Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

:dance: :dance: :dance: :dance:

işşallah sende bebeginin oynaması duyarsın canım tek temmenim bu vallahi ben mutlu oldum rabbimde sizi mutlu etsin tez zamanda canlarım ben gidiyim şu mercimegi doyuruyum ilaç saati geliyo günde 6 hap içiyorum kız hep böyle giderse yandım içim ecza deposunu geçti he:roflol::roflol::roflol: buralardayım ama açık pc tabi net gitmezsealsanaalsanasmile

mız mız sen tedavimi gördünde hamile kaldın....kusura bakma yeni olduğum için aranızda si,zleri yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum....

ayy canım yaaa, negüzelllll :teytey::teytey:a.s.:dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

AY KIZLARRRR YAPMAYIN SIZI BOYLE GORUNCE IYICE HEYCAN BASIYO VALLA ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM SEN BANA YARDIM ET

OFFFFFFFF BEN AZICIK EVDE DOLANIYIM

OLMUYACAK BOYLE OFFFFFFFFFFF

:Saruboceq:

mız mız sen tedavimi gördünde hamile kaldın....kusura bakma yeni olduğum için aranızda si,zleri yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum....

yok cnm esımde sorunlar vardı
benımde yumurtam catlamıyordu
bu ay rahım fılmı cekılmem lazımdı

yanı tedavıye yenı baslayacaktım

saogan kuru yaptım bu ay ınsallah o vesıledır

selam canlarım,nasılsınız

ayy sevtunum maşallah ne güzel yaa okuyunca duygulandım valla,darısı bize inşaallah bizde hissederiz böyle güzel birşeyi:)

kızlar ben kacıyorum 12 de burda olurum
ebrarım benı sormussun cnm uykuya yenı düşüyorum kacgündür gelemıyorumakannehir

boncuğum naber canım özlettin kendini,var mı sende bi değişklik
mızmızım kuzu hbr alınca hemen bizede söyle merektan çatlarım valla,inşaallah gelmiştir meleğin :)
bu arada azranın yasininden ben okumak istiyorum yaa alamadım hee,bugun okurum bitiririm Allah'ın izniyle

AMIN AMIN INSALLAH CNM BUTUN BURDAKI ISTEYENLERE TEZ ZAMANDA VERSIN YUCE MEVLAM

ALLAHIMDA SANA TEZ ZAMANDA SIFALAR VE KOLAY DOGUMLAR SAGLIKLI BEBEGINLE EVE DONMEYI NASIP EDER INSALLAH:Saruboceq:

yok cnm esımde sorunlar vardı
benımde yumurtam catlamıyordu
bu ay rahım fılmı cekılmem lazımdı

yanı tedavıye yenı baslayacaktım

saogan kuru yaptım bu ay ınsallah o vesıledır

canım, nasıl uyguladın soğan kürünü, güne kaç kere içtin, hegün tazemi yaptın? ne kadar suya nekadar soğan. birde nezaman içmeye başlıyoruz...

canım, nasıl uyguladın soğan kürünü, güne kaç kere içtin, hegün tazemi yaptın? ne kadar suya nekadar soğan. birde nezaman içmeye başlıyoruz...

canım benim bende o ay yaptım hamile kaldım adetinden 15 gün önce yapıyosun bu kürü 2 su bardagı klorsuz içme suyunu küçük bir tencereye koyuyosun orta boy soganı soyup 6 parçaya dil at içine 6 dakika kaynat içinde yarım bardak filan kalıyo korkma iç aç karnına yemeklerden yarım saat önce içiyosun taze yapıcaksın her seferinde 15 gün bende iltaapda vardı o kürü yaptım afedersinin insan iltaabının gittigini görüyo ben öyle yaptım işşallah sende yaparsın ben geldim geleli sogan kürü diyorum kimse oralı olmuyo healsanaalsanasmile bir deneyin ne kaybedersiniz demiŞenizŞeniz

valla cnm ben her aksam yaptım bır kere ama ıkı bardak ıctım taze taze

bırde ıcıne havuc dogradım ayrıcada yedım

ıkı hafta yaptım hıc aksatmadan

canım ben incir kürü yapmaya başladım ama 10 gün içtikten sonra kasıklarda ağrı olunca bıraktım. bugün soğan suyun başlayayım.

kızlar bu soğan kürünü denemeye kalktım ama olmadı..içtikten sonra midemi çok fena yaktı...birdefa içtim bırakmıştım...yapamadım yani...yapan arkadaşlarıda kutlarım..o kokuyla onu içmek büyük başarı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…