Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben geldim tuğçem merak etme
ya ramazanın bereketi galiba hiç bişey yapmadan geldi adetim
hiç hissetmedim yaa artık allahım kabul etsin

bende geldimm ebrarımm kuzumm yazdım ama görmedin sanırım canımm boncugunn duasına kadarr burdayımm kuzumm bekliyorumm

rabbimmm inşallahhh bebişinide böyee yollayacakk hiç bişey yapmadann anlamıcaksınn bile kuzumm şaşşıp kalacan aaaa ben hamileymişimm diyecenn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah dediğin gibi hep o hayalle yaşıyoruz.doktora gidip sorunu ögrenince gerçekten çok morelim bozuldu.eminim herkesin öyle oluyordur.aynı üzüntüyü her adet olduğumda yaşıyorum.

Rabbim kabul eder inşallah ebrarım merak etme.... hoşgeldin.....
hoşbuldum kuzu asıl sen hoşgeldin merak ettim çok yaa
buarada herşey yolundaymış çok şükür ama bişeye kafam takıldı benimde t3 t4 normaldi niye ilaç kullanıyorum yaa
Abla demek adet oldun kız inşallah bu ay olmassın
tugceninde dediyi gibi hissetmediysen bişe olmaz abla rabbim kabul etsin inşallah
evet kuzu gelmiş inşallah sökülürüm yaa
leke olarak kalmazda .nasip kuzum dilerim hiçbirimiz olmayız bebişler gelir
sen nerelerdesin bakıyım
kabul eder inşallah bilmeden kılmışsın çünkü.
inşallah tatlım

SUNAYYYYY vereliniortakÖNCEDEN TANIŞTIKMI HATIRLAYAMADIM AMA TANIŞALIM İSTERSEN

HOGELDİN HAYIRDIR SİZİN SORUN NEKİ CANNIM

amin canım cümlemize

Ohhhhhhhhh herkes takvim yapmış ne güzel olmuş kızlar takvimleriniz

banada ögretin sonrada bende yapımmmmmmmmmmmmmm
saol kuzu biara derda sanada tarif eder onun sayesinde yaptım bende
canım saol gördümde yazdım diye hatırlıyom ama demek yazmamışım yoğunluk bide çay içmedim onun salaklığı var
ay inşallah yaa görücezmi ogünleri allahım hepimize nasip etsin azram
Ebrarcım bişey olmaz canım bilmeden bende olmuştum bikere

olmaz inşallah canım valla artık bilemiycem eyvahedigeldismile

bilmiyırum ki tatlım... bana doktor dedi ki tsh yükseldiğinde t3 ve t4 un düşmesi gerekir dedi... ben 3 ay önce de yaptırmıştım... normaildi o zaman.... ters orantılıymış ve bana stressten beslenme düzensizliğinden olabilir dedi... eee stress bende çok ramzan dolayısıyla beslenme şekli de değişti.... salı günü bir daha yapalım içimiz rahat etsin dedi... istersen den de ramazan çıkınca bir daha test yaptırıp doktora görün... belki de boşu boşuna kullanıyosundur o kadar ilacı canım yaaaa.....

ben sunay canım.22 yaşındayım 2 yıllık evliyim.ilk ay korunduk sonra bıraktık ama gebelik oluşmadı bu zamana kadar.guatr vardı bende onu tedavi oldum.şimdi bebek tedavisine başladı doktor.dün klomen kullanmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…