yok canım bende bronşit var geldimmi pek kolaygitmez
hayırlı sabahlar arkadaşlar işe gitmeden önce size bi selam vermek istedim....
Nasılsınız, hepinizde çooook iyisinizdir inşaallah..
Ben yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum, amcm hiç gözümün önünden gitmiyor, sesi kulaklarımda çınlıyor. Onu çok özliycem çoookkkk mafoldumben gittti geri gelinmez yere onun yokluğuna alışacağız artık başka çare yok
kendinize iyi bakın canlarım, hiç bir şey için kendinizi üzmeyin hayat çok kısa
rabbim hakkımızda en hayırlı olanı versin....
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
hayırlı sabahlar arkadaşlar işe gitmeden önce size bi selam vermek istedim....
nasılsınız, hepinizde çooook iyisinizdir inşaallah..
ben yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum, amcm hiç gözümün önünden gitmiyor, sesi kulaklarımda çınlıyor. onu çok özliycem çoookkkk mafoldumben gittti geri gelinmez yere onun yokluğuna alışacağız artık başka çare yok
kendinize iyi bakın canlarım, hiç bir şey için kendinizi üzmeyin hayat çok kısa
Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı versin....
Kızlarrr kimsecikklerr yokkk çokk korkktummm gidiyomm bennn uyuyayım azcıkınn gelirimm genee çokk karanlıkk ve ıssızz topikkk korktummm benii korucakkk kimse yokk
öpüyorumm hepiniziii gelirim uyanıncaa canlarımm
özleyinn benii anacımmm
SELAM CANLARIMMMM
SABAHTAN BERİ OKUYORUM GEÇMİŞİ YİNE KAYNATMIŞSINIZ MAŞALLAH
YA EBRUSUM İVET O SAATTE UYUYORDUM NİYEYSE BU ARALAR UYKUYA YENİK DÜŞÜYORUM.YA KISLAR DÜN GECE RÜYAMDA BİR SÜRÜ BEBEK YELEĞİ GÖDÜM HAYIRDIR İNŞALLAH
YİNE KİMSELER GÖRÜNMÜYO ÇOK SİNİRLENİYORUM HAklava:Çok üzgünüm çoook
GECE OTURUP SABAHTA KALKMIYORSUNUZ SİZİ GİDİLER
NEYSE BEN BUDAYIM TOPİK YANLIZ DEĞİL
kız bende hayır olsun asker yeşillik gördüm acaba nedirki:kedi::kedi:
silahta gördün mü canım
aman canım mercimeğimize iyi bak sonra kızarız sana helmklık varmı diye bakılıcak bugün korkmaya başladım he oraya gidince gene tansiyonum tavan yapıcak he eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileaz:
yok canım kocakarılar hamişlerin rüyada tüfek veya silah görmesi bebişin erkek olacağına delalet eder derler de onun için sordum bebem
kız bakmamamı canım ya 4 aydır eziyeti çok nbiliyomusun eziyeti bile güzel be dün rahimimin üstü sızlar gibi oldu çorap giydim geçti ayaklarım buz gibiydi arkadaşların hepsine sordum kimi üsüttün kimisi bebek büyüyo dedi doktorumda akıntı kan yoksa korkma dedi kız rahimime acıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?