allah hepimizin dularını kabul etsin.....
öyle yapıcam tuğçem saol kuzumbilmiyırum ki tatlım... bana doktor dedi ki tsh yükseldiğinde t3 ve t4 un düşmesi gerekir dedi... ben 3 ay önce de yaptırmıştım... normaildi o zaman.... ters orantılıymış ve bana stressten beslenme düzensizliğinden olabilir dedi... eee stress bende çok ramzan dolayısıyla beslenme şekli de değişti.... salı günü bir daha yapalım içimiz rahat etsin dedi... istersen den de ramazan çıkınca bir daha test yaptırıp doktora görün... belki de boşu boşuna kullanıyosundur o kadar ilacı canım yaaaa.....
hoşgeldin aramızakızlar ben duyguu hayırdır ne hesaplıyosnzz......
Abla bizmde tugce gibi virüsssssssssss girdi pc ye
herşeyi sardı eşim yapmaya calışıyo kac gündür başından kalkmadı benimki şimdi hem virüs tarıyo pc hemde bana hizmet edyo
Gelemedim yaniiiii
derdam cok sagol canım yarına yapar eşim en yakın zamnda banada gsterirsin inşallah
Abla bizmde tugce gibi virüsssssssssss girdi pc ye
herşeyi sardı eşim yapmaya calışıyo kac gündür başından kalkmadı benimki şimdi hem virüs tarıyo pc hemde bana hizmet edyo
Gelemedim yaniiiii
derdam cok sagol canım yarına yapar eşim en yakın zamnda banada gsterirsin inşallah
sunaycım adre3si var herkezinki faklı bizimki evlilik çizelgesi bazısı hamile bazısı bebek
kız aleynam sistemi geri yükleyin bazı virüsler gidiyo öle
öyle yapıcam tuğçem saol kuzum
buarada inşallah önümüzdeki ay gelir sıpam nediyim artık yapıcak bişey yok nasip
hoşgeldin aramıza
siz bu virüsleri nerden buldunuz bakıyım bizede bulaştırmayın haa kaydirigubbakcemile3
inşallah en kısa zamanda ALLAHIM hepimize hayırlı bebişler verir.:CüvCüv:
ALLAHIM;
Ey sayısız Güzel İsimlerin sahibi Güzel Allahım! İnanan
bir insan Senin sonsuz güzel isimlerinin tecellisine
mazhardır. İnanalarında tecelli eden güzel isimlerinin
her biri, aşıklarında bir güneş ihtişamıyla zuhur eder.
Senin yanınında innanların ve özellikle aşıklarının her
birinin paha biçilemez bir değeri vardır. Sen
inanmayanlara hidayet, hidayete erenlere aşkını lutfeyle.
İnanmayanların hidayetini, hidayete erenlerin, aşkını öne
al. Bizleri Cemaline meftun, Vuslatına mazhar eyle.
ALLAHIM
OKUDUĞUMUZ YASİNİ ŞERİFLERİ HUZURU KATINDA KABUL EYLE YASİNLER HÜRMETİNE ŞU MÜBAREK GECELER HÜRMETİN KAPINA GELDİK GERİ ÇERVRME MEVLAM
AÇILAN ELLERİN ADINI ZİKREDEN DİLLERİN HUZURU KATINDA DUALARI MUTLAK KABUL OLANLARIN HÜRMETİNE BU GECEDE KABEDE EDİLEN DUKAR HÜRMETİNE
AZRAPERİ KARDEŞİMİZE SAĞLIKLI SIHATLİ BİR EVLAT NASİP EYEL YARABBİM
AMİNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?