Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Allah razı olsun canım ya bende her defasıda dua ediyorum burdaki arkadaşlarıma ve burda olmayan bu sıkıntıdan muzdarip olanlar için inşAllah Mevlam bu dalarımızı kabul eder tez vakitte hayırlısıyla

namaza kadar burdayım haberin olsun ezan okunsun namazı kılıp ayetel kürsüyü okucam :kedi: allahım dualarımızı kabul eder işşallah he unutmadan kadir geceside kaçta dualanıcak dua bilmiyorum benbilmiyorumkismile

canım şimdi çıkıyorum ben bi eve gidiyim 1.30 da gelirim Allah izin verirse tamam mı canım görüşürüz

bende bilmiyorum ki canım tam saat söylemediler herhalde

kızlar merhaba herkeslere...neden kimlerin olduğu gözükmüyor...sanki hiç kimse yok...

eeeeeee keyifler nasıl...neler yapıyorsunuz....SEVTUN yazdıklarını okudum rabbim önce eşinden sonra kaynanandan razı olsun...öyle kaynanalar varki sahip bile çıkmıyorlar....

selam kızlar okul başladı yoğunluk uykusuzluk başladı artık bu tempoya alışmaya başlasam iyi olacak her gecede bi gezmedeyiz uğrayamaz oldum hepinizi özledim kendinize iyi bakın fırsat bulunca yine gelirimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bersuu canım iyi gezmeler...artık bu sene senin için yoğun geçecek ..birde doğum...hayırlısıyla bebeğini kucağına al ...canım ezan okunurken bizim için çok dua et...bizlerde bebeklerimize kavuşalım...emiiiiii

neyse kızlar ben çıkayım ..işlerimi halledip öyle geleyim...akşam üstü herkes burda oluyor...bende o zaman geleyim...byyyyyyyyy

slm kızlar nasılsınız

bugun doktordan gelıyorum degerım ıkı katı olmus 66 dan 151 olmus cok sukur ama doktor 900 cıvarı olursa super olacak 3-4 gunde dedı

ıdrarırımda bakterı var pazartesı antıbıot vercek

gene beta bakılacak aman gunlerım hastanede ceklıo

aminnnnn aminnnn aminnnnnnnnnnnn paylaşımın için teşekkürlerr boncugum allah razı olsunn rabbimm bebişini tez zamanda yollasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…