorun okeymi .
BONCUĞUM doktora gitmişsin demek yanılmamışsın sağlık olsun adetle gidecek inşallah .seni çok pozitif gördüm ve mutlu oldum hep böyle ol .enkısa zamanda gelsin bebişin.
kızlar hepinize tek tek yazamıyorum kusura bakmayın işim çok kalamıycam
buarada TUTİŞİM dua ayetel kürsiydi yani sen üstüne alınma yasinleri daha biçok kişi bitirmedi .rahat ol kuzum .benim bahsettiğim ayetel kürsiler
DERDAM buarada derinim okuyamadan adet olmuş çokda üzülmüş .onu istersen bana yaz canım 3 taneydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?