Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

öyle canım dedigin dogru ama insan unutabilirmi canım ya hamileligimin keyfini çıkaramıyorumki korkumdan bu ay belli olucak rahimin dikilip dikilmicegi çok korkuyorum işşallahda dikilmez eyvahedigeldismile

kaçın anasını satem
bende aksam yokum anneme gidicem kardeşim memleketten geliyo biraz burda olmaya bilirim dua yazmayın canlarım bana ne zaman gelicegim belli olmaz ona göre :kedi:

ya kardelenim benim içimden bi ses senin bu ay hamiş olacağını söylüyor inşAllah öyle olurda halayı çekeriz bura

inş.mavicim,ne kadar güzel olur,ben o kadar alıştım ki her tedavide olmamasına,çok büyük bi ümitle bekleyemiyorum malesef,inş.rabbimin ol dediği zaman gelmiştir artık.

bayramda gelcen mi buraya,gerçi bayramdada ben olmam,annemlere gitcem,fındık toplicam,yani toplarmıoş gibi yapcamsempatiksalakcinni

inş.mavicim,ne kadar güzel olur,ben o kadar alıştım ki her tedavide olmamasına,çok büyük bi ümitle bekleyemiyorum malesef,inş.rabbimin ol dediği zaman gelmiştir artık.

bayramda gelcen mi buraya,gerçi bayramdada ben olmam,annemlere gitcem,fındık toplicam,yani toplarmıoş gibi yapcamsempatiksalakcinni

inşAllah be canım inşAllah zamanı gelmiştir meleğin çok bekletmez seni hani hiç eklemediğin zaman gelir ya öyle olur inşAllah

ya canım bayramda da iznim yok hep burdayım yani işe gireli unuttum bayram havalarını zatenmafoldumben of çok zordur zaten eminim fındık evet evet bencede toplarmışgibi yapdelikafadulden

aslında tarla temiz olursa çokta zorluğu yok,hatta bazen zevkli bile oluyo ama bazen.:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…