Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inşallah çok güzel puanlar alırsın cnm kpsden bende dua edeyim gerçi çalış et sonuca bak deli oluyorum daha geçen oldu 35 puan alsan bile ben seni sokarım dio adam bi tanıdığa düşünün yanii

neyse kızlar iyi geceler size görüşürüz öpt

hakkında hayırlısı olsun ebrarcım....bısey sorcam neden baslamıyorsun ıgnelerıne neyı beklıyorsun anlamadım bennn yanı bu konuda bı bılgım yokta o yuzden soruyorum tatlım

canım ben tedaviye başlıycaktım iğnelerimi alıp doktoruma gittim buarada tahlillerim yapıldı bibaktıkki tiroitlerde sorun var.doktorum bu şekilde başlamam dedi.neyse ben tiroit için tedaviye başladım .şimdi düştü ama buseferde diyorumki tatilimi yapıp öyle başlayım.hatamı yapıyorum bilmem ama temmuz sonu gibi başlıycam inş..bide ben bebişlerimi hep mart nisan ayında kaybettim psikolojik olara bu aylarda başlamak istemedim..

amın canım ya herkesın gonlunde olanı RAbbım versın hayırlısıyla ıs yerım ozeldı canım dıs hekımının yanıda calısıyorum eve gelınce yorgun oluyorum hıcbıseye calısamyırm bıde sımdı annemlere gıdecem ya 10 gun falan kalırız en az ızn vermıyo oda o kadar olmas dıo ben neyapacam o zaman dio bende zaten kpss ıcın ayrılmayı dusunuyodum tuz bıber oldu yanı yerıme de tanıdıgım bı arkadsı buldum ona ogretıom sımdı ne yapacagını carsambaya kadar toparlanıp cıkacam ınsallah....bakaılm hakkımda hayırlısı olsunn

akşam iş çıkışı alışveriş merkezine gittik. lc wakikiye girdim, çok güzel hamile kıyafetleri vardı,, yarım saat onlara baktım.. nasıl özendim anlatamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…