Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tabiki canom senin gölüne yatan olcek biz nacizane fikrimizi söyledik tatlım ama ismiyle doğar derler ya elbet onun da bi kısmeti olcak

keşke kabul etmeseydin canım ya ne kadan düşüncesiz bu ikizlerin anası yalmaz:

geçmişi okuduysan bilrsin canım bebegin cinsiyetini niçin ögrendim diye canım sabah aradım 9 da gel söylücem diye salak eltim hemen yumurtlamış oglu olucak diye akşam aradı sana geliyorum diye çayı koy geldi sevindim vallahı dedi ikiz kızları var onun 7 yasındalar eşine demiş erkek doguruyo herlez diye oda demiş hni bebek istiyorum de get demiş:roflol::roflol: isterdimki ben söyliyim en yakın arkadaşıma bana dedi yarın sana getiricem işe gidicem dedi bende almıyım alamna manı olmuyum dedim vallahı şaka yapıyor zannettim öglene kadar bak dedi
hamileyken her işime geldi yok diyemedim dedim öglene kadar bakarım biliyosun ben hamileyim gecen çok yıprattılar dedim oda tamam alırım öglen dedi:lepi::lepi:

bacım bebeklikleri elimde geçti benden başkasınada güvenemiyor konuştum dün haklısın canım dedi eltisi yan binada inan ona bile bırakmıyo kız sana uzun yazıyom azıcık bekle anca mercimekle yazıyom :roflol::sm_cool: başımda iki bela var o ne bu ne cevap ver filan ancaklava:

ne işinde çalışıyo ki bu kız her defasında sana mı bırakcek böyle

tekstilde canem kreşe gidiyolar hafta sonu yok babaları bakıyodu oda çalışıyomuş anlıcagındelikafadulden çıldırıcim şimdi az kaldı kız bunlar çok kavga ediyo beya öglen olsada anaları alsa keşke müzik açtım kulaklıktan bir paylaşamıyolar he ikiz olması ne kadar zor he :roflol::roflol:

kız ben annaligimi o çocuklarda tattım bişey diyemem hiç esirgemedi benden ikizlerini başkaları olsa esirgiyolardı çok agırıma gidiyodumafoldumben ama hamileliktenmi nedir kafam ses götürmüyo dün komşunun kızını alıp pazara gittim pazar arbasını o sürdü biraz onlara girdim az oturuyum diye biraz oturdum kız altıma bir agrı gidi bide kasıklarıma benim mercimek çok korkuttu peşinede tuvalatım geldi he kız acaba dönmüşmüydüki acımı acıttı benim paşa kaydirigubbakcemile3

ikiz olmasıda zor yaşı yakın olmasıda bende çok baktım abimin çocuklarına valla tek olunca kandırıyorsunda bi şekilde iki tane olunca kavga çok oluyo bi keesinde aynıoyuncak aldık iki tane ama beyfendiler bi tanesi için ağladılar kafayı yememek imkansız valla

umut isimli tanıdğım var çok güzel huylu maşallah...

kız bunlar canavar he anaları derler ya militan yetiştirmiş he:roflol::roflol::roflol: yok yani böyle bişey yani ah bir tanısan anlarsın beni eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

belkide ama benim malesef fazla bi bilgim yok be sevtunum bu konuda ama hamilelik boyonca ağrılar bitmiyo hiç onu biliyorum bide senin miden bulandı mı bu hamişliğinde

hoş bulduk canem benim ikizler gene bende kız ah benim dertli başım hesenağlamasenağlamasenağlama
anammm kızzz diyemedin mi bakamam diye dicem ama arkadaşın işte nasıl dicen,Allah yarıdmcın olsun
hoşgeldin turkuazcım nasılsın

yeni gördüm canm yaa sağol,iyi çok şükür sen?
işte misin sen de?

belkide ama benim malesef fazla bi bilgim yok be sevtunum bu konuda ama hamilelik boyonca ağrılar bitmiyo hiç onu biliyorum bide senin miden bulandı mı bu hamişliğinde

maşallah az oldu benim hamileligim iyi geçiyo anlıcagın bilmem yani ama bu hamileligimde çok agrım var kasıklarımda canım ya öteki böyle olmamıştı popomda büyüdü ötekinde yoktu acaba kızda karıştırıyolarmı bilemiyom yane bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kız bunlar canavar he anaları derler ya militan yetiştirmiş he:roflol::roflol::roflol: yok yani böyle bişey yani ah bir tanısan anlarsın beni eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım şimdiki zamanın çoçukları çok yaramaz oluyo ya yedikleri içtikleri şeylerden sanırsam

bende yaşadim o yaramazlıkları 3 yıl çektim canım ya o yüzden zaten evlenince hemen

çoçuk istemedim bizim veletler gözümü korkuttu kızz valla

anammm kızzz diyemedin mi bakamam diye dicem ama arkadaşın işte nasıl dicen,Allah yarıdmcın olsun

yeni gördüm canm yaa sağol,iyi çok şükür sen?
işte misin sen de?

ah arkadaşım diyemedim deseydim keşke kafam şişti he evdenmi kaçsam acaba ne kaldı cvanem şurda 1 re ben bir siteye mesaj yollamam lazım gelirim gene
Şeniz açık burdayım yani çıktım zannetmeyin çıkınca sülerim:icecream:bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…