AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3
BULUT83--------------2
KARDELEN---------1
kızlar 8 tane kaldı hadi canalrım okumak isteyen arkadaşlarımız lütfen haber vaersinler canlarım kadir gecesine biticekl inşallahopuyorumnanaktan
canım,inş.bu ay olcak yumoşlar,sen moralini yüksek tut olur mu?geçen ay ne kadar olmuştu en son,hatırlıyon mu?
ayyyy,geçen benden yedi tüp aldılarda,kolumun sızısına dayanamadım,çok geçmiş olsun,acımıştır çocuğun kolu yaaaa.
canım,bu topic gececileriyle meşhur,gündüz girenlerde zaten yazmışlar,hepsi alıntı yapmamış ama yazmışlar,ben geçmnişi okurken gördüm.
ya ben bi tane alcam,azrama okuyayım diye,canım kuusruma bakma olur mu,inan kendi cüzlerimi yetiştiremiyorum,ama eğer arkadaşlarım okursa,sayıyı yükseltirim,zaten ebroştada arkadaşlara dağıtmıştım.
hoş geldin canım.opuyorumnanaktan
inş bu defa hamiş olursun papatya,çok sevindim,jel heralde rahme tutunsun bebiş diye,progestan içerikli bişey sanırsam.
huuuu kardelen naberkız görmüyonmu beni slm verdim ama aşk olsun :2:küserdim ama bugün küsek günümde değilmzemuszemus
papatya canım kanama yapmadı...sıktıktan sonra birazcık yat sonra yavaş yavaş gez..çünkü dağılmıyor...birde vajinadan bazen topak topak geliyor peçeteye korkma onlar normal..ama su içmeye ve dediğim şeylei yemeye çalış..inşallah bayramda çifte bayram yaşarsın...isteyen herkes...
selam kıslar bi uğrayım dedim eşim namaz kılarken maşallah çok kalabalıksınız herkesi öpüyorum
hımmm,öslem giderceksiniz bu akşam,hemide üç gün tatil,keyifli geçer inş.görümceki postalasaydınız barim.sempatiksalakcinni
kızlar dün doktora gittim yumurtamın biri çatlamış.bitane daha var onun içinde bidaki cumaya kadar çalışmaya devammış.çok sevindim ya çatladığına inşallah tutar buay.bide bana crınone diye vajina jeli verdi.onu niye verdi anlamdım rahim güçlendirici filan sanırım aranızda hiç kullanan varmıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?