samyeli keşke bırakmasaydın o kasıklardaki ağrı yumoşlarının büyüdüğünün işaretiydi canım..
soğan suyunu bende yapayım. birde havuç haa,, doğru o da yumurta çatlatma özelliği varmış.
sevtun canım rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...bizlerede tez vakitte hamile kalıp bebeğimizi kucağımıza alalım...inşallahhhhhhhhhh
canım benim unutma adetine 15 gün kala yapıcan maydonoz suyunuda iç ben 2 de yapıtım vallahi bide ot geldi onu içtim rabbim çok kudretli o ol derse olur unutma inanç çok önemli allaha inanan deyin benim gibi rabbim ben seni çok seviyorum peygamber efendimizide seviyorum sende beni sev beni yanlız bırakma gönlümün muradını ver deyin ben her zaman diyodum şimdide her namazda rabbime şükür ediyorum verdigi emaneti için rabbim diyorum emanetini gözüm gibi bakıyorum bana abisi gibi acısını gösterme diyorum takdir allahım tabi rahmetli babam her zaman derdiki kızım bir şeyi çok istemiceksin rabbim isterse diledigin şeyi tez zamanda verir derdi sen sadece itikadını kaybetme derdi bak ozaman her şey yoluna girer derdi:teselli::teselli::teselli:
Rahmetli babacıgın çok dogru demiş canım...bir şeyi çok fazla istemiceksin.bende böyle düşünüyorum..tabiki dua edecegiz ama bunu takıntı haline getirmek yanlış..biz duamızı ederiz takdir Allahın..bunu daha öncede ebrarımla konuşmuştuk..hatta demiştim ki..ben Allaha çok yalvaramıyorum evlat için nedense..zaten rabbim istedigimi biliyor.hayırlısını ver deyip duamı ediyorum..o bizim içimizi bizden iyi bilir nasılsa..herşeyi zamana bırakmak en dogrusu..her ay stres bi işe yaramıyor.
masalcım inşallah vardır canım ya bişeyler..hiç geçermi adetin peki?
masalcım çok stres yapma var mıdır diye canım.tecrübeli biri olarak söylüyorum..bişeye faydası olmuyo.bırak çok düşünme raha ol...inşallah vardır.
mızmızım hadi amaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?