Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yengemin iki erkekte te popo büyüdü diğer gelinimizinde kız dı hiç bişeyi büyümedi bence değişiyo o ya

hoş geldin dadlum goz bebeklerim yollarda kaldı he nerdesin kız sen bakem :mymeka: arkadaşımında oglunun adı umut onunda kaç sene olmadı görsen pek dadlu yiyesin gelir cokacimcoookcokacimcoook

burdayım kuzu ben sabah 9 akşam7 ye kadar açığım ama işte olduğum için bazen cevap veremiyorum:)
İnşaallah senin mercimek paşada tatlı mı tatlı hayırlı bir evlat olur,sağlıklı sıhhatli inş..

bende iyiyim canım çok şükür bugün izinliydim ama malesef sabah uyandırdılar işte sayılırım anlayacağın bende uyanınca uyuyamıyorum bir türlü ya sinir oluyorum bu huyuma sen işte misin canım

hee ben şu durumda bile bazen düşünüyorumbilmiyorumkismile

tamam canım

bende düşünmüyo değilim çalışınca çok zor oluyo canım ya kim bakacak diye düşünmesi en büyük dert zaten

bende iyiyim canım çok şükür bugün izinliydim ama malesef sabah uyandırdılar işte sayılırım anlayacağın bende uyanınca uyuyamıyorum bir türlü ya sinir oluyorum bu huyuma sen işte misin canım

işteyim canım,bnm evimde net yok
net bağlatmak istemiyorum eve çünkü biliyorum ki eşim bilgisayar başından kalkmayacak :)

işteyim canım,bnm evimde net yok
net bağlatmak istemiyorum eve çünkü biliyorum ki eşim bilgisayar başından kalkmayacak :)

hmmm vardiyalı mı çalışıyo kuzum
napcek kalmayıpta canım ya bi yerde sıkılacak bak bak ne var sanki ben kk dan başka bişey bulamıyorum tabi sen daha iyi bilirsin de eşinin huyunu alsanaalsanasmile o zamen böyle yaparsın azcık

soru dagarcıgı az canım burda olursan görüşürüz öglen namazını kılp girerim bu kızlar beni kızdırmaya başladılar ben çıkıyorum ben burda sizille konuşurken onlar evi hallediyolar kusura bakmayım istemiyorum ama çıkmam lazım ben bu arada yemekleri yapayım sonra bir ara girereimalsanaalsanasmile

günaydın canım nasılsın,nerelerdesin gelmiyorsun ne zaamandır?

iyiyim canım ben,evet eskisi kadar gelemiyorum,gelsem de yazamıyorum çünkü çok hızlı ilerliyorsunuz,takip etmek zor :))
siz de ne var ne yok bakalım en son mız mız hamileydi onu okudum ,var mı başka güzel haberiniz?

günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
teşekkür ederim canım ben de iyiyim Allah'a şükür opuyorumnanaktan

tamam canım fazla yorma kendini ama görüşürüz Allaha emanet ol canım

yok cnm vardiyalı değil de gece geç geliyor işten öğlen gidiyor oturursa bilgisayara hiç göremem yüzünü,zaten çalıştığım için pek göremiyorum :)

kız beceremedim ya ne kadar başarısızım ben ya ohaoldumsmile bir soru soruyum dedim olmadı delikafadulden
ne sorusu kızzzz
kolay gelsin canım,yorma kendni çok...

mızmız dan başka birde gelincik arkadaşımız hamiş,bu ay iki kişi çıktı bile hadi hayırlısı bakalım...darısı başımıza inş:)

Canlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah razı olsun inşallah herkes hayırlısıyla hamiş kalır Rabbim sağlıklı ömürlü versin hayırlısını versin hepimize dualarımdasınız sizde dualarınıza katın beni

Mızmızcım sende müjdeli haberi almışsın Rabbim hayırlı ömürlü etsin inşallah.Ayaklarımızı sürtüyoruz ona göre Allaha emanet olun canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…