bizde almıştık öyle aletleri ama düzenli yapmak gerekiyo işte yapmayınca para boşa gitmiş oluyo malesef
canım ya teşke senin kadar olsam evlendikten sonra eşim 20 bende 20 kilo aldım ikimizde cok kilo aldık aştık kendimizi yani yakında saglıkta elden gitcek ALLAH korusun
sen iyisin MAŞALLAH
selam papatya sanırım samsunlusun bende samsunluyum tanıştığıma memnun oldumvereliniortak
evet canım samsunluyum bende memnun oldum.istanbula 3 sene oldu geleli evlendim eşimin işi burda olunca buraya direk yerleştik. ama çok özlüyorum oraları bizim bütün ailemiz samsunda sadece eşimle 2 miziz burda
papatya hoşgeldin arkadaşım yeni katıldın galiba ben seninle tanışmadım daha vereliniortak
kız sema,sen bana kızdında mı yazmıyon yoksa,gel barışalım hadi.Şeniz
kız inanırmısın ekmek hiç yemiyorum desem yeridir ama tatlı ve hamur işi iyiyozeşimde cok serviyo ben de yapıyom sanki güzel bişe gibiyok be canım heryerim çatladı boyumda çok uzun değil kendimi hiç böyle görmediğim için hayatımda moralim bozuldu aslında kilo almamın sebebi d.k. hapı bıraktım 5 ay oldu inşAllah bidaha çıkmam eşimde 10 kilo aldı ama o veremedi göbişi oldu oda kızıyo kendine ama yapcak bişey yok demek ki biz hep bi arada olsak evden çıkamayacaz kız belediye çıkararıyomuş bizi düşünsenekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayyyy Allah korusun
tatlım biraz yediklerinize dikkat etseniz mesela ekmek tüketmeyin
tekrar hoşgeldinhoşbulduk canım 5 gün filan oldu katılalı sanırım.
yok kız neden kızayım kızıcak ne varda:) sadece internetin basından kalkmıstım:)
napıosunuz herkese hayırlı aksamlar:)
sevtuncum cnm Allah bu beişini sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin,kendini üzme sen emi...derdanur nasılsın canım benim ablamda 23 haftalıkken ikizlerini kaybetti 1 kız 1 erkekti acısı çok zor oluyo tatlım ya ben bile hamileyim şimdi ama geçen aglıyodum eşim ne oldu neden aglıyosun deyince bebegim dedim cennnet köşelerinde bizi izliyodur demi dedimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben şimdide hamileyim diyolar bu dogsun unutursun diyolar bir anne evlat acısı çekmiş anne nasıl unutsun bir erkek bebek dogsun görüyim gözlerim hep dolar benim acısı halen yüregimi sızlatıyor bebegim biliyorum sen hep benim yanımdasın dilerim allahımdan öteki tarafta rabbim seni bana gösterir işşallah bebeklerini kaybeden arkadaşımıza rabbim sabır versin işşallah rabbim öteki tarafta şefaatçi eder canlarım sabır versin rabbim tüm bebeklerini kaybeden annelere mafoldumben:teselli:
Dileğim anne olmakkkkk!!!!!
kızlarr bi oğlumm oluyooo
slm kızlar napıyonuz geçmişe giden bi daha gelemiyo heralde 1 saattir kimsenin sesi çıkmamış varya ben olmayınca kimse farkına varmıyo demek kimse beni sevmiyi nekaa üzüldüm bi bilseniz zaten yarında hsg çekilecem açmı çekilir bu tokmu farkedermi bilen varsa desin ona göre gideyim
cnm ben çektirmedim ama randevu aldığım zaman ne aç ne de tok olun demişti kız banaslm kızlar napıyonuz geçmişe giden bi daha gelemiyo heralde 1 saattir kimsenin sesi çıkmamış varya ben olmayınca kimse farkına varmıyo demek kimse beni sevmiyi nekaa üzüldüm bi bilseniz zaten yarında hsg çekilecem açmı çekilir bu tokmu farkedermi bilen varsa desin ona göre gideyim
ama nanelişekerle papatyada gelmiş hoşgeldiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?