Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Derdam ben anlamıyom bu şeylerden ama adı sality cok kötü bi virüsmüş heryeri sardı pis şey

ben ellemiyim iyice batırırım şimdi eşim virüs tarayıcıyla bişeyler yapıyo ama

kızlar hepinize cümletten selam..

ben duamı okudum hepimiz için dua ettim rabbim kabul eder inşallah...

derdacım son yazdıgın duaya yürekten AMİN diyorum tatlım...

sunay merhaba canım..inşallah topicimiz sana ugur getirir...

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
tugcal, aleyna84, azraperi34, birsen29, derdanur, DerinSu, dygydn, ebrar_53+, kardelen5233+, sunay88

kardelen derin nasılsınız kızlarrr....??? kardelen geçmiş olsun canım bu arada....

aleyküm selam canımm memnun oldum

aleyna84, azraperi34, derdanur, KK Pro ÜyeDerinSu, dygydn, ebrar_53+, kardelen5233+, sunay88, tugcal kızlar bende akşam kuran kursuna gittim peygamber efendimizin sakal-ı şerifini öptüm Allahım dedim biizm topiğn hepsine hayırlı bebişler ver kadir gecesi suresi ile dualar ettim herşeyin hayırlısı olsun canlarım

canım benim geçmişi okuyordum da yazamadım hemen...
oyy bende yazarken çok duygulandım..birden öyle yazmak geldi içimden.çok inandım öyle olacagına cano..ben olmasamda sen olacaksın inşallah:Saruboceq:

kızlarr kadir geceniz mübark olsun.adetin 4 gün geçti,bir saat önce test yaptım,çıkmadı yani 5 dakika bekledim,sonra çöpe attım.1 saat sonra acaba diyip teste baktım,2. çizgi silik çıktı.belli ama baya,sizce hamilelik varmıdır.yoksa testin doğruluğu var mıdır?

HIMMMMMMMMMM O ZAMN BİRAZ SİZE SÜRÜNİYİMDE SİZEDE BULAŞSINkaydirigubbakcemile3

ASLINDA TUGCE BİZİMDE SİZN GİBİ SÜRESİDE BİTMİŞ BİZ ANLIYAMAMIŞIZ

NEYSE KIZLAR BEN CIKIYOM ARTIKIN SİZE VİRÜSÜMÜZDEN BULAŞTIRMIYIM HIHHHHHHHHHH:umursamaz:

Allah razı olsun Allah kabul etsin birsencim....

boncuğum kusura bakma sabah erken kalkmam gerek koçişte hadi artık diyo duan için şimdiden amin diyorum hepinize iyi geceler güzel geceler kızlar

derinim ALLAH kabul etsin cano
duanda unutmadın demi beni
mesajın çok duygulandırdı beni inşallah dediğin dilediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…