öhö öhö biz geldik bizede yer varmı aranızda bakem
kızlar biliyor musunuz bilmiyorum sitede biri vardı geçen ay bırakmıştı korunmayı,kız istiyordu ovulasyondan önce denedi tuttu:kedi: ne güzel dimi hiç beklemedi olsun diiyee
sevtunumm geldin mi kısss şükür kavuşturana,mercimek uyudu mu biraz bakıyımkaydirigubbakcemile3
kız ne şanslıymış o dedigin he nasıl oliyidi hemencecik kalıyolar beya allahtan işte kız muzlu süt içtim kanmadı kız mercimek vallahi kandırmadıgım yiyecek kalmadı he tatlıdan tut eşkiye eşkiden tut tuzluya be eşim üzüldü dedi al ye meyva tabagı vaptı içinde ne ararsan var he bakalım kanıcakmı bizim merciemek :kedi: kız ne zormuş he kandırmak tek bişey kaldı dondurma meyvada olmazsa dondurmaya geçicem eşim diyoki sen böyle oynamaz diye kafana takarsan ayvayı yedik diyokaydirigubbakcemile3 kız hem yiyorum hemde kızıyo sonrada soruyo kıpırtı varmı diye delü bu kız hem kızıyo hem soruyo bende anlamadım gitti he:roflol::roflol::roflol::icecream:
uyudu biraz senin mercimek bana kök söktürdü bu akşam heeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kız bizim mercimek bayağı nazlı çıktı desene:) Allah'ın izniyle bişe olmaz sen yatınca başlar o hareketlenmeye :)
kız göbişin çıktımı 4ay olacak nerdeyse dimi
ne gusell yaaa Allahımm hemencık veriyoooookızlar biliyor musunuz bilmiyorum sitede biri vardı geçen ay bırakmıştı korunmayı,kız istiyordu ovulasyondan önce denedi tuttu:kedi: ne güzel dimi hiç beklemedi olsun diiyee
öhö öhö biz geldik bizede yer varmı aranızda bakem
seyircide lazım tatlım ya ellerini dinlendiriyolar bakma sen 12 sonra coşacakalr he onlar bakta gör:roflol::roflol::roflol:
SELAMINALEYKÜMMM topic milletinin insanlarıneediyonuz bakem?
sevtuncum sen bu gidişle oynasın derken alcan kiloları kaydirigubbakcemile3ye ye afiyet bal şeker olsun tatlım.
DERDANURUM benim adet dün bitti canım normal yaşama döndüm:)) dua ne okunacaksa verin canım..galiba azramın 1 tane yasini kaldı okurum onu ben canım...fethiye ablaya yetişemedim ama olsun...
ebuş gelmemişsin daha canım.şimdi tam gelirsin kociş gelir..aşagıda arabayla ugraşıyo.tornavida istedi salladım aşagıkaydirigubbakcemile3delü yaaa.
ay maşallah kız millet kilo alır sen vermişsin :9evet çıktı canım biraz 9 kilo verdim beni gören şaşırıp kalıyo ne kadar vermişin diye kaç kilo verdim desen inamazsınız he :jeyyar::jeyyar:
ve aleyküm selam kuzuuu,nabersinnnSELAMINALEYKÜMMM topic milletinin insanlarıneediyonuz bakem?
sevtuncum sen bu gidişle oynasın derken alcan kiloları kaydirigubbakcemile3ye ye afiyet bal şeker olsun tatlım.
DERDANURUM benim adet dün bitti canım normal yaşama döndüm:)) dua ne okunacaksa verin canım..galiba azramın 1 tane yasini kaldı okurum onu ben canım...fethiye ablaya yetişemedim ama olsun...
ebuş gelmemişsin daha canım.şimdi tam gelirsin kociş gelir..aşagıda arabayla ugraşıyo.tornavida istedi salladım aşagıkaydirigubbakcemile3delü yaaa.
darısı başımıza canım tez zamanda inşaallahne gusell yaaa Allahımm hemencık veriyooooo
hosgeldınnn canımmm mercımk nasılll
seyircide lazım tatlım ya ellerini dinlendiriyolar bakma sen 12 sonra coşacakalr he onlar bakta gör:roflol::roflol::roflol:
SELAMINALEYKÜMMM topic milletinin insanlarıneediyonuz bakem?
ye bee amann sende..şakalaşıyom kıss..dondurmadan meyveden kilo mu alınırmışş.daha çok yararı var..hele dondurmayı bol ye ki mercimek dogunca sütün bol olur cnm.valahi bacım dedigin dogru verdigim kiloyu alcem bu mercimek yüzünden heeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ay maşallah kız millet kilo alır sen vermişsin :9
ve aleyküm selam kuzuuu,nabersinnn
darısı başımıza canım tez zamanda inşaallah
kaydirigubbakcemile3
hosgeldınnnnnnn derınımmmmm ıyımmm canımm sen ne edıyonn bakayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?