inşaallah canım yaaaa maşallah maşallah ne güzel darısı başımıza gerçekten de
kolay gelsin cnm kendini yormamaya çalış emiiiyi hafta sonları kızlar benim misafirim gelecek temizlik yapmam lazım hadi bana kolay gelsin ....hepinizi öptümmm
amin cnm inşaallah,sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşaallahCanlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Allah razı olsun inşallah herkes hayırlısıyla hamiş kalır Rabbim sağlıklı ömürlü versin hayırlısını versin hepimize dualarımdasınız sizde dualarınıza katın beni
Mızmızcım sende müjdeli haberi almışsın Rabbim hayırlı ömürlü etsin inşallah.Ayaklarımızı sürtüyoruz ona göre Allaha emanet olun canlarım.
GÜNAYDIN TOPİCİN GÜZEL KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM BUGÜN
NANELİŞEKERİM SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN
BULUTCUM SENDE SAOL CANIM MEVLAM TEZ VAKİTTE SİZEDE VERSİN MURADINIZI
DĞER KIZLAR OKUYUNCA HABER VERİN BUGÜN SON YARIN DUASINI YAPICAZ BEN OKUMADIM YARIN YANİ KAİL GÜNÜ BİTİRİCEM HAPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN CANLARIMopuyorumnanaktan
terkedildim gene ah ulen ah çıldırıcim buralarad kız bu hatunların annesi gelicekti almaya gelmedi he:mymeka: alıcagı olsun okadarda dedim he öglen al diye gelsin iki çift lafım var oma inanmazsınız stresten 15 çıktı tansiyonum allahta tansiyon hapını attımda indi kafam çok karışık ya eşimde kzıdı zaten kabul ettim diye hadi dedi öncelere eyvallah tamam bakıyodun ama hamilesin ben sana kıyıpta iş yaptırmıyorum dedi 2 tane veledin elinde genemi kalıcaksın dedi gelince anlıcak zaten suratımdan yoruldugumu iş yapıcam diye kız biri uyudu kıymetse digeride uyusa bir offfffff dicem he:mymeka: kız kavga ettiler olan mercimegime oluyodu zor kurtardın belimi he kör şeytan diyoki al çocukları götür iş yerine hadi öglen üstüne bastıra bastıra dedim öglen al diye ya ben çok yumuşak yüzlüyüm yada salagım anlayamadım gitti vallahı her gören kızıyo ban onların evde ne işi var diye ne olur bana kızmayın hep sitem ediyo diye ne yapayım yazınca biraz rahatlıyorum allah nasip ederse oglum dünyaya sag saglim gelsin allaha büyük konuşmuyum asla arkadaşım gibi yetiştitmicem çok ukala yetiştirmiş laf dinlemiyolar sabahtan beri anam agladı onlara bagırmaktan he:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hala gelmedi mi almaya ohaoldumsmile
e durumunu biliyor senin,cnm sen strese girme demekki bişe olmuş gelememiş yoksa gelirdi herhalde ne bilim sen tanıyorsun söz vermiş sonuçta...hem biri uyuduysa diğeri tek başına yaramazlık yapamaz bu arada evi dağıtırsada bırak peşinden toplama hemen annesi görsün sonra sen yavaş yavaş yaparsın yapabildiğin kadar yapamadığını eşin yapar olmaz mı?
derdamm bana 2 gün önce gelen bi abla vardıı
ben ona yasini okuyabilirmiyim arada okuyorum dedim
okuma dediii
yanlış okursan günah olur dediii
ne yapayım ben şimdi kalan biri okuyayaımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?