Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
tugcal, aleyna84, azraperi34, birsen29, derdanur, DerinSu, dygydn, ebrar_53+, kardelen5233+, sunay88
kardelen derin nasılsınız kızlarrr....??? kardelen geçmiş olsun canım bu arada....
kızlar hepinize cümletten selam..
Ben duamı okudum hepimiz için dua ettim rabbim kabul eder inşallah...
Derdacım son yazdıgın duaya yürekten amin diyorum tatlım...
Sunay merhaba canım..inşallah topicimiz sana ugur getirir...
sunaycım tamam canım içte adres bu yapması biraz karışık takılırsan sor
Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers.
kızlarr kadir geceniz mübark olsun.adetin 4 gün geçti,bir saat önce test yaptım,çıkmadı yani 5 dakika bekledim,sonra çöpe attım.1 saat sonra acaba diyip teste baktım,2. çizgi silik çıktı.belli ama baya,sizce hamilelik varmıdır.yoksa testin doğruluğu var mıdır?
HIMMMMMMMMMM O ZAMN BİRAZ SİZE SÜRÜNİYİMDE SİZEDE BULAŞSINkaydirigubbakcemile3
ASLINDA TUGCE BİZİMDE SİZN GİBİ SÜRESİDE BİTMİŞ BİZ ANLIYAMAMIŞIZ
NEYSE KIZLAR BEN CIKIYOM ARTIKIN SİZE VİRÜSÜMÜZDEN BULAŞTIRMIYIM HIHHHHHHHHHH:umursamaz:
boncuğum kusura bakma sabah erken kalkmam gerek koçişte hadi artık diyo duan için şimdiden amin diyorum hepinize iyi geceler güzel geceler kızlar
boncuğum kusura bakma sabah erken kalkmam gerek koçişte hadi artık diyo duan için şimdiden amin diyorum hepinize iyi geceler güzel geceler kızlar
tugçecim iyilik neolsun dualarımı ettim geldim cnm...sen naptın iyisin?
aleyküm selam canımm hoşgeldinn rabbimm kabulll etsinn inşallahh kuzumm rabbim tez zamanda hepimizi güldürsünn inşallahhh
duygu hoşgeldin aramıza canımŞenizcokk saol canımm yaa
derincim hoşgeldin canım
canım rabbim kabul etsin negüelaleyna84, azraperi34, derdanur, KK Pro ÜyeDerinSu, dygydn, ebrar_53+, kardelen5233+, sunay88, tugcal kızlar bende akşam kuran kursuna gittim peygamber efendimizin sakal-ı şerifini öptüm Allahım dedim biizm topiğn hepsine hayırlı bebişler ver kadir gecesi suresi ile dualar ettim herşeyin hayırlısı olsun canlarım
canom bitanem sen varya süpersin dahada bişey demiyorumcanım benim geçmişi okuyordum da yazamadım hemen...
oyy bende yazarken çok duygulandım..birden öyle yazmak geldi içimden.çok inandım öyle olacagına cano..ben olmasamda sen olacaksın inşallah:Saruboceq:
canım 1 saat sonra doğru çıkmıyokızlarr kadir geceniz mübark olsun.adetin 4 gün geçti,bir saat önce test yaptım,çıkmadı yani 5 dakika bekledim,sonra çöpe attım.1 saat sonra acaba diyip teste baktım,2. çizgi silik çıktı.belli ama baya,sizce hamilelik varmıdır.yoksa testin doğruluğu var mıdır?
HIMMMMMMMMMM O ZAMN BİRAZ SİZE SÜRÜNİYİMDE SİZEDE BULAŞSINkaydirigubbakcemile3
ASLINDA TUGCE BİZİMDE SİZN GİBİ SÜRESİDE BİTMİŞ BİZ ANLIYAMAMIŞIZ
NEYSE KIZLAR BEN CIKIYOM ARTIKIN SİZE VİRÜSÜMÜZDEN BULAŞTIRMIYIM HIHHHHHHHHHH:umursamaz:
buarada kızlar tedavıye baslayan varmıı ben bu ay asılama yaptırdımm tutmadı sımdı tekrar denıycezz eylul sonu gıbı aslında cokk dınlendımm hıcbırseyy yapmadımm sureklıı dınlendım ama olmadıı sız denıyomuszz
buarada kızlar tedavıye baslayan varmıı ben bu ay asılama yaptırdımm tutmadı sımdı tekrar denıycezz eylul sonu gıbı aslında cokk dınlendımm hıcbırseyy yapmadımm sureklıı dınlendım ama olmadıı sız denıyomuszz
canım rabbim kabul etsin negüel
bende hepinize çok dua ettim ağlıyarak yalvararak inşallah kabul olur dualarımız
canom bitanem sen varya süpersin dahada bişey demiyorum
otemiz kalbinden geçen bütün niyetler kabul olsun dilerim heimiz hamiş kalırız tez vakitte
canım 1 saat sonra doğru çıkmıyo
bide idrar testleri çok yanıltıyo dilerim hamilesindir ama testi tekrarla ilk 5 dakikada çıkan sonuç kesindir
anam delüş küstünmü yoksam bulaşmaz merak etme hem senden gelen virüsede eyvallah deriz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?