Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kolay gelsin bulutcuğum önemli değil tatlım yazmıyosunuz deme diye dedim bidenem

papatya canım inşallah geliverir bu ay bebişin

bilemyiroum kardelenim adeetimin yoğunluğuna göre anlayacağım durumumu geçen ay anlamıştım önceki aylardan farklıydı kırmızılar
ne kadar olduğunu doktor dememişti ama 10 olmazsa devam etmeyiz demişti demekki 10 dan küçük kaldıı :( inatçı yumoşşş

AZRAPERİ İÇİN 41 YASİN LİSTEMİZ
DERDANUR-----------------5
EBRAR ------------------5
TUGCAL ------------------1 BİTTİ
UĞURBONCUĞUM-------2
YELİZ--------------------------1 TANE BİTTİ 1 TANE OKUNUCAK
AZRAPERİ--------------1 BİTTİ
SAMYELİM------------3
GÖKÇE RANA--------5
NANELİŞEKER------3
ALEYNA--------------3
BULUT83--------------2
KARDELEN---------1
kızlar 8 tane kaldı hadi canalrım okumak isteyen arkadaşlarımız lütfen haber vaersinler canlarım kadir gecesine biticekl inşallahopuyorumnanaktan

bendee okurumm canımm 2 tane yazabılırsınn ne zamn bitecek..

papatya canım kanama yapmadı...sıktıktan sonra birazcık yat sonra yavaş yavaş gez..çünkü dağılmıyor...birde vajinadan bazen topak topak geliyor peçeteye korkma onlar normal..ama su içmeye ve dediğim şeylei yemeye çalış..inşallah bayramda çifte bayram yaşarsın...isteyen herkes...

canım,inş.bu ay olcak yumoşlar,sen moralini yüksek tut olur mu?geçen ay ne kadar olmuştu en son,hatırlıyon mu?

ayyyy,geçen benden yedi tüp aldılarda,kolumun sızısına dayanamadım,çok geçmiş olsun,acımıştır çocuğun kolu yaaaa.

canım,bu topic gececileriyle meşhur,gündüz girenlerde zaten yazmışlar,hepsi alıntı yapmamış ama yazmışlar,ben geçmnişi okurken gördüm.

ya ben bi tane alcam,azrama okuyayım diye,canım kuusruma bakma olur mu,inan kendi cüzlerimi yetiştiremiyorum,ama eğer arkadaşlarım okursa,sayıyı yükseltirim,zaten ebroştada arkadaşlara dağıtmıştım.

hoş geldin canım.opuyorumnanaktan

inş bu defa hamiş olursun papatya,çok sevindim,jel heralde rahme tutunsun bebiş diye,progestan içerikli bişey sanırsam.

inşallah canım ya hayırlısı artık çokta kafamı takmadım buay belki o yüzden çatlaması gereken zamanda çatladı.benim doktora giderken hiç ümidim yoktu iğne filan verir diye bekledim ama çatlamış dedi.

yeliz canım tedaviyemi başladın..neler yapıyorsun..ben şubat ayında bir düşük yaptım..şimdi bekliyorum ..inşallah en kısa zamanda bir mucize daha yaşarım bebeğime kavuşurum...tedaviye gerek kalmadan....

papatya canım kanama yapmadı...sıktıktan sonra birazcık yat sonra yavaş yavaş gez..çünkü dağılmıyor...birde vajinadan bazen topak topak geliyor peçeteye korkma onlar normal..ama su içmeye ve dediğim şeylei yemeye çalış..inşallah bayramda çifte bayram yaşarsın...isteyen herkes...

geçen hamileliğimide ramazan bayramında öğrenmiştim ama 4 aylıkken karnımda öldü bebeğim.yine aynı ay inşallah allah tekrar nasip eder.

bulut canımm sen beni unuttunmu kıss bebk özlemi topikinden
biliyorum canım düşük yaptığını :( ben yeniydim o zamanlar

geçen ay tedaviye başlamıştım ama yarım kaldı cnm yumoş büyümedi

kızlar dün doktora gittim yumurtamın biri çatlamış.bitane daha var onun içinde bidaki cumaya kadar çalışmaya devammış.çok sevindim ya çatladığına inşallah tutar buay.bide bana crınone diye vajina jeli verdi.onu niye verdi anlamdım rahim güçlendirici filan sanırım aranızda hiç kullanan varmıı?

slm papatyacım bu dediğin jel bebeğin rahime tutunmasını sağlıyomuş hamile kalman içinde içerisinde hormn varmş yardımcı oluyomuş genelde aşılama ve tüp bebek hastalarına iyice tutunsun diye veriliyomuş caım inşallah yardımını görürsün bilmiyorumkismile

Back
X