bende hamile kalır oğlum olursa hüseyin emre koyacam ismini
inşallah mız mızım umarım hamişlik iyi gidyordur benim çıkmam lazım herkese slm canım eyvahedigeldismile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hamişler size birşey soracam hamile olduğunuzu öğrenmeden önce adet dönemlerine yakınken sağ kasığınızda iğne batması gibi ağrılar oldumu ara ara...
sevtun canım sana çin takviminde ne demiştik...hatırlıyormusun...ona göre mızmızada bakalım...
sevtun canım sana çin takviminde ne demiştik...hatırlıyormusun...ona göre mızmızada bakalım...
:ecrin_bebek: benım erkke olur gorun bakın
varmısın iddaya ben kız diyorum
lmaz:
nerden vardın bu kanıya pek sekerım
ogluma alcem senin kızını canem :roflol::roflol::roflol:
kızsa beşik kertmesi ettük şimcik kaydirigubbakcemile3 haberin olsun ben çin takvimine inanmam canlarım öteki bebegimdede kız yazıyo ya ben hep erkek doguruyom ya takvim bana uymuyo yada ben takvime he:roflol::roflol: eşimin annesi demişki gelin kaynanaya çeker demiş benim gibi erkekleri sıralıyo hatunun demiş:roflol::roflol: sag saglim alıyım kucagıma eli ayagı saglıklı olsun allahımdan daha ne isterim yenmem yediririm giymem giydiririm he çok hasretim bebege hep insanları görür kıskanırdım emzirirken he işşallah sag saglim bende alıp kucagıma ak sütümü vermegi nasip eder rabbim bana :çok üzgünüm:
amın amın cnm herkese nasıp eder ınsallah yuce mevlam
bende oyle olcam buyuk ıhtımalle benım kaynananında hıc kızı yok
kız dıye delırıolar olsun dıye ama erkke olcak ben oyle hıssedıom
sevtun senınkı kac aylık sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?