az once kan verdım oglen sonucu alcam kızlar ne olur dua edın
dunde evde test yaptık hemen hemen anında penbe cıktı ıkıncı cızgı
:dance: :dance: :dance: :dance:
mızmız canım hadi az kaldı..inşallah güzel haberleri alacağız...hep beraber kutlama yapacağız...
canım benide listeye eklermisin 6 eylül gelmesini istemediğim tarihim...inşallah liste uğurlu gelir bende hamişler arasında olurummmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ayy canım yaaa, negüzelllll :teytey::teytey:a.s.:dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
mız mız sen tedavimi gördünde hamile kaldın....kusura bakma yeni olduğum için aranızda si,zleri yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum....
ayy sevtunum maşallah ne güzel yaa okuyunca duygulandım valla,darısı bize inşaallah bizde hissederiz böyle güzel birşeyi:)kız dün ne yaptıysam bebek oynamadı dedimya eşime dedim hastaneye gidelim ne olur mercimek hiç böyle yapmazdı dedim aglamaya başladım dondurma bile olmadı kız muzu çok seviyo kıpırdıyo mercimek aglayınca garibim dedi çok yorulmuşun sen kızlar çok yormuş alışkın degilsin dedi hamile kaldın kalalı hiç yorulmadın demi dedi bende hiç yormuyorum seni dedi bende evet dedim garibim telkin etti yatıyorum aglıyorum o ara dedi kalk yanıma gel söz bişey yapıcam eger gene oynamazsa söz acile gidicez dedi kız yatırdı beni açtı karnımı başladı masal anlatmaya tık yok konuştu tık yok dedim boşver gitmicem dedim yatıyım belki sabah oynar dedim acile gidince rahat bırakmıyolar insanı hep alttan bakıyolar biraz uzandım eşim şarkı dinliyo yarım saat geçti tabi dedim ne dinliyosun adam demezmi yeni şarkısı bak çok güzel dinle dedi kulaklıgı tattım dinlemeye başladım kız inanmazsınız na yaptıysak olmadı mercimek başladı kıpırdamaya şaştık kaldık he kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eşim dedi oynatmak istersen 1 adet tarkan şarkısı şart mercimege dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne oluyomuş nasip olursa bebişleriniz olunca 1 tarkan işi hallediyo kız bu kızmı acaba şimdiden tarkan hayranı he oldu çıktı:roflol::roflol::roflol:
kızlar ben kacıyorum 12 de burda olurum
ebrarım benı sormussun cnm uykuya yenı düşüyorum kacgündür gelemıyorumakannehir
işşallah sende bebeginin oynaması duyarsın canım tek temmenim bu vallahi ben mutlu oldum rabbimde sizi mutlu etsin tez zamanda canlarım ben gidiyim şu mercimegi doyuruyum ilaç saati geliyo günde 6 hap içiyorum kız hep böyle giderse yandım içim ecza deposunu geçti he:roflol::roflol::roflol: buralardayım ama açık pc tabi net gitmezsealsanaalsanasmile
tüm isteyenlere nasip etsin rabbim samyeliciğim....
yok cnm esımde sorunlar vardı
benımde yumurtam catlamıyordu
bu ay rahım fılmı cekılmem lazımdı
yanı tedavıye yenı baslayacaktım
saogan kuru yaptım bu ay ınsallah o vesıledır
canım, nasıl uyguladın soğan kürünü, güne kaç kere içtin, hegün tazemi yaptın? ne kadar suya nekadar soğan. birde nezaman içmeye başlıyoruz...
canım, nasıl uyguladın soğan kürünü, güne kaç kere içtin, hegün tazemi yaptın? ne kadar suya nekadar soğan. birde nezaman içmeye başlıyoruz...
canım benim bende o ay yaptım hamile kaldım adetinden 15 gün önce yapıyosun bu kürü 2 su bardagı klorsuz içme suyunu küçük bir tencereye koyuyosun orta boy soganı soyup 6 parçaya dil at içine 6 dakika kaynat içinde yarım bardak filan kalıyo korkma iç aç karnına yemeklerden yarım saat önce içiyosun taze yapıcaksın her seferinde 15 gün bende iltaapda vardı o kürü yaptım afedersinin insan iltaabının gittigini görüyo ben öyle yaptım işşallah sende yaparsın ben geldim geleli sogan kürü diyorum kimse oralı olmuyo healsanaalsanasmile bir deneyin ne kaybedersiniz demiŞenizŞeniz
valla cnm ben her aksam yaptım bır kere ama ıkı bardak ıctım taze taze
bırde ıcıne havuc dogradım ayrıcada yedım
ıkı hafta yaptım hıc aksatmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?