Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Abla bizmde tugce gibi virüsssssssssss girdi pc ye

herşeyi sardı eşim yapmaya calışıyo kac gündür başından kalkmadı benimki şimdi hem virüs tarıyo pc hemde bana hizmet edyo

Gelemedim yaniiiii

derdam cok sagol canım yarına yapar eşim en yakın zamnda banada gsterirsin inşallah

Sunacım eşin tes yaptrdımı onda sorun yoksa

klomenle hamiş kalırsın inşallah

klomenle hamile kalan cok canım

günde 1 tanemi kullanıyosun

öyle yapıcam tuğçem saol kuzum
buarada inşallah önümüzdeki ay gelir sıpam nediyim artık yapıcak bişey yok nasip
kızlar ben duyguu hayırdır ne hesaplıyosnzz......
hoşgeldin aramıza

siz bu virüsleri nerden buldunuz bakıyım bizede bulaştırmayın haa kaydirigubbakcemile3

kızzz virus tararken aslında nete girmemen lazım....

canım bebk için olanını bebği olanlar yapıyo sende bizim gibi evlilik yapcen ama inşalah tez vakitte bebek içinde yaparsın

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, aleyna84+, azraperi34+, birsen29+, derdanur+, DerinSu+, dygydn, kardelen5233+, sunay88, tugcal+

kız aleynam sistemi geri yükleyin bazı virüsler gidiyo öle

yok kızz bu virus öle değil walla çökertti bilgisayarı benim... açılmıyo zaaarrr....

ben biliyom nerden geldi aslında anti virus prog. süresi dolmuş ve biz farketmemisiz..... :roflol:

inşallah en kısa zamanda ALLAHIM hepimize hayırlı bebişler verir.:CüvCüv: :teselli:

benim şimdiki pc virussuz merak etmeyin... kardeşiminkini aldım... benimki yarım bilgisayarcıya gitcek... çalışmıyor....

derinim ve kardeloşumda burda niye sesiniz çıkmıyo kuzular
kardeloş boynun nasıl oldu
buarada derinim mesajını aldım çok duygulandım kuzum dönemedim sana evde değildik ve çok yoğun birgün geçirdim kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…