Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım yemin etmişsin ama ne bilim insan nasıl durur ki cinsiyetini ögrenmeden:))
ben hissimi söyliyim sen mercimek dedikçe erkek oldugu geliyo aklıma...hayırlısı inşallah.

hmm ya bende olsa çaltardım meraktan amaan kızda olsa erkekte olsa ne farkerder bunca yılda sonra kavuşmuşken senin kanından canından değil mi nasıl olsa

canım yemin etmişsin ama ne bilim insan nasıl durur ki cinsiyetini ögrenmeden:))
ben hissimi söyliyim sen mercimek dedikçe erkek oldugu geliyo aklıma...hayırlısı inşallah.

mercimegin babası bu ay ögrenicek cinsiyetini canım kız bişey olmucagını bilsem bende ögrenmek istiyorum he 3 gün orucu sonra tutsam olurmu acabaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

kız sevtun hamile mamile bakmıcam pataklıcam heeeeklava:kız mahsus mu yazmıyon sen bana heee.herkese lafları yetiştiriyon onca alıntı yaptın geri sayfalarda hiç önemsemiyosun galiba..neyse önemsemek zorunda degilsin önemli degil de dikkatimi çekti:umursamaz:

mercimegin babası bu ay ögrenicek cinsiyetini canım kız bişey olmucagını bilsem bende ögrenmek istiyorum he 3 gün orucu sonra tutsam olurmu acabaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ay ne bilim yaf yemin de etmişin niye öyle bişey yaptın cnm ya.başkaları yüzünden bak noluyo işte..

ay mızmız sen adamı güldürürsün de öldürürsün de meraktan yaaaa hadi anamm evi süpürücem ablişim geldi ona gidicem yafffff karı bi gitti gelemedi.

sevtun çin takvimindn bakabilirim cinsiyetini..en son adet tarihinle yaşını yazarsan...şimdiye kadar kime baktıysam çin takviminde çıktı...hiç yanılma olmadı...istersen sanada bakalım..

hmm ya bende olsa çaltardım meraktan amaan kızda olsa erkekte olsa ne farkerder bunca yılda sonra kavuşmuşken senin kanından canından değil mi nasıl olsa

öyle öteki hamileligime benzemiyo bu bebek ama benim içimden erkek geçiyo eşim kız diyo dedim 10 sene sonra seni baba yapıcam allah nasip ederse dedim dedi sag saglim dogur eli ayagı saglıklı kucagına al daha bişey istemem dedi dedim hediye ne alcan ben sana rabbim sayesinde hediyeni verdim ondan güzel hediyemi olur dedi :kedi: sana özel süprizim var haberin olsun dedi ne acaba kesin altın onu biliyorum:kedi:

bulutcum masalcım konuşmuyosunuz canlar..

kızlar bu arada bizim diger topicten nazarboncugumuz vardı bu sabah 5 de kızını kucagına almış normal dogumla..çok sevindim.mesaj yollamış bana sabah..canım benim yaaa.darısı hepinize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…