- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
bu iyi insan kim ola ki,yoksa ben miyim kız,gel bende seni öpim,başkasıysada öpim seni,canımdan geldi.Şeniziyi insan lafının üstüne gelirmiş gel cano..ALLAH kabul etsin tatlım dualarınıŞeniz
kardeloşum çok geçmiş olsun o bir hafta sürer benimki geçen sefer tam 1 ay geçmemişti
kızlar ben izninizle dua hazırlıycam boncuğumda gelir heralde
biraz aranızda olamıycam sakın kaybolmayın biyere
kıss kim o yoksam ben miyim yaaa..ama yazdım galiba ben sana cano:gitme:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
azrammm bana küstüş kardelenim şimdi de cevap yazmıyo.....mafoldumben
inşallahh kuzumm bu yıll patlatacazz bombaları arka arkaya inşallahderinim inşallah buyıl bizim yılımız olur canım
allahım nasip etsin hepimize
yokk kuzumm yazmadın tamam gel öpüşek barışakk hadiikızzzz azrammm ben sana yazmadım mı??? Yazdım gibi hatırlıyom........ Küsmeeeeee.... Gel de barışak.... öpem seni.....bide sarılayım canım arkidişime......olumunekankayizsmile:1hug::1hug::1hug:şenizşeniz
kıss kim o yoksam ben miyim yaaa..ama yazdım galiba ben sana cano:gitme:
ALLAHIM
KARDELEN ARKADAŞIMIZIN YAPTIĞI HATM-İ ŞERİFİN DUASI
ALEYNA ARKADAŞIMIZA
TUGÇE ARKADAŞIMIZA
UĞURBONCUĞU ARKADAŞIMIZA
KARDELEN ARKADAŞIMIZA
GAMZE ARKADAŞIMIZA
BULUT ARKADAŞIMIZA
BİRSEN ARKADAŞIMIZA
EBRAR ARKADAŞIMIZA
DERİNSU ARKADAŞIMIZA
NANELİŞEKER ARKADAŞIMIZA
PELİN ARKADAŞIMIZA
TURKUAZ ARKADAŞIMIZA
AYŞEN ARKADAŞIMIZA
PORTAKALSUYU ARKADAŞIMIZA
ZORX ARKADAŞIMIZA
HALE ARKADAŞIMIZA
MAVİŞ ARKADAŞIMIZA
LELOŞ ARKADAŞIMIZA
DİDEM ARKADAŞIMIZA
SEYDAM YELİZ ARKADAŞIMIZA
YELİZ ARKADAŞIMIZA
EZGİ ARKADAŞIMIZA
SAMYELİ ARKADAŞIMIZA
ASİ ARKADAŞIMIZA
KUBİ ARKADAŞIMIZA
AZRAPERİ ARKADAŞIMIZA
SUNAY ARKADAŞIMIZA
OKUNAN HATM-İ ŞERİFİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE MEVLAM ŞU MÜBAREK GÜNLERDE KAPINA GELDİK GERİ ÇEVİRME GÜZEL ALLAYIM İSMİNİ ZİKRETTİĞİMİZ ARKADAŞLARIMIZA KATINDAN GÜZEL BİR NESİL ARMAĞAN ET HUZURU KATINDA DUALARI KABUL OLANLAR HÜRMETİNE BİZLERE EVLAT HASRETİNİ YAŞATMA TEZ VAKİTTE SAĞLIKLI SIHATLİ EVLATALR NASİP ET SANA SINIDIK MEVLAM BİZLERE YARDIM ET
AMİNNNNNNNNN
evet canım sana dedim..gel bende öpimmŞenizbu iyi insan kim ola ki,yoksa ben miyim kız,gel bende seni öpim,başkasıysada öpim seni,canımdan geldi.Şeniz
çopk sağol canım,ay sen banyo demesen,ben üşütmim diye girmeyedebilirdim,ama iyi geldi baya,sağol canım.
bu arada adetini gördüğün,bildiğin ana kadar ki ibadetlerin geçerli olur,zaten msn den söyledim de,gene söylim.
he anladım canım..yok ya küsmez azram kimseye..latife yapıyo sana:))bekliyoruz seni canım....:hulya:
derinim bana diyo ben görmemişim yaaa kalabalığız ya azram kusura bakma emi.... aslında dikkat edip okuyom ama gözden kaçtı heralde....
slm kızlar nasılsınız işallah dualarınız kabul olur bende 41 yasin okutuyorum bende okuyorum ama daha 27 tane oldu okuyabilecek olan varmı
[ımg]http://img03.blogcu.com/images/a/l/p/alperenmustafadogan/besmele_bismillahirrahmanirrahim_1241071731.png[/ımg]
allahım
kardelen arkadaşımızın yaptığı hatm-i şerifin duası
aleyna arkadaşımıza
tugçe arkadaşımıza
uğurboncuğu arkadaşımıza
kardelen arkadaşımıza
gamze arkadaşımıza
bulut arkadaşımıza
birsen arkadaşımıza
ebrar arkadaşımıza
derinsu arkadaşımıza
nanelişeker arkadaşımıza
pelin arkadaşımıza
turkuaz arkadaşımıza
ayşen arkadaşımıza
portakalsuyu arkadaşımıza
zorx arkadaşımıza
hale arkadaşımıza
maviş arkadaşımıza
leloş arkadaşımıza
didem arkadaşımıza
seydam yeliz arkadaşımıza
yeliz arkadaşımıza
ezgi arkadaşımıza
samyeli arkadaşımıza
asi arkadaşımıza
kubi arkadaşımıza
azraperi arkadaşımıza
sunay arkadaşımıza
okunan hatm-i şerifin yüzü suyu hürmetine mevlam şu mübarek günlerde kapına geldik geri çevirme güzel allayım ismini zikrettiğimiz arkadaşlarımıza katından güzel bir nesil armağan et huzuru katında duaları kabul olanlar hürmetine bizlere evlat hasretini yaşatma tez vakitte sağlıklı sıhatli evlatalr nasip et sana sınıdık mevlam bizlere yardım et
aminnnnnnnnn
Kardelencim tekrar hoşgeldin kuzum çok geçmiş olsun allah beterinden korusun kuzum
inşallahh kuzumm bu yıll patlatacazz bombaları arka arkaya inşallah
yokk kuzumm yazmadın tamam gel öpüşek barışakk hadii
yok kuzumm tugceydii curuss
sen hep yazdınn kuzumm ben görddüm yazdıgını gördüklerimide cevapladım kuzumm sen rahat oll ben kesecem cezayıı tugceyee toplanırr giderizz yarınn curusuyla gezdirsinn bizii demii canımm
ben okurum ama hastayım ne zamna kadar bitecek zamnı varmı canımslm kızlar nasılsınız işallah dualarınız kabul olur bende 41 yasin okutuyorum bende okuyorum ama daha 27 tane oldu okuyabilecek olan varmı
aleyna,msn indirince ben sana anlatim canım istersen,yada sende uğraş ben gibi,baya bi uğraşmanın sonunda,kimler kimler anlattığı halde,yapamamıştım,ama başardım sonunda.
ALLAHIM
KARDELEN ARKADAŞIMIZIN YAPTIĞI HATM-İ ŞERİFİN DUASI
ALEYNA ARKADAŞIMIZA
TUGÇE ARKADAŞIMIZA
UĞURBONCUĞU ARKADAŞIMIZA
KARDELEN ARKADAŞIMIZA
GAMZE ARKADAŞIMIZA
BULUT ARKADAŞIMIZA
BİRSEN ARKADAŞIMIZA
EBRAR ARKADAŞIMIZA
DERİNSU ARKADAŞIMIZA
NANELİŞEKER ARKADAŞIMIZA
PELİN ARKADAŞIMIZA
TURKUAZ ARKADAŞIMIZA
AYŞEN ARKADAŞIMIZA
PORTAKALSUYU ARKADAŞIMIZA
ZORX ARKADAŞIMIZA
HALE ARKADAŞIMIZA
MAVİŞ ARKADAŞIMIZA
LELOŞ ARKADAŞIMIZA
DİDEM ARKADAŞIMIZA
SEYDAM YELİZ ARKADAŞIMIZA
YELİZ ARKADAŞIMIZA
EZGİ ARKADAŞIMIZA
SAMYELİ ARKADAŞIMIZA
ASİ ARKADAŞIMIZA
KUBİ ARKADAŞIMIZA
AZRAPERİ ARKADAŞIMIZA
SUNAY ARKADAŞIMIZA
OKUNAN HATM-İ ŞERİFİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE MEVLAM ŞU MÜBAREK GÜNLERDE KAPINA GELDİK GERİ ÇEVİRME GÜZEL ALLAYIM İSMİNİ ZİKRETTİĞİMİZ ARKADAŞLARIMIZA KATINDAN GÜZEL BİR NESİL ARMAĞAN ET HUZURU KATINDA DUALARI KABUL OLANLAR HÜRMETİNE BİZLERE EVLAT HASRETİNİ YAŞATMA TEZ VAKİTTE SAĞLIKLI SIHATLİ EVLATALR NASİP ET SANA SINIDIK MEVLAM BİZLERE YARDIM ET
AMİNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?