hoşgeldin canım nasılsınn aminnnnnn inşallahh o günlerii görecegiz inşallahh
CANIM SAOLASIN ALLAH RAZI OLSUN RABBİMM SANADA GÖSTERSİNN BEBİŞİNİ KUCANA ALMAYI CANIM RABBİM HAYIRLI DOGUMLAR NASİP ETSİN SANADA GÜZEL Bİ TULUM ALDIM CANIM BİDE ÇEYREK TAKACAM NASİP OLURSA
BU SENE ERKEK SENESİ BİZİM DOGUMLAR SENEYE OLACAKK PATLATACAZZ KIZLARII İNŞALLAHHHH
BU DEDİGİNN 9 KİŞİYİ YAPARIM BENDE DİYERİNİ YAPAMAM ARAPCADAN OKUMAM LAZIM ONUDA BİLMİYORUM AMA 9 KİŞİYİ BULUR ZİNCİRİ KURARIMM DİYE DÜŞÜNÜYOMM
ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞTIGIN İÇİN CANIMM NOT ALAYIM BEN BUNU KENARA YAZAM UNUTMAYAM BAYRAMDAN SONRA YAPTIRAYIM İNŞALLAHH VESİLE OLUR
KUZUMM HEMEN NEDEN BOZUYOO DOKTORUN MORALİNİ CANIMM DUR Bİ FİLMİN ÇEKİLSİN EŞİNİN TAHLİLİ YAPILSINN İNŞALLAH HEPSİİ GÜZELL ÇIKACAK CANIMM BOZMA HEMEN MORALİNİ Bİ TANEMM İNŞALLAHH TÜPE GEREK KALMAYACAKK
ŞİMDİDEN BOZMA MORALİNİ CANIM BENİMM HERŞEYY GÜZELL OLACAKK İNŞALLAH
AMİNN Bİ TANEMM İNŞALLAHHH RABBİMM HEPİMİZEE NASİPP EDERDE BİRBİRİMİZDEN DOGUM HABERLERİMİZİ ALIRIZZ ANAMM DÜŞÜNSENE TELLERİMİZ HİÇÇ SUSMAZZ DOGURAN Bİ DOGURUR BİZ DOKUZZZ İNŞALLAH RABBİMM GÖSTERSİNN O GÜNLERİDE BİZLERE
iiyyim azram sen nasılsın bebk gelmiş ne güzel darısı bize inşalalh
ahh kuzuu keşke inş vardır bişeyler ama komşusu doğum yaptı onu diyorduamanın nolmuş azram hamilemiymiş yaw pek merak ettim biriniz cevap verin
kızlar merhaba nabiyonuz??? ben sabahtan beri temizlik yapıyorum...canım çıktı resmen.... ben biraz geçmişi okuyayım bari....
bi zamanlar ebrarımla ben herşeyi aynı yazardık şimdi de ikiniz:)))
evet bulmuştu kızlar ama eleman yan çizmiş gelmicekmiş vazgeçmiş yani...
kabak bana patladı gene..bunlarda başka eleman almak istemiyo resmen söylüyo bana nerden bulucam diye..üstelik ben çıkınca dükkanı kapatıcak büyük ihtimalle..yada devretmek istiyo..ben devralmayı düşünüyorum hayırlısı inşallah...anlaşabilirsek tabi.
Buarada ebrarım benı beklemıssın cnm ınan gelıcektım kıst söküldüğü için sancıdan kalkamadım yerımden esım basımda bekledı korktu adam sahuru bıle o hazırladı kusurabakmayın kızlar beklettım sızı ama kalkamadım kıvranmaktan ılac aldım her nekadar agrı kesıcı sevmesemde sımdı yenı yenı ıyı oldum
günaydın canlarımbugün mercimegimi hastaneye götürdüm 3 tarama testi içim ultrosonla baktı doktor ölçümlerini aldı çok şükür ayına göre ölçümleri çok iyiymiş maşallahı varmış mercimegimina sonuşlar bu salı degilde bidahaki salı çıkıcakmış sonuçlar işşallah bu testende iyi sonuç alırız dualarınızı eksik etmeyin mercimegimden tam 16 hafta 2 günlük olmuş kerata allahım bunun acısını göstermesin bana dilerim allahtan tez zamanda sizede verir rabbim saglıklı sahatli kız bugün birşeye şahit oldum ben çok üzüldüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm: benim doktorun bir hastası varmış garibin günüymüş dogucakmış ama karnında ölmüş doktor demişki bebegin hareketleri en az 10 kere hareket etmesi gerekiyor demiş oynamazsa gel demiş oynamamış herhalde doktora gitmişler bebek ölmüş:çok üzgünüm::çok üzgünüm: çok üzüldün ya rabbim kimseye yaşatmasın öle acı canlarım allah korusun ben 5 aylık bebegime yanıyorum halen o garibim ne yapsın allah sabır versin bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine doktor kızdı hep diyorum ne olursa olsun oynamasa hemen gel diyoruz hastalara ama bizi dinlemiyolar böylede olunca insan üzülüyo ah bir dinleseler keşke dedi:çok üzgünüm:
Sabah beri ölüyorumm heyecandannn üstt komşumm doguma gitttii bu günn
arıyorum telii kapalıı rabbimm hayırlı dogumlar nasip etsin inşalahh
merak ettim yaa bu saat olduu haberr yokk birazdan gene arayacamm aşılamadan hamile kalmıştı ayyy çokk heyecanlıyımm yaaaa
rabbimm nerde varsa hepsine hayırlı dogum nasip etsinn sag ve saglıklı bebişlerinii kucagına almayı nasip etsin
geldim ama kimseler yok gene offff muhabbet edemedim gerçi yogunum bugünde fazla kalamıycaktım da zate .. akşama iftara misafirilerim var iki aile gelcek 2 tanede bekar gelcek çocuklar haric:) ama yorulmak degilde birilerine mubarek ayda yemek vermek bana dah çok zevk veriyo .. tutulan olurçlar kabul olsun inş kib öptm .. banada kolay gelsinnnnnnnnnnnn. haydi gökcedoş kaçaropuyorumnanaktan
teşekkür edeirim teyzeleri allah razı olsun rabbim tez zamnda sizlerede nasip etsin anneligi ah ah hastanelere bir gitseniz kadın dogumda ya neleri var vallahi insan ın kendisine şükredesi var vallahi kimisi kistten gelmiş kimisi kanaması çok oluyomuş kimisi hamile kız bu kadınlık ne zor bacılar yamafoldumben erkeklara zor degil erkekler 1 kere sünnet oluyo işi bitiyo kadınlar öglemi daha zor kadınların işi bir araştırma yapmışlar işler arasında en çok zor olanları sıralamışlar 4 sırada ev hanımları geliyosenağlama allah yardımcımız olsun bebeler ne deyim gel ogluşum senle siteyi gezelim geliriz birazdan o arada teyzelerin bir umut gelirgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
şimdi haberr aldımm komşumm dogumm yapmışş daha yeni çıkmış dogumdan ablasıyla konuştum odaya gelmemişş komşum dha ama bebekte oda iyiyimişş çokk sevindimmm
rabbimm bizlerede göstersinn inşallahhh o günleriii
inşallah canım inşallah..bir gün hayırlısyla bizleride bekliyecekler o doğumhanenin kapısında...bizler de bebeklerimizle geleceğiz odamıza...inşallah hayırlısıyla sağlıkla...rabbim o günleri gösterecek...
slm kızlar ben geldım ama morelım bozuk geldım
doktora gıttım adetın 4.günü oldugu ıcın alttan bakmadı carsamba gel
bakalım dedı kıst gıtmıstır büyük ıhtımalle dedı haftaya carsamba hsg cekılıyor
kızlar cok korkuyorum kendı doktorum cekıcek o konuda sanslıyım
ama bana dedıkı hafta esınde sperm testı versın senınde hsg ne bakalım
belkıde tedavı olmadan dırek tüp derım dedı cok morelım bozuldu
dokunsalar aglıcam ınsallah fılım temız cıkar daha cabalamadan tüpe yönlendırmez
maddı manevı yıkılırz mafoldumben:a015:
turkuazım ben asılamaya razıyım cnm doktor sonuc ıyı cıkarsa 3 ay klomen sonra asılama dedı zaten
nebılım cok zoruma gıdıyor bebek ıcın doktor kapılarına gıtmek hıc aklıma gelmezdı bunları yasıcagım haftaya carsamba gelmez sımdı bana
hoşgeldin canım nasılsınn aminnnnnn inşallahh o günlerii görecegiz inşallahh
CANIM SAOLASIN ALLAH RAZI OLSUN RABBİMM SANADA GÖSTERSİNN BEBİŞİNİ KUCANA ALMAYI CANIM RABBİM HAYIRLI DOGUMLAR NASİP ETSİN SANADA GÜZEL Bİ TULUM ALDIM CANIM BİDE ÇEYREK TAKACAM NASİP OLURSA
BU SENE ERKEK SENESİ BİZİM DOGUMLAR SENEYE OLACAKK PATLATACAZZ KIZLARII İNŞALLAHHHH
BU DEDİGİNN 9 KİŞİYİ YAPARIM BENDE DİYERİNİ YAPAMAM ARAPCADAN OKUMAM LAZIM ONUDA BİLMİYORUM AMA 9 KİŞİYİ BULUR ZİNCİRİ KURARIMM DİYE DÜŞÜNÜYOMM
ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞTIGIN İÇİN CANIMM NOT ALAYIM BEN BUNU KENARA YAZAM UNUTMAYAM BAYRAMDAN SONRA YAPTIRAYIM İNŞALLAHH VESİLE OLUR
KUZUMM HEMEN NEDEN BOZUYOO DOKTORUN MORALİNİ CANIMM DUR Bİ FİLMİN ÇEKİLSİN EŞİNİN TAHLİLİ YAPILSINN İNŞALLAH HEPSİİ GÜZELL ÇIKACAK CANIMM BOZMA HEMEN MORALİNİ Bİ TANEMM İNŞALLAHH TÜPE GEREK KALMAYACAKK
ŞİMDİDEN BOZMA MORALİNİ CANIM BENİMM HERŞEYY GÜZELL OLACAKK İNŞALLAH
AMİNN Bİ TANEMM İNŞALLAHHH RABBİMM HEPİMİZEE NASİPP EDERDE BİRBİRİMİZDEN DOGUM HABERLERİMİZİ ALIRIZZ ANAMM DÜŞÜNSENE TELLERİMİZ HİÇÇ SUSMAZZ DOGURAN Bİ DOGURUR BİZ DOKUZZZ İNŞALLAH RABBİMM GÖSTERSİNN O GÜNLERİDE BİZLERE
aa azra hamile mi?
selam kizlar alinti yapmadim sayfalar fazla fazla doluyor diye rabbim yapmis oldugunuz o güzel dualari kabul etsin ins AMINNNNNNNNNNNN
kizlar sabah doktora gittim biliyorsunuz yumurta takibi icin benim yumurtalar pek ic acici gözükmedi en büyügü 9,5 mm di canim cok SIKKIN persembe yine gidicem egerki kizlar bu ayda bos cikarsa ben artik cekiliyorum cok yiprandim esimde istemiyor dinlen diyor allahim ins elimi bos cikarmaz yinede, umudum bu ama benim ve esim icinde cok zor oluyor bulundugumuz yerde üni.hastanesi olmadigi icin 2.5 saatlik bir yola gidiyoruz onunda isleri oluyor haliyle sürekli izin aliyor ramazan icinde 2 kere gittik sirf uykusuz kaldi sahurdan sonr a hic uyumadi en cokta onu yiprattigim icin üzülüyorum oglusimide sicak yatagindan kaldirip babanennesine birakiyoruz benim icin cekilmez hale geldi .rabbim baska dert vermesin hepimizin yüzü güler bu sikintilar ins bebek sevinciyle örtülür gider
INS hayirli haberler veririm sizlere
biz geldik gene ne var ne yok bakem:kedi::kedi:
canım ilaç kullanmamı mıydın sen iye büyümedi kiselam kizlar alinti yapmadim sayfalar fazla fazla doluyor diye rabbim yapmis oldugunuz o güzel dualari kabul etsin ins AMINNNNNNNNNNNN
kizlar sabah doktora gittim biliyorsunuz yumurta takibi icin benim yumurtalar pek ic acici gözükmedi en büyügü 9,5 mm di canim cok SIKKIN persembe yine gidicem egerki kizlar bu ayda bos cikarsa ben artik cekiliyorum cok yiprandim esimde istemiyor dinlen diyor allahim ins elimi bos cikarmaz yinede, umudum bu ama benim ve esim icinde cok zor oluyor bulundugumuz yerde üni.hastanesi olmadigi icin 2.5 saatlik bir yola gidiyoruz onunda isleri oluyor haliyle sürekli izin aliyor ramazan icinde 2 kere gittik sirf uykusuz kaldi sahurdan sonr a hic uyumadi en cokta onu yiprattigim icin üzülüyorum oglusimide sicak yatagindan kaldirip babanennesine birakiyoruz benim icin cekilmez hale geldi .rabbim baska dert vermesin hepimizin yüzü güler bu sikintilar ins bebek sevinciyle örtülür gider
INS hayirli haberler veririm sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?