Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Tabiki annelik başka düşünür o ayrı
ama bariz yaşananlar var 18 ay var aramızda fazla degil yanii çocuk olmadan abla olmak yani

yok cnm yaklaşık 1 yıldır evdeyim çalışmıyorum
hmm bilirim oraları bende gazi mahallesindeyim meşurr gazidenim yanii kaydirigubbakcemile3

anladım canım...bende çalışıyordum diyebilirim çünkü 1 haftam kaldı işten ayrılıyorum yakında...
ay olaylı gazidesin yani:) aman aman olaylar uzak olsun.

anladım canım...bende çalışıyordum diyebilirim çünkü 1 haftam kaldı işten ayrılıyorum yakında...
ay olaylı gazidesin yani:) aman aman olaylar uzak olsun.

desene ev hnımlıgına terfi ediyosun :) baştan ii geliyoda sonradan çok sıkılıyo insan yaa çevreyede ayak uyduramıyo dır dır dır o onu almış bu bunu giymiş o oraya gitmiş başka muhabbetleri yok sıkılıyorum ben çok
Annem yanlız babamda vefat etti yakın olmak için buradayım yoksa evimi satıp gitmek istiyorum gaziden malum çocuk okuyo korkuyo insan sokaga salmaya götürüyorum getiriyorum camdan baksam okul görünüyo ama içim rahat etmiyorum gidiyorum her gün

aynen ya bi zaman sonra insan sıkılıyo evden..ama iş bakıcam tabii.inşallah hayırlı bi yer olur da çıktıgıma pişman olmam...

en iyisini yapıyosun getirip götürmekle canım bu zamanda güven olmuyo...
olsun anneyle yakın olmak iyidir...

neyse canlar bu defa gitmeliyim çay olmak üzere sofrayı hallediyim..görüşürüz iyi bakın kendinize..
lelos memnun oldum canım iyi bak kendine öptümŞeniz

ama herkes gıtmıskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
6 bardak su ıctım sankı hepsı gıtmıceksempatiksalakcinni karnımda denız oldu kızlar patlıcamkaydirigubbakcemile3
ebrarım cnm ben bırsenın duasını okudum allah kabuletsın tez vakıtte yavrusuna kardes yollasın ınsallah:Saruboceq:

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM sen bırsen arkadasımıza hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır evlat nasıp eyle okudugumuz ayetel kürsiler yüzü hürmetıne muradını nasıp eyle

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

Son düzenleme:
slm kızlar,ben gelemedim,uyudum bu gece,zaten kocişte gelmemi istemedi,diyorum ya kıskanıyo burayı.lülülülülülü
ama neden hala isimler görünmüyo,kendimi çok kötü hissediyorum böylealsanaalsanasmile

hayırlı sabahlar arkadaşlar işe gitmeden önce size bi selam vermek istedim....
nasılsınız, hepinizde çooook iyisinizdir inşaallah..
ben yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum, amcm hiç gözümün önünden gitmiyor, sesi kulaklarımda çınlıyor. onu çok özliycem çoookkkk mafoldumben gittti geri gelinmez yere onun yokluğuna alışacağız artık başka çare yok
kendinize iyi bakın canlarım, hiç bir şey için kendinizi üzmeyin hayat çok kısa
Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı versin....

amiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…