ne gusell yaaa Allahımm hemencık veriyooooo
hosgeldınnn canımmm mercımk nasılll
ye bee amann sende..şakalaşıyom kıss..dondurmadan meyveden kilo mu alınırmışş.daha çok yararı var..hele dondurmayı bol ye ki mercimek dogunca sütün bol olur cnm.
napam kıs..demin geldim işten..sagolsun eve bıraktı adalet ablacım..yani patronumun annesi...geç çıkıyom artıkboshayallersmilesen napıyon kuzum.
mrb güzeller nasılsınız
ebroş ablamın duası okunacak demişti diger sayfalara bakmadım yaptınız mı duayı ?*
iyiyim kuşum yaa aynı işte..sende iyisin dimi?opuyorumnanaktaniyilik derinim saol canım sen nasılsın zemuszemus
canım bnm niye bu kadar geç çıkıyorsun sen yaa,ramazan dan dolayı mı? kız yoksa işten çıkıcam dedin diye ne kadar çalışsa kârdır diye mi düşünüyorlaalsanaalsanasmile
mrb güzeller nasılsınız
ebroş ablamın duası okunacak demişti diger sayfalara bakmadım yaptınız mı duayı ?*
canım benim iyiyim nolsun..dedigim gibiişte tatlım iş güç falan idare ediyoruz...sen erken olmuşsun yaa..olsun takma kafaya sakın..herşeyin sırası var olacak inşallah yakında.
iyiyim kuşum yaa aynı işte..sende iyisin dimi?opuyorumnanaktan
yok tatlım yaa..ben bebe magazasındayım..haliyle duruyoruz artık bikaç gündür geçe kadar..arefeye kadar böyle..hatta bu hafta sonu 12-1 olur heralde..tek sinir oldugum da kalmak bişey degilde hakkımı verseler bari.
takmıyomm canımmm amannn RAbbımmmn vardır bı bıldıgı olucak az kaldı ben bılıyrmmm ıcımde bı rahatlık varrr hayır olsunn bakalımmm
Amin canım..iyiler hoşlar bi kötülüklerini görmedim aile gibiyiz ama herşey bunlarla bitmiyor işte...aile gibiyiz diye diye harcadık heryerde kendimizi malesef...Allah ıslah etsin canım ya ne diyim işvern milleti böyle sempatiksalakcinni
derinim seni çok zorluyolar o iş yerinde yaa ben fazla dayanamazdım maşalllah sana iyi dayınddın onlara
ahh canim oynar annesi insallah allah korktuguna ugratmasin insallah canim benimiyiyimde benim bebiş oynamıyo bugün nedense canım ya kafama takıldı eşime dedim gel gidelim dedim dedi bugün çok yoruldun ondandır oynamıyo dedi gel vereyim yavyum lolipopunu:icecream: kız çikolata muz yedim bananesin dedi mercimek ya kız bu uşak yordum diye küstümü bana be:a015:
allah kabul etsin canim:Saruboceq:kızlar bugün amcam için mevlit okuttuk hepiniz için dua ettim hayırlısıyla Allah gönlünüzden geçen dileklerinizi versin. yarında iftar verip hatim okunacak yarında inş dua edeceğim sizlere
hayırlısıyla Allah yüzünüzü güldürsün canlarımmm
iyiyiz canim sen nasilsin??kaydirigubbakcemile5sevtunum kuzum ya çok yordun kendini ondan mercimekte yorulmuştur demek çikolata ile kandıramadın he bebişikaydirigubbakcemile3 tatlı bişeler yemeye çalış canım
Allah ikiz,üçüz annelerine güç versin,sabır versin yaa zordur eminimm
tugcalım hoşgeldin kuzu,Allah bozmasın canım ne güzel moralin yüksek maşaallah saba inşaallah bu rahayırlı gelir de sana bebişin gelir yaa
azra girmiyor ne zamandır birde zeynep gelmiyor hiç haberi olan var mı?
samyelim geçmiş olsun,akşama doğru yazmıştım sana naber diye ama cevap vermedin:kedi:
bi kaç kere daha böyle olduakannehir
papatya naber canım..
ee kızlar nasılsınız bakalım...Şeniz
ebroş gelene kadar ben gidicem ama yaa bu gün kasılmalarım oldu korktum biraz o yüzden belimde agrıyo kociş şimdiye kadar pc başındaydı yoksa ben bu kadar beklemezdim ayaktaneyse
ahh canim oynar annesi insallah allah korktuguna ugratmasin insallah canim benim
allah kabul etsin canim:Saruboceq:
iyiyiz canim sen nasilsin??kaydirigubbakcemile5
kizlar sabah doktora gittim adetimin 3. günüydü yumurta takibine basladik 7 gün puregon kullanicam sonra catlatma ignesi olucam bu ikinci denemem ilki olmadi 1 ay ara verdim bakalim bu sefer ne olcak bunuda denedikten sonra ins olur ama olmazsa ben bayabi ara vermek istiyorum zaten cok yiprandim 5 düsügüm oldu allahim kimseye vermesin,:gitme: herseyin hayirlisiyla karsilastirsin rabbim hepimizi
herkese iyi geceler kizlar ben bugün 3 saatlik uykuyla duruyorum yatip dinleneyim öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?