Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yok bebem izinliyim bugün keyif çatıyom..temizlik de yapmıcam bi süpürücem.amann canımı sokakta bulmadım ya..gece dükkandayım 3 gündür 11 lere kadar.bundan sonrası daha kalabalık olur off offff.

iyi yaparsın canım yorma kendini boşver senin iş yerine yeni eleman bulunamadı mı bulununca çıkıcam canımı sıktılar demiştin ya ondan sordum canım

iyi yaparsın canım yorma kendini boşver senin iş yerine yeni eleman bulunamadı mı bulununca çıkıcam canımı sıktılar demiştin ya ondan sordum canım

geçen gün bulmuş canım da son 2-3 gün kala gelecekmiş bayrama yani...
ben kocişi ikna ettim ramazan sonuna kadar kalayım bari diye..zor oldu biraz ama napim..kadını nasıl bırakıyım bayram üstü.yakışmazdı bana...yinede sitemliler düşün.hiç istemiyolar çıkayım ama yapacak bişey yok.

sevtun canım haklısın ha 1 ay ha 9 ay çünkü anneliği tadıyorsun...içinde bir meleğin olduğunu biliyorsun...mesela benim mucizem meleğim 5 yılın ardından gelmişti...benimle 2 ay kaldı...o duyguları anlatamam tarifsiz kısacıkta olsa anneliği tattım sayılır...inşallah rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla tekrar hamile kalmayı minik mucizemi bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip eder...inşallahhhhhhhhh..isteyen herkese......

sevtunum ya içim çok kötü oldu inan yaşadıklarına söylenecek söz yok Mevlam oğluşunda yaşadığın sıkıntıları bu bebişinde mutluluğa çevirir inşAllah

AH SEVTUNUM BAK MERCIMEGIN ÜZÜLÜR AKLINA GETIRME MERCIMEGINE ODAKLAN SEN SAG SAGLIM KUCAGINA ALICAKSIN INSALLAH CNM BENIM:Saruboceq:
işşallah arkadaşım ne deyim strese girmemeye çalışıyorum evime geldim geleli çok şükür tansiyonumda norman aklıma kötü şeyler gelirse bebegimi düşüğnüyorum geçiyo kız bir tane takım aldım çok şirin millet bana kızdı daha erken alma diye dayanamadım ne yapıyım aldım ötekinde böyle almamıştım taktiri rabbime bıraktım vericide allah alıcıda bu günüme şükürler olsun bugün tan 4 aylık oldu mercimekdelikafaduldendelikafadulden

sevtuncum yok canım kıpırtı hissetmek için erken değil mi hem 16. haftalarda başlar diye biliyorum

benimki 2 hamilelik canım ben anladım 14 haftanın sonda oynadı bende bak becerebilirsem bişey yollayım bak işşallah beceririmhttp://www.neyne.net/Kac-Haftalik-Hamileyim.aspx sende bak mercimegine kaydet bişey daha yolluyorum onuda kaydet mercimegini burdan bakarsın ben ordan takip ediyorum ben sana dedişmta 14 haftalıkken o haftayı oku anlarsın ne dedigimihttp://www.webanne.com/haftagebelik.html buda ikinci bak bakalım beyeniyomusun tatalım çok şekereler bak:kedi::kedi:

sevtunum kaçırmış olabilirim kusuruma bakma mercimeğimizin cinsiyeti belli oldu mu

yok teyzesi kaynanam eltim yüzünden yemin ettim anlıcagın cinsiyetini dogana kadar ögrenemicem çok istiyorum ama bebege bişey olur diye ögrenmek istemiyorum hocayamı danışsam acab abilmiyorumkismile meraktan çıldırıcim doktorum biliyo ama tembih ettim çünkü eltimde o doktora gidiyoalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…