Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

tugçecim iyilik neolsun dualarımı ettim geldim cnm...sen naptın iyisin?

aleyküm selam canımm hoşgeldinn rabbimm kabulll etsinn inşallahh kuzumm rabbim tez zamanda hepimizi güldürsünn inşallahhh

yaaa canım benim bildiğim kadarıyla 5 dk dan sonra doğru sonuç vermiyor tastler... sen yarın sabah bir daha yap istersen....

gitme kıııııı... olmazzz bişey dosya paylaşmıyos sonuçta...ben bağışığım viruse zaten.... kaydirigubbakcemile3

boncuğum kusura bakma sabah erken kalkmam gerek koçişte hadi artık diyo duan için şimdiden amin diyorum hepinize iyi geceler güzel geceler kızlar

canım demek sakal-ı şerifi öptüm ay ne güzel yaa.rabbim kabul etsin dualarını inşallah...iyi geceler tatlım.opuyorumnanaktan

boncuğum kusura bakma sabah erken kalkmam gerek koçişte hadi artık diyo duan için şimdiden amin diyorum hepinize iyi geceler güzel geceler kızlar

iyi geceler sana da canım....

tugçecim iyilik neolsun dualarımı ettim geldim cnm...sen naptın iyisin?

bende dualşarı namazları bitirdim... Rabbim cümlemizinkini kabul etsin inşallah....

buarada kızlar tedavıye baslayan varmıı ben bu ay asılama yaptırdımm tutmadı sımdı tekrar denıycezz eylul sonu gıbı aslında cokk dınlendımm hıcbırseyy yapmadımm sureklıı dınlendım ama olmadıı sız denıyomuszz

sagol azram amin hepimizin duaları birleşti bu gece çok güçlü bir bag var aramızda.inşallah kabul olacaktır dualarımız.
aleyküm selam canımm hoşgeldinn rabbimm kabulll etsinn inşallahh kuzumm rabbim tez zamanda hepimizi güldürsünn inşallahhh

cokk saol canımm yaa
duygu hoşgeldin aramıza canımŞeniz
derincim hoşgeldin canım

hoşbulduk tatlımŞeniz

canım rabbim kabul etsin negüel
bende hepinize çok dua ettim ağlıyarak yalvararak inşallah kabul olur dualarımız
canım benim geçmişi okuyordum da yazamadım hemen...
oyy bende yazarken çok duygulandım..birden öyle yazmak geldi içimden.çok inandım öyle olacagına cano..ben olmasamda sen olacaksın inşallah:Saruboceq:
canom bitanem sen varya süpersin dahada bişey demiyorum
otemiz kalbinden geçen bütün niyetler kabul olsun dilerim heimiz hamiş kalırız tez vakitte
canım 1 saat sonra doğru çıkmıyo
bide idrar testleri çok yanıltıyo dilerim hamilesindir ama testi tekrarla ilk 5 dakikada çıkan sonuç kesindir

anam delüş küstünmü yoksam bulaşmaz merak etme hem senden gelen virüsede eyvallah deriz kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım aramıza rabbin inşallah seninde bebişini yollar tez zamanda canımm inşallah bu sefer tutarr

canım şuanda aramızda aşılama yaptıran yok
ama tedavide olan arkadaşlar var
inşallah gelecek ay kendiliğinden olur tatlım moralini bozma sakın

canım arkadasım..2010 bizim yılımız demiştik dimi ve daha 2010 bitmedi..inanıyorum bu yıl bizde hamile kalacagız ALLAHIN İZİNİYLE.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…