slm kızlar ben geldım ama morelım bozuk geldım
doktora gıttım adetın 4.günü oldugu ıcın alttan bakmadı carsamba gel
bakalım dedı kıst gıtmıstır büyük ıhtımalle dedı haftaya carsamba hsg cekılıyor
kızlar cok korkuyorum kendı doktorum cekıcek o konuda sanslıyım
ama bana dedıkı hafta esınde sperm testı versın senınde hsg ne bakalım
belkıde tedavı olmadan dırek tüp derım dedı cok morelım bozuldu
dokunsalar aglıcam ınsallah fılım temız cıkar daha cabalamadan tüpe yönlendırmez
maddı manevı yıkılırz mafoldumben:a015:
dokunsalar aglıcam ınsallah fılım temız cıkar daha cabalamadan tüpe yönlendırmez
turkuazım ben asılamaya razıyım cnm doktor sonuc ıyı cıkarsa 3 ay klomen sonra asılama dedı zaten
nebılım cok zoruma gıdıyor bebek ıcın doktor kapılarına gıtmek hıc aklıma gelmezdı bunları yasıcagım haftaya carsamba gelmez sımdı bana
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
napıyonnn kısssssss
mola verecektim sizi gördüm kalkmadım
birazdan giderimm
cok sagol cnm neye dayanarak söyledı benım acele ettıgımı gördü ıhtımal üzerıne konustu eger olumsuz bısıy cıkarsa dıye ama ınsan yınede etkılenıyor bakalım rabbım büyük neolcak ne cıkıcakben acısından korkmuyorum cok acısın yeterkı temız acık cıksın bıde bu olmasın basımda :bbo:sinir oluyorum doktorların bu kadar duyarsız,anlayışsız olmalarına.
Karşılarındakilerin nasıl bi psikolojide olduğunu bilmiyorlar sanki :mymeka:
4.gün olsun nolur ki ben her ay 3 ya da 4. gün alttan baktırıyorum,kistin gidip gitmediğini anlamak için alttan bakması lazım zaten.İnşallah gitmiştir canım :Saruboceq:
hsg çektirmiş biri olarak söylüyorum,hiiç korkma,söylenildiği gibi ağrılı acılı bi işlem değil,anestezi bile almadım.iyiki de almamışım. 5 dk bişey sürüyor.kendini strese sokma boşuna rahat ol canım,inşallah tüplerde açık çıkar.
doktorun henüz hiç bişey yapmamış neye istinaden hemen bakmadan sonuçlara tüp bebeğe geçeriz dedi anlamadım.Bazen çok okumaktan kafalarının bulandığını düşünüyorum.
Üzülme lütfen,ortada daha bişey yok,saçma sapan konuşmuş işte...
sağol sevtunum turlkuazım:teselli:
ben cıkıyorum kızlar morelım cok bozuk bıraz uyucam öptü sızlerıa.s.
inşallah canım inşallah..bir gün hayırlısyla bizleride bekliyecekler o doğumhanenin kapısında...bizler de bebeklerimizle geleceğiz odamıza...inşallah hayırlısıyla sağlıkla...rabbim o günleri gösterecek...
CANIM SAOLASIN ALLAH RAZI OLSUN RABBİMM SANADA GÖSTERSİNN BEBİŞİNİ KUCANA ALMAYI CANIM RABBİM HAYIRLI DOGUMLAR NASİP ETSİN SANADA GÜZEL Bİ TULUM ALDIM CANIM BİDE ÇEYREK TAKACAM NASİP OLURSAgeldim canlarım kız çok sevindim dogum yaptıgına rabbim o duyguyu bizede yaşatır işşallah dogru diyosun canım bu çocuk gezmeyi çok seviyo ama annesinin yüzünden bütün suç annede yani onun bir suçu yok ben neriye o oruya mecburen:roflol::roflol: azraperi kız adını ne koyucaktı cinsiyeti ney hediyesini aldınmı bebem ne aldın aldıysan ay ne kaaaaaa çok soru sordum sana he:roflol::roflol::roflol:
BU DEDİGİNN 9 KİŞİYİ YAPARIM BENDE DİYERİNİ YAPAMAM ARAPCADAN OKUMAM LAZIM ONUDA BİLMİYORUM AMA 9 KİŞİYİ BULUR ZİNCİRİ KURARIMM DİYE DÜŞÜNÜYOMMkız dün o duayı sizle paylaştım bir yapsanızmı acaba ne dersiniz çocugu olmayanlar yapıyomuş hamile kalıyolarmış meryam suresi ve yusuf suresiydi hatırlıyosam 3 cuma sabah namazını kıldıktan sonra hiç konuşmucen okucen 3 cuma bebek için bizim arkadaş yaptı oglu var tedavi filan gördü olmadı biri demiş denemiş yaptı oldu bende okutucaktım 1 cuma okundu bana 2 cumaya gerek kalmadı hamile oldugumu duydum yapmadık daha bir deneyin canım be ne çıkar ibrahim suresini 9 kişi okucak eline 1 tane elma alıcan çember yapıcan 9 kişi 9 kere okucak ortada sen olucan ama okuyanın harf hatası yapmaması lazım ona göre seçiceksin adamlarınızı elmaya okunucak 9 kişi 9 kere toplam 81 ediyo hesapladım ben elmaya okunucak yarısını sen yarısını eşin yicek muradın için bide bunu deneyin ne kaybedersiniz ben çok istedimde adam bulamadım sure çok uzun diye kimse yanaşmadı:çok üzgünüm:
KUZUMM HEMEN NEDEN BOZUYOO DOKTORUN MORALİNİ CANIMM DUR Bİ FİLMİN ÇEKİLSİN EŞİNİN TAHLİLİ YAPILSINN İNŞALLAH HEPSİİ GÜZELL ÇIKACAK CANIMM BOZMA HEMEN MORALİNİ Bİ TANEMM İNŞALLAHH TÜPE GEREK KALMAYACAKKslm kızlar ben geldım ama morelım bozuk geldım
azramm gözünüz aydın canım
Darısı inş bizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?