Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar akşam duaya katılamadım, benimde kasıklarında çok ağrı vardı...hala devam ediyor... Sökülemedi bi türlü...

samyelimm canımm geçmişş olsunn kuzumm bende çok sancılı oluyorumm

agrı kesici yerine buskopon plus içiyom 2 tane brden o rahatlatıyoo

doktorum dedi hiç bi sakıncası yokk içebilirsin agrı kesicidn daha iyi

allah razı olsun dileklerin için sag ol mercimekle hastaneden yeni geldik biraz dinlendirdim şimdi duşa sokucam mercimegi kız nedense huyumdanmıdır hastaneye gidince duş almadan içim rahat etmiyo ssk gittim normalde doktorlar göstermiyolar ultrosona baktıklarında sag olsun doktora rica ettim gösterdi eve geldim biraz dinleendim şimdide namaza hazırlanıcam sonra görüşürüzŞeniz

Sabah beri ölüyorumm heyecandannn üstt komşumm doguma gitttii bu günn

arıyorum telii kapalıı rabbimm hayırlı dogumlar nasip etsin inşalahh

merak ettim yaa bu saat olduu haberr yokk birazdan gene arayacamm aşılamadan hamile kalmıştı ayyy çokk heyecanlıyımm yaaaa

rabbimm nerde varsa hepsine hayırlı dogum nasip etsinn sag ve saglıklı bebişlerinii kucagına almayı nasip etsin

bende hastaneye gidip gelince lla girip bi duş alacamm içimm rahat etmiyo benimde

allah kabul etsin namazını canımm
bende evi toplayam biraz mercimegimle sana sıhhatler olsun kuzumm al duşunu sonra görüşürüz

evet derincim,biz hep aynı yazıyoz ne hikmetse.
kız bhelkide öylesi daha hayırlı olur,iyide olur,kendi işlin olmuş olur ne güzel.

geçmiş olsun boncuğum,olsun kalbin burdamıştır.

amin ezgicim,hepimize inş.

amin bulutcum.
ay,mercimeğe çok sevindim ama,kadına üzüldüm yaaa,ALLAHIM yardımcısı olsun.

inş.kolaycacık doğurmuştur azracım.
kızlar geldim ama çıkıyorum,başım ağrıyo şimdide,fazla yordum galiba kendimi,yada üşüttüm.işte yapamıyorum,annem beni bekliyo,gidemedim,yarına kaldı.
en çok neyi düşünüyom,gelince sayfaları nasıl okicam,okumasamda merak ederim,ama çokta birikir,biri bana özet geçsin en iyisi,iyi takip edin ha geçmişi.
bu arada bugün mızmız tekrar beta hcg yaptırcaktı,sonucu ne çıktı acaba?gelsede haber verse.

selam kızlar,nasılsınız?
siteye girdiğimden beri geçmişi okuyorum ne kadar güzel geçmiş dualarlaa:) Allah hepinzden razı olsun...

kızlar hersin kandili kutlu olsun RABBİM dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH
sağol cnm seninde...

Hepinizin kadir gecesi mubarek olsun arkadaşlar :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah :Saruboceq:
Hepinizi öpüyorum
opuyorumnanaktan
seninde kadir gecen mübarek olsun portimm...
Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah...

aminnn cnm inşaallahhh
bi kere daha okumuştum bunu kızlar yapsak mı yaa...

kuzum doktorda mısın acaba şuan,inşaallah güzel haberlerle gelirsin
demek kist sökülüyor hee ağrın çoktur Allah dayanma güzü ersin balım...

sevtunum dikkat et kuzum kendine de mercimeğe de, eşin haklı bu durumda...

kızz kuzu bende sana yazıyorum ama sende genelde cvp vermiyosun şimdi bende sana küsemmmiii? :sinifsinif:

AMMİİİNNN AMİN AMİNNNN azramıza sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip eyle Ya Rabbi...
Allah razı olsun gülüm ne güzel dua etmişsin temiz kalpli azramm,Allah gönlüne göre versin...

kuzum adetin mi geldibilmiyorumkismile inşaallahh gelmeyesice bi daha gelmezz bebişin yeri kiralar 9 ay boyunca:)

AMİİİN AMİNNN İNŞAALLAHH
Allah razı olsun canım,eline ağzına sağlık
Hakkını helal et

Kardelenim Allah senden de razı olsun yaa kızlarr Allah ne dileğiniz varsa versin inşaallah evinizde huzu hiç eksik olmasın,bereket eksik olmasın bebişlerinizi sesleri gülüşleri eksik olmasın hiççç
Amiiinnnn

kuzum gitmede n önce eczaneden test alıp gitsen olma mı?
aminn inşaallah boncukum şimdi güzel haberlerle gelecek ve bi daha ki ayda süper haberlerle gelecekyerimseniben

opuyorumnanaktan
kızlar ozaman kardelenin dediği gibi olsun
topluca herkes için okunsun nedersiniz canlarım
bencede böyle yapalımm:ecrin_bebek:

baktım önceki listede ben yokumm,annaammm dedim bu niye beni yazmadı ki yoksa beni beğenmiyonmu kısss
ben bugun okurum onu bnm kırmızılar gelir iki güne kadar

derinim senin hakkında hangisi hayırlısı olacaksa o olsun canım...
canım maşallah sizee,inş sonuçlarınızda güzel çıkar
o bayan için çok üzüldüm Rabbim dayanma güzü versin ona tam doğacağı zaman böyle bi acıyı yaşamış:sinifsinif:

inşaallahh canımm
Hoşgeldinnnnn mercimeginnn güzell annesiiii nasılsın

hoşgeldinn turkuazcımm kadir gecen mübarek olsunn kuzumm nasılsın görüşemedik canım

gülüm iyiyim gece bayağı kaynattınız anca bitti yaa gittin mi sen acep yetişemedim mi

inşaallah doğumu kolay olmuştur
Rabbim bizlerede göstersin o günleri:Saruboceq:
kuzum boynun düzeldi mi şimdi,sıcak su aldım biraz iyi geldi demişin ama şimdi nasılsın...
niye dikkat etmiyosun kuzum üşüttün kesin sen ceyranda kaldın demek ki
Allah şifa versin gülümm,özet olayını kendimce yapmaya çalışırım ne de olsa gündüz nöbet tutuyorumkaydirigubbakcemile3

ya bu editi kaldırmaları çok kötü oldu kızlar yanlış harfler falan kullanmışım bazı yerlerde kusura bakmayın
ayrıca gözümden kaçan olmuş olabilir hatam olduysa affolaopuyorumnanaktan

şimdi de kimse bana cevap vermiyor
neyde ben takılayım birazz
eboşşş çamlıca medicana hakkında e düşünüyorsunn?

amin amin aminnnnnnnnnnnnnn rabbim kabul etsin
amin amin aminnnnnnnnn ... rabbim kabul etsin .. ablam adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok duygulandım duanızda onada yer vermişsiniz allah razı olsun hepinizden ..
amin amin aminnnnn rabbim kabul etsin duanızı inşallah...

amin amin amin rabbim bonguumuzada şifa versin ardında bebegide gelsin inşallahh rabbim kabul etsin edilen tüm duaları bu mubarek günlerdekimsenin kucagı boş kalmasın hamileler hayırlısı ile evlatlarına kavuşsun hamile kalmak istyen tez vakitte hamile kalsın evlenmek isteyenler hayırlı kısmetlerle karşılaşsın inşallah...

geldim ama kimseler yok gene offff muhabbet edemedim gerçi yogunum bugünde fazla kalamıycaktım da zate .. akşama iftara misafirilerim var iki aile gelcek 2 tanede bekar gelcek çocuklar haric:) ama yorulmak degilde birilerine mubarek ayda yemek vermek bana dah çok zevk veriyo .. tutulan olurçlar kabul olsun inş kib öptm .. banada kolay gelsinnnnnnnnnnnn. haydi gökcedoş kaçaropuyorumnanaktan

teşekkür edeirim teyzeleri allah razı olsun rabbim tez zamnda sizlerede nasip etsin anneligi ah ah hastanelere bir gitseniz kadın dogumda ya neleri var vallahi insan ın kendisine şükredesi var vallahi kimisi kistten gelmiş kimisi kanaması çok oluyomuş kimisi hamile kız bu kadınlık ne zor bacılar yamafoldumben erkeklara zor degil erkekler 1 kere sünnet oluyo işi bitiyo kadınlar öglemi daha zor kadınların işi bir araştırma yapmışlar işler arasında en çok zor olanları sıralamışlar 4 sırada ev hanımları geliyosenağlama allah yardımcımız olsun bebeler ne deyim gel ogluşum senle siteyi gezelim geliriz birazdan o arada teyzelerin bir umut gelirgamyoncuiremsugamyoncuiremsu

şimdi haberr aldımm komşumm dogumm yapmışş daha yeni çıkmış dogumdan ablasıyla konuştum odaya gelmemişş komşum dha ama bebekte oda iyiyimişş çokk sevindimmm

rabbimm bizlerede göstersinn inşallahhh o günleriii

gez bakalım sevtuncuğum ..çocuğu şimdiden çok gezmeye alıştırma bak sonra evde durmak istemez sürekli gezmek ister....kaydirigubbakcemile3

inşallah canım inşallah..bir gün hayırlısyla bizleride bekliyecekler o doğumhanenin kapısında...bizler de bebeklerimizle geleceğiz odamıza...inşallah hayırlısıyla sağlıkla...rabbim o günleri gösterecek...

geldim canlarım kız çok sevindim dogum yaptıgına rabbim o duyguyu bizede yaşatır işşallah dogru diyosun canım bu çocuk gezmeyi çok seviyo ama annesinin yüzünden bütün suç annede yani onun bir suçu yok ben neriye o oruya mecburen:roflol::roflol: azraperi kız adını ne koyucaktı cinsiyeti ney hediyesini aldınmı bebem ne aldın aldıysan ay ne kaaaaaa çok soru sordum sana he:roflol::roflol::roflol:

kız dün o duayı sizle paylaştım bir yapsanızmı acaba ne dersiniz çocugu olmayanlar yapıyomuş hamile kalıyolarmış meryam suresi ve yusuf suresiydi hatırlıyosam 3 cuma sabah namazını kıldıktan sonra hiç konuşmucen okucen 3 cuma bebek için bizim arkadaş yaptı oglu var tedavi filan gördü olmadı biri demiş denemiş yaptı oldu bende okutucaktım 1 cuma okundu bana 2 cumaya gerek kalmadı hamile oldugumu duydum yapmadık daha bir deneyin canım be ne çıkar ibrahim suresini 9 kişi okucak eline 1 tane elma alıcan çember yapıcan 9 kişi 9 kere okucak ortada sen olucan ama okuyanın harf hatası yapmaması lazım ona göre seçiceksin adamlarınızı elmaya okunucak 9 kişi 9 kere toplam 81 ediyo hesapladım ben elmaya okunucak yarısını sen yarısını eşin yicek muradın için bide bunu deneyin ne kaybedersiniz ben çok istedimde adam bulamadım sure çok uzun diye kimse yanaşmadı:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…