Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Şeniz
görmemişş kıss ablasıı mazur gör :))
bende sevtuna bozuk attım üzdüm kızı o geldi şimdi aklıma off offf:çok üzgünüm:

evet,herkezin burda olup,amin demesi çok güzel,güzel arkadaşlarımız var tpiğimizde çok şükür.
bu arada topiği açan sen,sahiplenmeye bak,topiğimiz.:kedi:

ebrarcım iiyim canım nasıl oluyum evet pek girmiyorum vakit olmuyo evde değilim geceleri sadece yatmaya geliyoz derinim özlemez olurmuyum kız ama giremiyorum

KARDELOŞ yazmayı unuttum
sıcak banyo süper oluyo resmen hani kapıyı yağlarsınya aynen öyle sıcakda tutulmalara çok iyi geliyo
sürekli yap sıcak suyun altında yat hatta :kedi:

amin bütün kalbimle amin diyorum RABBİM dualarımızı kabul eder İNŞALLAH

COK SAGOL CANIM KARDELEN ALLAH RAZI OLSUN SENDEN BİZLERİ UNUTMAMIŞSIN

aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnn rabbimm kabull etsinn
rabbimm gönlünüz kadarr güzell evlatlarr nasip etsin inşallahh arkadaşım hatiminde bizlerede yer verdigin içinn allah razı olsun agzına yüregine gözlerine saglıkk rabbimm tez zamanda güldürseün seni inşallah kuzumm

Kardeelnim beğendiysen ne mutlu bana dilerim dalarımız kabul olur

canım,Allahım sana ikiz ikiz versin inş..demek bizi yazdın kendini unuttun,bizde senin için özel dua edreiz.opuyorumnanaktan
aleyna,alıntı yaptım,cevabıda yazdım,ama yok,cvp kaybolmuş,beklenmeyen,istenmeyen o günler bayrama denk geliyo,ben annemlerde oplucam o zaman.

derdam mevlam sana ikiz versin

aminnnn......

Kardeelnim beğendiysen ne mutlu bana dilerim dalarımız kabul olur
dua çok güzeldi kardelenim senin de ağzına sağlık hakkını helal et... Allah razı olsun hepinizden canım arkadaşlarım.... Rabbim burdaki arkadaşlığı daim etsin inşallah....

YAA İNANILMAZ DUYGULANDIM YAA mafoldumbenmafoldumben

ben de.....:çok üzgünüm:

Şeniz
görmemişş kıss ablasıı mazur gör :))
bende sevtuna bozuk attım üzdüm kızı o geldi şimdi aklıma off offf:çok üzgünüm:

yaaa ben de gündüz okudum... ama anlaştınız zaten... üzülme sevtun çok iyi kız... yanlış anlaşılma olmuş aranızda.... gözden kaçmış... olabiliyor maalesef bazen hele ki kalabalık olunca... birbirimizi mazur görücez artık....

prensesim bak gelmesen aklıma gelmicek haa..geçen rüya gördüm kıss..seni gördüm rüyamda ama şöyle gördüm...çok güzel bi giysi vardı üzerinde balo kıyafeti gibi..nasıl diyeyim bildigin pamuk prenses gibi...rüyamda kesin olarak şunu dedigimi hayırlıyorum;
"prenses gerçektende prenses gibiymiş" diyorum:) bak zorlasam devamını da hatırlıcam ama şuanda inan aklıma gelmiyo..hayır olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…