Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar biliyor musunuz bilmiyorum sitede biri vardı geçen ay bırakmıştı korunmayı,kız istiyordu ovulasyondan önce denedi tuttu:kedi: ne güzel dimi hiç beklemedi olsun diiyee

kız ne şanslıymış o dedigin he nasıl oliyidi hemencecik kalıyolar beya allahtan işte kız muzlu süt içtim kanmadı kız mercimek vallahi kandırmadıgım yiyecek kalmadı he tatlıdan tut eşkiye eşkiden tut tuzluya be eşim üzüldü dedi al ye meyva tabagı vaptı içinde ne ararsan var he bakalım kanıcakmı bizim merciemek :kedi: kız ne zormuş he kandırmak tek bişey kaldı dondurma meyvada olmazsa dondurmaya geçicem eşim diyoki sen böyle oynamaz diye kafana takarsan ayvayı yedik diyokaydirigubbakcemile3 kız hem yiyorum hemde kızıyo sonrada soruyo kıpırtı varmı diye delü bu kız hem kızıyo hem soruyo bende anlamadım gitti he:roflol::roflol::roflol::icecream:

uyudu biraz senin mercimek bana kök söktürdü bu akşam heeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kız bizim mercimek bayağı nazlı çıktı desene:) Allah'ın izniyle bişe olmaz sen yatınca başlar o hareketlenmeye :)
kız göbişin çıktımı 4ay olacak nerdeyse dimi

birsen29, DerinSu+, ezgim_ez, pelin67
sevtun kızz bu kadar kiş var bi çenesi düşük biz çıktık heralde galiba sanırsammm kaydirigubbakcemile3

kız bizim mercimek bayağı nazlı çıktı desene:) Allah'ın izniyle bişe olmaz sen yatınca başlar o hareketlenmeye :)
kız göbişin çıktımı 4ay olacak nerdeyse dimi

evet çıktı canım biraz 9 kilo verdim beni gören şaşırıp kalıyo ne kadar vermişin diye kaç kilo verdim desen inamazsınız he :jeyyar::jeyyar:

SELAMINALEYKÜMMM topic milletinin insanları neediyonuz bakem?
sevtuncum sen bu gidişle oynasın derken alcan kiloları kaydirigubbakcemile3ye ye afiyet bal şeker olsun tatlım.

DERDANURUM benim adet dün bitti canım normal yaşama döndüm:)) dua ne okunacaksa verin canım..galiba azramın 1 tane yasini kaldı okurum onu ben canım...fethiye ablaya yetişemedim ama olsun...

ebuş gelmemişsin daha canım.şimdi tam gelirsin kociş gelir..aşagıda arabayla ugraşıyo.tornavida istedi salladım aşagıkaydirigubbakcemile3delü yaaa.

kızlar biliyor musunuz bilmiyorum sitede biri vardı geçen ay bırakmıştı korunmayı,kız istiyordu ovulasyondan önce denedi tuttu:kedi: ne güzel dimi hiç beklemedi olsun diiyee
ne gusell yaaa Allahımm hemencık veriyooooo
öhö öhö biz geldik bizede yer varmı aranızda bakem

hosgeldınnn canımmm mercımk nasılll

valahi bacım dedigin dogru verdigim kiloyu alcem bu mercimek yüzünden heeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

evet çıktı canım biraz 9 kilo verdim beni gören şaşırıp kalıyo ne kadar vermişin diye kaç kilo verdim desen inamazsınız he :jeyyar::jeyyar:
ay maşallah kız millet kilo alır sen vermişsin :9

ve aleyküm selam kuzuuu,nabersinnn
ne gusell yaaa Allahımm hemencık veriyooooo

hosgeldınnn canımmm mercımk nasılll
darısı başımıza canım tez zamanda inşaallah

seyircide lazım tatlım ya ellerini dinlendiriyolar bakma sen 12 sonra coşacakalr he onlar bakta gör:roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3

hosgeldınnnnnnn derınımmmmm ıyımmm canımm sen ne edıyonn bakayımmmm

valahi bacım dedigin dogru verdigim kiloyu alcem bu mercimek yüzünden heeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ye bee amann sende..şakalaşıyom kıss..dondurmadan meyveden kilo mu alınırmışş.daha çok yararı var..hele dondurmayı bol ye ki mercimek dogunca sütün bol olur cnm.
ay maşallah kız millet kilo alır sen vermişsin :9

ve aleyküm selam kuzuuu,nabersinnn

darısı başımıza canım tez zamanda inşaallah

kaydirigubbakcemile3

napam kıs..demin geldim işten..sagolsun eve bıraktı adalet ablacım..yani patronumun annesi...geç çıkıyom artıkboshayallersmilesen napıyon kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…