Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inşaallahh cnm benim yaa inşaallah

amanın nolmuş azram hamilemiymiş yaw pek merak ettim biriniz cevap verin

kızlar merhaba nabiyonuz??? ben sabahtan beri temizlik yapıyorum...canım çıktı resmen.... ben biraz geçmişi okuyayım bari....

azraperi34, seydam, tugcal, turkuaz kızlar nasılsınız kız azra cevap yaz yoksa hamilemisin cevap yazmazsan seni rencide ederim bak kkaklinialirimsmile

selam kizlar alinti yapmadim sayfalar fazla fazla doluyor diye rabbim yapmis oldugunuz o güzel dualari kabul etsin ins AMINNNNNNNNNNNN

kizlar sabah doktora gittim biliyorsunuz yumurta takibi icin benim yumurtalar pek ic acici gözükmedi en büyügü 9,5 mm di canim cok SIKKIN persembe yine gidicem egerki kizlar bu ayda bos cikarsa ben artik cekiliyorum cok yiprandim esimde istemiyor dinlen diyor allahim ins elimi bos cikarmaz yinede, umudum bu ama benim ve esim icinde cok zor oluyor bulundugumuz yerde üni.hastanesi olmadigi icin 2.5 saatlik bir yola gidiyoruz onunda isleri oluyor haliyle sürekli izin aliyor ramazan icinde 2 kere gittik sirf uykusuz kaldi sahurdan sonr a hic uyumadi en cokta onu yiprattigim icin üzülüyorum oglusimide sicak yatagindan kaldirip babanennesine birakiyoruz benim icin cekilmez hale geldi .rabbim baska dert vermesin hepimizin yüzü güler bu sikintilar ins bebek sevinciyle örtülür gider
INS hayirli haberler veririm sizlere

amanın nolmuş azram hamilemiymiş yaw pek merak ettim biriniz cevap verin
ahh kuzuu keşke inş vardır bişeyler ama komşusu doğum yaptı onu diyordu
kızlar merhaba nabiyonuz??? ben sabahtan beri temizlik yapıyorum...canım çıktı resmen.... ben biraz geçmişi okuyayım bari....

selam canım oh ne güzel mis olmuştur şimdi heryerr

canım inşallah anlaşırısnız da sen alırsın iş yerini... ne güzel olur kendi işinin başında olursunnhem o zaman çalışmak da koymaz sana.....
miilleti de anlamıyorum hem işsizlik var işsiziz derler hemde hazır iş işte neden gelip çalışmamış.... bizim insanımız bir garip walla..bilmiyorumkismile

boncuğum geçmiş olsun canım.. biz gıyabında amin dedik canım... Rabbim tez vakitte göndersin bebeğini inşallah.....

canım gözün aydın... inşallah sorunsuz devam edecek hamileliğin... mercimeğini de kucağına alacaksın inşallah....bebeğini kaybeden bayana da çok üzüldüm... benim arkadaşımda kaybetti... erken doğumla 6.5 aylık bebeğini... Allah kimseye göstermesin çok zor....

amin.... komşun da kolaycık doğurur haberlerini alırsın canım inşallah... Allah bize de göstersin o günleri....:Saruboceq:

kolay gelsin canım.... kendini fazla yorma.....

ahhh sevtuncum erkekler anlamıyolar işte.... bütün gün çalışıyolar ya.... biz resmen ağır işçiyz... bugün temizlik yaptım dip bucak walla kolum bacağım koptu ağrıdan.... hem de herşeyin ceremesini de biz çekiyos....her ay det oluyos, çocuk doğuruyos yada doğuramıyos uğraşıyos..... Rabbim bizim her ay çektiğimiz adet ağrılarını bir kez erkeklere verse ağrıya dayanamazlar hemencik isyan ederlermiş.... allah'ım bu ne biçim bir ağrı nasıl dayanıyor kadınlar buna derlermiş....

aminnnn canım inşalllahhhh......

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

boncuğum morelini bozma hemen kuzum... şu rahim filmi çekilsin bakalım bir... inşallah tertemşz çıkacak hem senin hem de eşinin sonucu...hem doktorların sizin olmaz çocuğunuz diyen hastaların bile hamile kaldığını biliyoruz.... Allah'tan umut kesilmez canım....bol bol dua edicez... inşallah kendiliğinden gelir beben....

ben her doktora gidişimde aynı hisleri yaşıyorum canım.... ağrıma gidiyor.... ama başa gelen de çekilecek... dua etmeye çabalamaya emek vermeye devam edecez ki meleklerimiz gelsin...

ayyy evet inşallah hatta bir de düşünsenize birbine çok yakın zamanlarda doğurduğumuzu....:roflol::roflol:

aa azra hamile mi?

keşke canımn ya komsusu doğum yapmış...ondan bahsediyordu...

canım geçmiş olsun... belki hiç tedaviye gerrek kalmadan gelir bebeğin... inşallah...

biz geldik gene ne var ne yok bakem:kedi::kedi:

hoşgeldin canım....

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
tugcal, ebrar_53+, portakal_suyu, samyeli26, sevtun2, seydam, turkuaz

kızlar nasılsınız???

canım ilaç kullanmamı mıydın sen iye büyümedi ki
iğneyle devam etsen ?
bozma moralini perçembeye kadar bal+tarçın+çörekotu ye bence az da olsa faydası olur

ebrar_53 kullanıcısından alıntı Mesajı göster

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
KATINDAN HAYIRLI EVLATLAR VER
ALLAHIM sen BONCUK arkadasımız İÇİN okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ filminin temiz çıkması için ve sonrasındada bebişinin gelmesi için vesile kıl .arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
AMİN AMİN AMİN

derdanur kullanıcısından alıntı Mesajı göster

ALLAHIM
KARDELEN ARKADAŞIMIZIN YAPTIĞI HATM-İ ŞERİFİN DUASI
ALEYNA ARKADAŞIMIZA
TUGÇE ARKADAŞIMIZA
UĞURBONCUĞU ARKADAŞIMIZA
KARDELEN ARKADAŞIMIZA
GAMZE ARKADAŞIMIZA
BULUT ARKADAŞIMIZA
BİRSEN ARKADAŞIMIZA
EBRAR ARKADAŞIMIZA
DERİNSU ARKADAŞIMIZA
NANELİŞEKER ARKADAŞIMIZA
PELİN ARKADAŞIMIZA
TURKUAZ ARKADAŞIMIZA
AYŞEN ARKADAŞIMIZA
PORTAKALSUYU ARKADAŞIMIZA
ZORX ARKADAŞIMIZA
HALE ARKADAŞIMIZA
MAVİŞ ARKADAŞIMIZA
LELOŞ ARKADAŞIMIZA
DİDEM ARKADAŞIMIZA
SEYDAM YELİZ ARKADAŞIMIZA
YELİZ ARKADAŞIMIZA
EZGİ ARKADAŞIMIZA
SAMYELİ ARKADAŞIMIZA
ASİ ARKADAŞIMIZA
KUBİ ARKADAŞIMIZA
AZRAPERİ ARKADAŞIMIZA
SUNAY ARKADAŞIMIZA
OKUNAN HATM-İ ŞERİFİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE MEVLAM ŞU MÜBAREK GÜNLERDE KAPINA GELDİK GERİ ÇEVİRME GÜZEL ALLAYIM İSMİNİ ZİKRETTİĞİMİZ ARKADAŞLARIMIZA KATINDAN GÜZEL BİR NESİL ARMAĞAN ET HUZURU KATINDA DUALARI KABUL OLANLAR HÜRMETİNE BİZLERE EVLAT HASRETİNİ YAŞATMA TEZ VAKİTTE SAĞLIKLI SIHATLİ EVLATALR NASİP ET SANA SINIDIK MEVLAM BİZLERE YARDIM ET
AMİNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…