Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derda herşeyi yaptım resmi falan şimdide bunları istedi yanlışmı yaptım acaba

neyse canım sonra yapıım o zamn meseneden

aminnnnn amin,rabbim en kısa zamanda nasib etsin inş.
Kızlar ben hatim indirdim bizim için hepiniz için dua ettim mevlam kabul eder inşallah
bende k.kerim hatmi yaptım ve kendim ve arkadaşlarım ve kk.deki bütün bebek bekleyen isteyenlere şifa niyetiyle diye niyet ettim,derdacım onun duasını da ayarlayabilir misin,sen baya uzman oldun maşallah.

amin,rabbim bu gece hürmetine okuduğumuz hatimleri,yaptığımız niyetlerimizi ve dualarımız kabul etsin,şu listedeki herkeze ve bebeık isteyen herkeze en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nasib eylesin aminnnn.
kardelen geldi, naber cano
geçmişteydim canım.
boynum banyodan sonra biraz daha iyi,ama hala sola selam vermek çok zor oluyo.
sağol canım,biraz geçti hamdolsun.
bende gördüm geçende,bende aynı şekilde dua ettim.

ben tedavideyim,sonuç tam bayrama rastlıyo,bakalım.

kardelennnnnnnnnnnnnnn kızzzzzzzzzzzz sen niye konuşmuyon cadııııııııııııııııııı

senle coktandır konuşamadık

senin beklenmeyen günün ne zamndı canım benim İNŞALLAH gelmez o kırmızılarda bize patlatırsın müjdeyi

ıst nerde yaptırıyosunn aleyna

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kardelen5233, aleyna84+, azraperi34, derdanur+, DerinSu+, dygydn, ebrar_53+, sunay88, tugcal+
herkeze hayırlı kandiller arkadaşlar,rabbim dualarımız kabul etsin.

azrammmm kuzum napıyon sesin çıkmıyo
kalabalığız yaa unutursam yazmayı küsme emi opuyorumnanaktan

YOKK KUZUMMM KÜSERMİYİM HİÇÇ YETİŞEMİYOMMM KALABAIK OLUNCA OKUYOM KAÇIRMAYAYIM BİŞEY DİYEE SANA KÜSMEM KUZUMM BEN CURUUSUU OLAN BİRİNE KÜSTÜMM

BENLE HİÇ İLGİLENMEDİİ HOŞGELDİM DEDİM NASILSIN DEDİMM HİÇ CEVAP YAZMADI

BELKİDE YAZDI BEN GÖRMEDİM KÜSTÜMMM KÜSTÜMMM opuyorumnanaktan

kardeloşşş hadi ama nerde kaldın kıssss..
çok daldım derinim,kaç yerede laf yetiştirdim arada

kızzzz azrammm ben sana yazmadım mı??? yazdım gibi hatırlıyom........ küsmeeeeee.... gel de barışak.... öpem seni.....bide sarılayım canım arkidişime......olumunekankayizsmile:1hug::1hug::1hug:ŞenizŞeniz

kızlar ben izninizle dua hazırlıycam boncuğumda gelir heralde
biraz aranızda olamıycam sakın kaybolmayın biyere

kıss kim o yoksam ben miyim yaaa..ama yazdım galiba ben sana cano:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…