Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

slm kızlar ben geldım ama morelım bozuk geldım
doktora gıttım adetın 4.günü oldugu ıcın alttan bakmadı carsamba gel
bakalım dedı kıst gıtmıstır büyük ıhtımalle dedı haftaya carsamba hsg cekılıyor
kızlar cok korkuyorum kendı doktorum cekıcek o konuda sanslıyım
ama bana dedıkı hafta esınde sperm testı versın senınde hsg ne bakalım
belkıde tedavı olmadan dırek tüp derım dedı cok morelım bozuldu
dokunsalar aglıcam ınsallah fılım temız cıkar daha cabalamadan tüpe yönlendırmez
maddı manevı yıkılırz mafoldumben:a015:

boncuğum niye moralini bozuyorsun ki durduk yere,pozitif ol daha bişe belli değil inş ikinizde de problem çıkmaz belki biraz daha deneyin der ya da aşılama der
aşılama yaptırabilir misin doktor derse?

turkuazım ben asılamaya razıyım cnm doktor sonuc ıyı cıkarsa 3 ay klomen sonra asılama dedı zaten
nebılım cok zoruma gıdıyor bebek ıcın doktor kapılarına gıtmek hıc aklıma gelmezdı bunları yasıcagım haftaya carsamba gelmez sımdı bana

işşallah canım ya benim gibi bir bakmışsın hamile lkalmışındır rahim filminden hiç korkma hiç acımıyo merak etme bende çektirdim belki rahim filiminden sonra bir bakmışsın hamile kalmışın benim arkadaşım öyle hamile kaldı devlet 2 kere yapıyo tüp bebek karşılıyo biliyorum ben canım allah yardımcın olsun eşininde spermleri için bol bol havuç suyu içirt kız sperm sayısını artırıyo haberin olsun allah tez zamanda muradını versin arkadaşım ben mutlu oldum rabbim sizide tez zamanda mutlu etsin canım üzülme moralini yüksek tut bak ne güzel her şey yoluna giriyo bak:teselli::teselli:

inşş cnm gönlünce olur,inş gerek falan kalmaz aşılamaya da
bnm de çok zoruma gidiyor açıkcası ama napalım hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun

sinir oluyorum doktorların bu kadar duyarsız,anlayışsız olmalarına.
Karşılarındakilerin nasıl bi psikolojide olduğunu bilmiyorlar sanki :mymeka:
4.gün olsun nolur ki ben her ay 3 ya da 4. gün alttan baktırıyorum,kistin gidip gitmediğini anlamak için alttan bakması lazım zaten.İnşallah gitmiştir canım :Saruboceq:
hsg çektirmiş biri olarak söylüyorum,hiiç korkma,söylenildiği gibi ağrılı acılı bi işlem değil,anestezi bile almadım.iyiki de almamışım. 5 dk bişey sürüyor.kendini strese sokma boşuna rahat ol canım,inşallah tüplerde açık çıkar.
doktorun henüz hiç bişey yapmamış neye istinaden hemen bakmadan sonuçlara tüp bebeğe geçeriz dedi anlamadım.Bazen çok okumaktan kafalarının bulandığını düşünüyorum.
Üzülme lütfen,ortada daha bişey yok,saçma sapan konuşmuş işte...

napıyonnn kısssssss
mola verecektim sizi gördüm kalkmadım
birazdan giderimm

bugün 8 yoktu kalktım uykum geldi yatıcam ablamı beklıyorum pc görüşücez gelsede görüşsek he oykum çok geliyo bu ara dün tansiyonum inanmazsınız 8 4 düştü uyku nasıl bastırdı ah bir bilseniz bende diyorum eşime uykum çok geliyo bu ara megerse tansiyon düşüklügünden oluyomuş bir yasıma daha girdim heohaoldumsmile

cok sagol cnm neye dayanarak söyledı benım acele ettıgımı gördü ıhtımal üzerıne konustu eger olumsuz bısıy cıkarsa dıye ama ınsan yınede etkılenıyor bakalım rabbım büyük neolcak ne cıkıcakben acısından korkmuyorum cok acısın yeterkı temız acık cıksın bıde bu olmasın basımda :bbo:

canlarım ben ablamla konuşucam titreşim gönderdi sonra görüşelim gece işşallah eşimi n bir hal çaresine bakarım artık ben hadi gidelim biz mercimekle allaha emanet olun size iyi muhabbetlerŞeniz öpüyorum hepinizi canlar

sağol sevtunum turlkuazım:teselli:
ben cıkıyorum kızlar morelım cok bozuk bıraz uyucam öptü sızlerıa.s.

moralini bozma canım biz senin yanındayız unutma bak bana ne yaptıysam olmadı rabbim bir mucize gibi 10 sene sonra hamile kaldım allah sizede yaşatsın işşallah bu kerez kaçtım ben by

hoşgeldin canım nasılsınn aminnnnnn inşallahh o günlerii görecegiz inşallahh

CANIM SAOLASIN ALLAH RAZI OLSUN RABBİMM SANADA GÖSTERSİNN BEBİŞİNİ KUCANA ALMAYI CANIM RABBİM HAYIRLI DOGUMLAR NASİP ETSİN SANADA GÜZEL Bİ TULUM ALDIM CANIM BİDE ÇEYREK TAKACAM NASİP OLURSA
BU SENE ERKEK SENESİ BİZİM DOGUMLAR SENEYE OLACAKK PATLATACAZZ KIZLARII İNŞALLAHHHH
BU DEDİGİNN 9 KİŞİYİ YAPARIM BENDE DİYERİNİ YAPAMAM ARAPCADAN OKUMAM LAZIM ONUDA BİLMİYORUM AMA 9 KİŞİYİ BULUR ZİNCİRİ KURARIMM DİYE DÜŞÜNÜYOMM
ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞTIGIN İÇİN CANIMM NOT ALAYIM BEN BUNU KENARA YAZAM UNUTMAYAM BAYRAMDAN SONRA YAPTIRAYIM İNŞALLAHH VESİLE OLUR

KUZUMM HEMEN NEDEN BOZUYOO DOKTORUN MORALİNİ CANIMM DUR Bİ FİLMİN ÇEKİLSİN EŞİNİN TAHLİLİ YAPILSINN İNŞALLAH HEPSİİ GÜZELL ÇIKACAK CANIMM BOZMA HEMEN MORALİNİ Bİ TANEMM İNŞALLAHH TÜPE GEREK KALMAYACAKK
ŞİMDİDEN BOZMA MORALİNİ CANIM BENİMM HERŞEYY GÜZELL OLACAKK İNŞALLAH

azramm gözünüz aydın canım
Darısı inş bizlere...

AMİNN Bİ TANEMM İNŞALLAHHH RABBİMM HEPİMİZEE NASİPP EDERDE BİRBİRİMİZDEN DOGUM HABERLERİMİZİ ALIRIZZ ANAMM DÜŞÜNSENE TELLERİMİZ HİÇÇ SUSMAZZ DOGURAN Bİ DOGURUR BİZ DOKUZZZ İNŞALLAH RABBİMM GÖSTERSİNN O GÜNLERİDE BİZLERE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…