kızlaryaa yusnese ve nur arkadaşımıza dua edelim .
nurum tedaviye başladı inşallah pozitifi görür..
yusnesinde kanaması olmuş inşallah bebişi sıkı sıkı tutunur yaa
zorum liste sanada uğurlu gelir inşallah şekil önemli değil dediğin gibi inşallah hamişler yerine geçersin enkısa zamanda..
buarada sen neler yapıyosun tedavi olayı filan.
emoş sen naaptın?tavuğum benim kaydirigubbakcemile3
cnm ben buay aşılamaya çok kararlıdım hemen yaptırıcaktım ama okadar karamsarımki buay daha beklicem sanırım sonra artık bişiler yapılması gerekiyo bekle bekle yoruldum ya aşılama diyorum bende ama nasip bakalım cnm
ezgim saol canım bende iyiyim şükür .evde değildim annemdeydim yeni geldim .yarın gidemiycem düğün var bugünden kutladım anneler gününü..
ahhh inşallah seneye bizde anne olarak geçiririz bugünü..
ayy cücüğüm öldü yaamafoldumben
amin ınsallah canım bısde seneye anne olarak gecırırız bu gunu bende bugun halılarımı yıkamaya verdım perelerımı yıkadım astık tekrar oyle ıste bahar temıslıgı yapmaya basladım ısten de ayrılıyorum artık carsamba gunune kadar gıdıcem sonra bıtcek ınsallah annemlere gıdıcem ayın 20sı gıbı gıtmeden hem etrafı temıslıyım ıstedım hemde hasırlıgımı yapayım...
artık kppsye calısmam lasım hayırlısı olur ınsallah dualarınısı eksık etmeyın kıslar olurmu....
aaaa kız hayvanı töhmelettinmi delüüü alsanaalsanasmile
kıyamam sana üzüldün değilmi napalım onlrın kaderi oo eninde sonunda cennete uçuyolar.başın saolsun canım..
canım yaa o karamsarlık bendede var iğnelerim dolapta bekliyo ben bitürlü başlıyamıyorum içimde tuhaf bişey var .
inşallah gelecek ay güç bulursunda başlarsın.dediğin gibi bekle bekle nereye kadar..
ölen ne kızlarr civcivmi?
saol şekercim yaa üzüldüm kız bi günlüne anneme gönderdim kafam şiştiydi cikciklemesinden annemde hava güzel diye gündüz balkona koy akıllı cücük meftaa:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?