Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bizde almıştık öyle aletleri ama düzenli yapmak gerekiyo işte yapmayınca para boşa gitmiş oluyo malesef

yok kız ne düzenlisi hiç yapmıyoz ki

ben eşime dedim biz yürüyüzş bandı alalım diye başk yerelere para verme ama beni dinlemedi şimdi dinledi sagolsun

tedavi olursamda zayıflamam lazımm şekerim kilo her yerde dert

canım ya teşke senin kadar olsam evlendikten sonra eşim 20 bende 20 kilo aldım ikimizde cok kilo aldık aştık kendimizi yani yakında saglıkta elden gitcek ALLAH korusun

sen iyisin MAŞALLAH

yok be canım heryerim çatladı boyumda çok uzun değil kendimi hiç böyle görmediğim için hayatımda moralim bozuldu aslında kilo almamın sebebi d.k. hapı bıraktım 5 ay oldu inşAllah bidaha çıkmam eşimde 10 kilo aldı ama o veremedi göbişi oldu oda kızıyo kendine ama yapcak bişey yok demek ki biz hep bi arada olsak evden çıkamayacaz kız belediye çıkararıyomuş bizi düşünsenekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayyyy Allah korusun

tatlım biraz yediklerinize dikkat etseniz mesela ekmek tüketmeyin

selam papatya sanırım samsunlusun bende samsunluyum tanıştığıma memnun oldumvereliniortak

evet canım samsunluyum bende memnun oldum.istanbula 3 sene oldu geleli evlendim eşimin işi burda olunca buraya direk yerleştik. ama çok özlüyorum oraları bizim bütün ailemiz samsunda sadece eşimle 2 miziz burda

evet canım samsunluyum bende memnun oldum.istanbula 3 sene oldu geleli evlendim eşimin işi burda olunca buraya direk yerleştik. ama çok özlüyorum oraları bizim bütün ailemiz samsunda sadece eşimle 2 miziz burda

inşAllah tez vakitte gelirsin memlekete canım gurbetlik çok zor çekmeyende bilmez

kız inanırmısın ekmek hiç yemiyorum desem yeridir ama tatlı ve hamur işi iyiyozeşimde cok serviyo ben de yapıyom sanki güzel bişe gibi
canım senin eşin polismi gece nöbetimmi cok oluyo
hoşbulduk canım 5 gün filan oldu katılalı sanırım.
tekrar hoşgeldin
yok kız neden kızayım kızıcak ne varda:) sadece internetin basından kalkmıstım:)

napıosunuz herkese hayırlı aksamlar:)

hoşgeldin

sevtuncum cnm Allah bu beişini sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin,kendini üzme sen emi...
Dileğim anne olmakkkkk!!!!!

inşaallah hayırlısıyla tez zamanda kabuşursun cnm meleğine
kızlarr bi oğlumm oluyooo

Allah bağışlasın canımne güzel,sağlıcakla kucağına al inşaallah...

slm kızlar napıyonuz geçmişe giden bi daha gelemiyo heralde 1 saattir kimsenin sesi çıkmamış varya ben olmayınca kimse farkına varmıyo demek kimse beni sevmiyi nekaa üzüldüm bi bilseniz zaten yarında hsg çekilecem açmı çekilir bu tokmu farkedermi bilen varsa desin ona göre gideyim

canım enazından 4 saat öncesinden başlayıp hsg çekilene kadar bişey yiyip içmicen.

bana doktorum öyle demişti.

merhaba kızlarr
cnm ben çektirmedim ama randevu aldığım zaman ne aç ne de tok olun demişti kız bana

sgl samyeli sen misfirmisin görünmüyosun canım yeliz turkuaz ebrar yok diye kimse konuşmuyoda nerdesiniz kızlar yaaa

kızlar bende bişe sorucam,nasip olursa bende eylülde çektirmeyi düşünüyorum ya illa doktorun mu yönlendirmesi lazım,bazı doktorlar hsgden önce antibiyotik veriyor sanırm bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…