bende asker gördüm kısss sen deyince aklıma geldi Allah hayırlara çıkarsın canım
vallahi bizde güzel bir haber alacaksın derler ben bir kere rüyamda asker çok görmüştüm hamile oldugumu duydum kız ay işşallah canım benimki gibiş çıkar rüyan:1hug:kaydirigubbakcemile2
sen gönlünü ferah tut canım Allahın izniyle bişey olmayacak gör bak bize hayırlı haberleri vereceksin yine bak sen böyle kafaya taktıkca tansiyon fırlayacak yine yampa canım benim
senin kaç senedir yoktu bebem bebek hiç hbilmiyorumkismileamile kalmışmıydın
hem kahvaltı yaparım hemde konuşurum merak etme sen
ben 7 sene sonra tekrara tattım anneligi rabbime şükürler olsun allah tez zamanad aversin sanada işşallah 10 sene toplam senin gene az ya benim yerimde olsaydın ne yapardın bak beterin beteri var bide öyle düşün herkez sna acıyarak bakıyo bırı hamile kalsın demezler bazı kendini bilmezler hamile kalınca hava atarlar kalbini kırarlar ben biliyorum bak eşimin bir yengesi var şakayla gecen demişti oglum sen bunu ver yerine başka al diye karşı komsum sen düşün günü-m geçsin sevinçten derdinm yenge günüm geçiyo diye oda hep hamilesin zaten her ay derdi yemin ettim bende hamilede olsam ben demicem diye şimdi bir bilsen insanlar hamıle kalınca nasıl degişiyolar ah bacım ah bu arkadaşın ne laflar yedi bir anlatsam yemin ederim dudagın uçuklar çok çektim çok herkez dalga geciyodu benle olmuyo diye ama oluncada insanlar çok degişti bende ona kızıyorumya hep derim kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde hiç olmasın diye bak beni örnek al önceden millet evimdenm çıkmazdı şimdi kimse kapımı açmıyo hamileyim diye kızlar belkı kızarlar bana ama ben şunu biliyorum bana ders oldu arkadaşımın biri derdiki senin arkadaşın cebin derdi cepte para kalmasın kimse gelmez derdi mecazi anlamda dedim bunu bana sen bir hamile kal biz geliriz diyenler şimdi gelmiyolar
kaynanam kanamam oldu diye allah razı olsun geldi götürdü beni baktı benimde stresten tansiyon fırlamış tabe eşime dedim benim burda canım sıkılıyo eve gidelim eltim her geldiginde laf sokup gidiyo tabe eşimde hazırlan gidelim dedi herneyse eve taksiyle geldik dışarda komsular var tabi oturuyolar tabe dedim böyle böyle dediler senin oraya gitmen hataydı yatıcaktın evinde dediler bende dedim işimden 1 sabret 2 sabret 3 sabret laf sokup duruyolar bende sinirlendim dedim iuyiki gittim allah razı olsun kaynanam annem gibi baktı dedim allah razı olsun hamile kaldım sana bakıcaz diyenler kapımı açmadılar dedim mosmor oldular kaldılkar lafı soktum hakkettiler vallahi hiç huyum degi,l ama içim rahatladı elim ayagım eşim benim allah ondan razı olsın çocugum duruyosa şuan karnımda önce rabbim sayesinde sonra kaynanam ve eşim sayesinde duruyodur anlıcagın kimseden fayda yok kardeşimalsanaalsanasmile
işAllah canım o güzel duyguyu yaşatırsın eşine inşAllah
ebrşumuzda yaşar o da çok bekledi inşAllah onunda güzel haberini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?