Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hadi hayırlısı canım beslenmene dikkat ediyon artık demi hergün süt yogrut ceviz badem bal yumurta tüketiyon inş gittiginde bebiş daha iyi beslenmiş oolur inş hani şu dr ların kalp atışı aleti ile bu aylardan sonra duyulabiliyomuş kalp atışı ekim annelerinde alanlar vardı ama pskollojin bozulur habire dinlemek istersin saglık ocagına kayıt ol arada saglık ocagınada git kalp atışını idrar tahlili felan vermek için
benim dogumda kanama fazla olmasın die bide artık bu dönemden sonra faydası olmuyomuş demişti dr u m ondan bıraktırdı

haydi ii günlerrr o zaman kaçalımm
ebroşum sen nerdeesin yafff neyse bi gün karşılaşacaz inş canım senlede kib öptm aeo

ya kızlarr senaya çok üzüldüm,iyi gidiyordu diye biliyorum ben ne oldu ki birden yaa off
sizler nasılsınız ne yapıyorsunuz,geçmişi tam okuyamadım...
boncuğum bu arada şimdi gördüm,iki ilaç mı vermişti doktor

inş tüplerin açılmıştır cnm,bu arada doktorunu beğnmene de sevindim,darısı bizim başımıza böyle ilgli dr bulabiliriz inş

ya kızlar duayı okuyanlar haber verse hiç sorun olmuycak şimdi yine kaldı dua yaa
mafoldumben
dün başladım okumaya ama yarısında misafir geldi annemlere bi tanesini okuyabildim eğer bugun geç yapılırsa dua yetiştirebilirim

harika olmuş cnm yaa,çook sevimliii
ellerine sağlıkk...
bu arada kızlarr,bi online satış sitesinde aktar bölümünde bişe buldum,erkek ve kadınlar için ayrı infertiliteye karşı,kadınlar için olan ürünün açıklamsında kapalı kanalları açar yazıyordu,okuyunca çok şaşırdım,içinde olmayan şey yok.. 18tl ama on beş günlük üç ay devam edin diyor..

Kadınlarda fallop kanallarını açma özelliğine sahiptir.Yumurtalık zarı iltihabı yumurta oluşmaması adet düzensizliği rahim iltihabı,miyom teşekkülü gibi kısırlığa neden olabilecek sorunların giderilmesinde kullanılmaktadır. Bitkilerin çiçek ve yapraklarından Modern Buhar Distilasyonuyla elde edilen Aromatik Suyudur.

3 ay düzenli bir şekilde kullanıması tavsiye edilmektedir.

İçindekiler: Civan Perçemi, Adaçayı, Defne, Mersin, Meyan Kökü, Kekik, Aslan Pençesi, Hıltan Tohumu, Tarçın, Yapışkan Otu, Isırgan Yaprağı, Böğürtlen Kökü, Hayıt Tohumu, Şerbetçi Otu, Kereviz Tohumu, Su Teresi Tohumu, Gilaburu, Altın Otu, Biberiye, Soğan Tohumu, Kırk Kilit. Günde 3 kez; yarımşar çay bardağı miktarında, içerisine bir tatlı kaşığı polen ve bal karıştırılarak, tercihen aç karnına alınabilir.
bakın böyle bi açıklaması var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…