Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız mızmız saatler yaklaşıyo he bende senin gibi oldum evde yaptım emin olamadım kan verdim sabahtan akşama kadar baktım çıkmamıştı eve geldim ablam aradı dedi sevtun rabbime şürler olsun bebek geliyo deyince çok aglamışız telefonda mafoldumbenmafoldumben 10 sene dile kolay rabbimda bana acısını göstermesin abisi gibi beni işşallah terketmez melegim ablama gittim kan testi için verdik eve geldik onun bebegine ben annelik ettim dogum etmedim onu ama herşeyini ben karşıladım kendim hamileymiş gibi elime dogdu hastanelerde bile ben baktım ogluma testen sonra ve gelirken ben arkamdan çok aglamış garip ablam rabbim demiş çok iyi kardeşim tüm zor zamanlarımda yanımda oldu benimle çok ilgilendi şu garip kardeşimi sevindir demiş aglamış ertesi gün doktora gittik kadın yüzüme baktı dedi hamilesin bende bir aglama varmış sormayın susturana aşk olsun bebegim için 4 aydır yatıyorum bayramdan sonra rahim açıklıgına bakıcaklar varsa dikilicek hamile kalmakla bişmiyoki canlarım güzel eziyeti var tabi her levabaya gidince insanın aklı çıkıyoohaoldumsmile bebegimi sag saglim alıyım kucagıma şu garip kocamın kucagına veriyim deyimki bak bu senin bebegin deyim yeter bana eltim dogurdu bebegi hastanede görmeye gittik onun sevincini görünce çok aglamıştım hemde çok:çok üzgünüm: dedim rabbim benim için vermiyosan allahım eşimi mutlu ediyim onun için ver dedim çok üzülüyodum haline ben ya beni boşverinde başkasının bebegini sevince çok kötü oluyodu içim:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

soğan suyunu bende yapayım. birde havuç haa,, doğru o da yumurta çatlatma özelliği varmış.

canım benim unutma adetine 15 gün kala yapıcan maydonoz suyunuda iç ben 2 de yapıtım vallahi bide ot geldi onu içtim rabbim çok kudretli o ol derse olur unutma inanç çok önemli allaha inanan deyin benim gibi rabbim ben seni çok seviyorum peygamber efendimizide seviyorum sende beni sev beni yanlız bırakma gönlümün muradını ver deyin ben her zaman diyodum şimdide her namazda rabbime şükür ediyorum verdigi emaneti için rabbim diyorum emanetini gözüm gibi bakıyorum bana abisi gibi acısını gösterme diyorum takdir allahım tabi rahmetli babam her zaman derdiki kızım bir şeyi çok istemiceksin rabbim isterse diledigin şeyi tez zamanda verir derdi sen sadece itikadını kaybetme derdi bak ozaman her şey yoluna girer derdi:teselli::teselli::teselli:

sevtun canım rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...bizlerede tez vakitte hamile kalıp bebeğimizi kucağımıza alalım...inşallahhhhhhhhhh

kızlarr selamm,bugünadet günüm, dün oldu sandım bir iki damla çamaşırıma ve silince peçeteye açık pembe leke geldi,hala bir şey yok.ama umutlanmak istemiyorum,ne adet belirtim nede hamilelik belirtim var sadece memişler ve karnım şiş,acaba bu ay hamilelik olayını çok kafama taktım sökemedi mi adet kafam karıştı,hamilelik olabilir mi?

selam kızlarrr...
ay mızmızım ay hadi inşallah kızz merakla bekliyorum canım.iyiki daha erken gelmedim çatlardım meraktangamyoncuiremsubak bakalım çıkmıştır belkim kısssssss:dance:

sevtuncum ya çok duygulandırdın beni son yazdıgınla...canım inşallah herşey çok güzel olacak.güzel Allahım kime ne zaman verecegini biliyo işte napsak nafile...o sogan kürünü ben 3 ay yaptım canım adetlerime iyi geldi.yine yapsam iyi olcak.

ay hadi yaaa çok meraklandım beeee:dance:

sevtun canım rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin...bizlerede tez vakitte hamile kalıp bebeğimizi kucağımıza alalım...inşallahhhhhhhhhh

işşallah canım ya bu ay çok korkuyorum oglumu 20 haftalıkken kaybettim ben allahım ne olur rabbim bununda acısını gösterme diyorum bu stres beni öldürücek eger doktor bana dikilicek derse 9 ay bebek gibi yatıcam dua edinde ne olur öyle bişey olmasın yoksa 41 yandımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Rahmetli babacıgın çok dogru demiş canım...bir şeyi çok fazla istemiceksin.bende böyle düşünüyorum..tabiki dua edecegiz ama bunu takıntı haline getirmek yanlış..biz duamızı ederiz takdir Allahın..bunu daha öncede ebrarımla konuşmuştuk..hatta demiştim ki..ben Allaha çok yalvaramıyorum evlat için nedense..zaten rabbim istedigimi biliyor.hayırlısını ver deyip duamı ediyorum..o bizim içimizi bizden iyi bilir nasılsa..herşeyi zamana bırakmak en dogrusu..her ay stres bi işe yaramıyor.

masalcım inşallah vardır canım ya bişeyler..hiç geçermi adetin peki?

3 aydır düzenli yani 2,3 gün önceden geliyodu.önceden çok düzensizdi.inşallah hamileyimdir sağol canım.1 senedir uğraşıyorum.opuyorumnanaktan

HAYIRLI UGURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

AGUSTOS AYI LİSTEMİZ

KUBİ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------11 AĞUSTOS
DİDGOK----------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AĞUSTOS
AŞKMEŞK------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 AGUSTOS
HALET------------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 AĞUSTOS
MIZMIZ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------22 AĞUSTOS
YELİZ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------25 AĞUSTOS
AYŞEN_34-------------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AĞUSTOS
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------------------------27 AGUSTOS
EBRAR_53-------------------------------------------------------------------------------------------------------------???AĞUSTOS
SEYDAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 AGUSTOS
MASAL800-------------------------------------------------------------------------------------------------------------31 AGUSTOS

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

ALEYNA84--------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EYLÜL
ESREDMAAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------3EYLÜL
EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
UGURBONCUGUM---------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EYLÜL
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EYLÜL
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------11 EYLÜL
SAMYELİ 26-----------------------------------------------------------------------------------------------------------12 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
AZRAPERİ--------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------15 EYLÜL
BİRSEN29---------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL
OPTİMİST_BALİM----------------------------------------------------------------------------------------------------21 EYLÜL
MAVİ2505---------------------------------------------------------------------------------------------------------------23 EYLÜL
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------30 EYLÜL

HAMıŞLERıMıZ

MAKBER-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ----------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ZEYN77-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
YUSNES------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktan-opuyorumnanaktan
BUURCUUM-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11---------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-----------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
[

[MG]http://www.animated-gifs.eu/birds-chicks-3/0005.gif[/IMG]

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
masalcım çok stres yapma var mıdır diye canım.tecrübeli biri olarak söylüyorum..bişeye faydası olmuyo.bırak çok düşünme raha ol...inşallah vardır.

mızmızım hadi amaaaaaaaaaaaaaaaaa

sevtuncum bende 2 kere bebeğimi kaybettim 18 haftalıktı biri diğeri 22 haftalıktı. sakın aklına bir önceki olayı getirme. senin doktorun sana ne güzel dikiş olayını anlatmış. benimki rahimağzını bile ölçmedi. canım bol bol yat dinlen.. mümkün olmadıkça kalkma.

mızmız inşallah iyi haberlerle gelirsin.

masalcım çok stres yapma var mıdır diye canım.tecrübeli biri olarak söylüyorum..bişeye faydası olmuyo.bırak çok düşünme raha ol...inşallah vardır.

mızmızım hadi amaaaaaaaaaaaaaaaaa

sağoll canımm beklicem biraz dahaa.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…