Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

turkuaz, aysen_34, bersuuu+, bulut83, DerinSu+, eelifes, masal800, mavi2505, sevtun2, ugurboncugum
heyyyyyyyyyttttttt be kalabalığa bak opuyorumnanaktan

bersucum sağol bitanem hoşbuldum,demek yarın işibaşı he Allah yardım etsin...
ayşenim nbr kuzu,kızz ben baktım mihrimah aşılama yapıyor he bilgin olsun
aaa canım nettenmi baktın çok sevindim acaba ne kadara yapıyolarrr kaydirigubbakcemile2
şimci hemen bakıyom bende olumunekankayizsmile
yaa eboşuda uyandırınnn,gece kuşuma haver verin o da gelsin ne oluyyyyy

onu uyandırmayın arayanlara çok sinir oluyomuş dövesi geliyomuş haberiniz olsun bırakın kendisi uyansın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::icecream:sna dondurma veriyim barışalım:icecream::icecream::icecream:
he oldu şimdi...ver bakam dondurmamı :icecream::dilcikar:
kızlar çıkmam lazım.
tamam canım hayırdır bişey mi oldu
selam kzılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
.
mız mıza bakmaya geldim dyok anam gelecegi yok deli etti bizi.aha gelmemişmi

yok anam gelemedi karu daha.

he biliyom kıss..ama saat 1 oldu yaff kafası agrıcak kalkınca çok uyudu kalksınklava:

kızzzzzzzz derinsu ikimizde bu ay inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh hamile kalırsa oğlumuz olacakkkkkkk..amannnnnnnnnnn yeterki hayırlısıyla sağlıkla hamile kalalım kızım veya oğlum sonuçta ikiside benim parçam...yeterki o günleri görmek nasip olsunnnnnnnnnnnnn

canım biri kız biri erkekti. ilkini gördüm. 2.sini görmedim.

kızmasan bişey sorucam ben göremedim dedikleri kadar çok küçük oluyolarmı herşeyi tamdı demi kız nasıl ana yüregin dayandı iyi sana göstermişler bana göstermediler sadece ölü dogdu bizden degildir diye bir kagıda imza attırdılar ayaklarını gördüm kagıtta ayagının izi vardı ama çok pişmanım kimseyi dinlemicektim bakıcaktım bebegime bir mezarı bile yok bebegimin kayınpederim bir erkegin üstüne gömmüş bebegimi soruyorum ne yapıvcaksın burdan dua et gider dedi halen gıcıgım o lafına:mymeka::mymeka:klava:

ah canım benim ugraştın sende yaa.çok sagol...hadi hayırlısı inşallah:)))

kız erkek farketmiyo...ama ben hep ilk çocugumun erkek olacagını düşünüyorum..dur 1incisi oldu da bide ilk çocuk diyom ba ba ba baaaa:roflol:

kız bu kesin bayıldı kaldı bir yerde he yada çıkmadı üzüntüğden pc aklına gelmedi kız işşallah çıkarda tey tey deriz kız:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…