Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

dogru diyosun tugcalcım acaba erkekler bizim yerimize geçse ne olurdu kız bir gözünün önüne getirsene:roflol::roflol: mercimegim çok şükür iyide bide sonuçları iyi çıksa daha bişey istemem balım ya allah kimseye evlat acısı göstermesin acısı çok zor canım ya benimki çıkmış geliyomuş ben ani kaçarsam burdan kusura bakmayım maksat mercimegin babasına yakalanmamak demi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

alıntı Mesajı göster

ALLAHIM;
Ey sayısız Güzel İsimlerin sahibi Güzel Allahım! İnanan

bir insan Senin sonsuz güzel isimlerinin tecellisine

mazhardır. İnanalarında tecelli eden güzel isimlerinin

her biri, aşıklarında bir güneş ihtişamıyla zuhur eder.

Senin yanınında innanların ve özellikle aşıklarının her

birinin paha biçilemez bir değeri vardır. Sen

inanmayanlara hidayet, hidayete erenlere aşkını lutfeyle.

İnanmayanların hidayetini, hidayete erenlerin, aşkını öne

al. Bizleri Cemaline meftun, Vuslatına mazhar eyle.
ALLAHIM
OKUDUĞUMUZ YASİNİ ŞERİFLERİ HUZURU KATINDA KABUL EYLE YASİNLER HÜRMETİNE ŞU MÜBAREK GECELER HÜRMETİN KAPINA GELDİK GERİ ÇERVRME MEVLAM
AÇILAN ELLERİN ADINI ZİKREDEN DİLLERİN HUZURU KATINDA DUALARI MUTLAK KABUL OLANLARIN HÜRMETİNE BU GECEDE KABEDE EDİLEN DUKAR HÜRMETİNE
AZRAPERİ KARDEŞİMİZE SAĞLIKLI SIHATLİ BİR EVLAT NASİP EYEL YARABBİM
AMİNNNNNNNNNN

canım nasılsın özledik seni dün gece aramızda olmanı isterdik .demek giremedin nete sağlık olsun iyisin değilmi canım
kardelenim geçmiş olsun niye ağrıyo başın
buarada iş yapma ne işi yaa dikkatli ol tamammı
şimdi de kimse bana cevap vermiyor
neyde ben takılayım birazz
eboşşş çamlıca medicana hakkında e düşünüyorsunn?
balımm nasılsın?
ya medicana iyi ama çok yoğun orasıda kadındoğum doktorları çok kalabalık oluyo istediğin ilgiyi bulamıyosun .mihrimahdan niye vazgeçtin ?
canım kolay gelsin çok öptüm kanka
kendini yorma sen bu sene davet etmeseydin yaa
sevtuncum gözünaydın canım çok sevindim
inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın burdanda bize müjde vericeksin canım
evet dediğine katılıyorum çok zor kadınlık ah ah mafoldumben
ya canım sen niye hemen moralini bozuyosun bence doktorun çok mantıksız kouşmuş
ben öyle bir doktora güvenemezdim galiba .ne hemen tüp bebek kolaymıymış öyle
sen hayırlısıyla şu filmi çektirde gerisini düşünme bence
porti katılıyorum düşüncelerine canım
buarada nasılsın*dün dualarımızda zorx,ayşenve sende vardın inşallah kabul olur canım
kız kuzu şu elma olayını denesekmi nedersin ?
aslında biri daha demişti bana dur bakalım biaraştırıyım
azracım ahh o temizlik valla mutfağa bi girdim sabahatan beri yeni çıktım herşeyi temizledim
derdam kolay gelsin canım ben rahatım sadece normal temizlik yapıcam zemuszemus
kızlar merhaba nabiyonuz??? ben sabahtan beri temizlik yapıyorum...canım çıktı resmen.... ben biraz geçmişi okuyayım bari....
ah ah kıyamam hepiniz temizlik yapıyosunuz allah kolaylık versin canlarım

canım yaa kıyamam seni çok iyi anlıyorum inan bende aynı ruh halindeyim artık çok yoruldum
inşallah yumoşlar büyürde gerek kalmaz hiçbişeye moralini yüksek tut canım herşey dilediğince olsun

kız onlar bizim yerimize geçse çok komik olurdu.... bizde karşılarına geçip güleriz....:roflol::roflol::roflol:

mrb kızlar, doktorum reglin 2. günü yada 3. günü gel dedi
aradım sabah randevu 17 eylülden önce veremiyor, hemen doktorum hemşiresini aradım, çarşamba gel sabah 9 da ama 9,30 da da alabilirim. 10 da da alabilirim 11 dede. bende arife günü yarım gün zaten arife günü izin aldım...

hoş bulduk tugcalcım herzaman gibi takılıyorum işet bebem ya işi olmayan ne yapar böyle takılır kız burası terapi gibi oldu girmesem bir tuaf oluyorum he bişeyler dürtüyo adamı gir diye alıştım canlarım size vallahi hayatımda bır parca oldunuz he :1hug: eşim beni bir yakalarsa bende onun hayatında bir parça olucam he şimcik :roflol::roflol::roflol: allahtan eve gelince arıyo bişey lazımmı diye yırttık anlıcagınız gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Allahım
kardelen arkadaşımızın yaptığı hatm-i şerifin duası
aleyna arkadaşımıza
tugçe arkadaşımıza
uğurboncuğu arkadaşımıza
kardelen arkadaşımıza
gamze arkadaşımıza
bulut arkadaşımıza
birsen arkadaşımıza
ebrar arkadaşımıza
derinsu arkadaşımıza
nanelişeker arkadaşımıza
pelin arkadaşımıza
turkuaz arkadaşımıza
ayşen arkadaşımıza
portakalsuyu arkadaşımıza
zorx arkadaşımıza
hale arkadaşımıza
maviş arkadaşımıza
leloş arkadaşımıza
didem arkadaşımıza
seydam yeliz arkadaşımıza
yeliz arkadaşımıza
ezgi arkadaşımıza
samyeli arkadaşımıza
asi arkadaşımıza
kubi arkadaşımıza
azraperi arkadaşımıza
sunay arkadaşımıza
okunan hatm-i şerifin yüzü suyu hürmetine mevlam şu mübarek günlerde kapına geldik geri çevirme güzel allayım ismini zikrettiğimiz arkadaşlarımıza katından güzel bir nesil armağan et huzuru katında duaları kabul olanlar hürmetine bizlere evlat hasretini yaşatma tez vakitte sağlıklı sıhatli evlatalr nasip et sana sınıdık mevlam bizlere yardım et
aminnnnnnnnn

allahım
bebek için;
aleyna
tugçe
ebrar
uğurboncuğum
kardelen
azraperi
gamze
bulut
birsen
derinsu
nanelişeker
pelin
turkuaz
ayşen
potakalsuyu
hale
maviş
leeloş
didem
seydam
yeliz
ezgi
samyeli
asi
kubi
zorx
derdanur

eş için;
buğlem
fethiye
sunay
arkadaşlarımı okuduğum hatmi şerifin yüzü suyu hürmetine tez vakitte sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et mevlam bizlere daha fazla aratma güzel allahım sana sığındık sana güvendik
''sen olmasandın ben bu alemi yaratmazdım''
dediğin o güzel insan h.z. Muhammet hürmetine bizlerin kuıcaklarını boş bırakma allahım
evalt isteyene evlet eş isteyenlerede hayırlı eşler nasip et güzel allahım

tuğçem,turkuazım,seydam,samyelim,birsenim hepinize selam canlarım
ben çok kalamıycam bugün çarşıda işlerim vardı
kendime takım almıştım ceket tam oluyo etek büyük oluyodu dünde bilerek aldım ama açken alınca belki yemek yiyince olur düşüncesiyle aa olmadı .neyse daraltmaya götürdüm ay şansıma 42 bedeni gelmiş sevindim uğraşmadan aldım eşarp baktım ama kafama göre bulamadım şimdide iftara davetliyiz gidip eşimi alıcam .benden havadisler bunlar .buarada benim adet gelmedi gece abdest aldım hala gelen giden yok bende oruçluyum .

ya kızlar başka görmediğim dua varsa hepsine bütün kalbimle aminnn diyorum Allah izin verirse bayramdan sonra istanbula gelecem sırayla hepinize çaya gelirim artıkın tabii kabul ederseniz ahh ne güzel olurdu görürdüm sizleri ama benim koçiş kanmaz neyse azranın komşusuna geçmiş olsun eeee ebrar_53+, samyeli26, sevtun2, seydam, tugcal, turkuaz sizler nasılsınız

aayy bugün varya çok bunaldım,, bi arkadaşımla görüştüm 4 aylık bebebği kucağında, nasıl imrendim anlatamam...bu doktorlada olmazsa artık bırakacam tedaviyi.. yıprandım dayanamıcam...

kız belki hamilesindir.inşallah yaaa

kız onlar bizim yerimize geçse çok komik olurdu.... bizde karşılarına geçip güleriz....:roflol::roflol::roflol:

he dogru diyosun canım ya başka zaman olsa ne iş yapıyosun derler eşim dün evi kompile temizledi sildi süpürdü toz aldı banyonun kabinini temizledi kabinim cam benim zorlandı adamcegiz işleri bitirdi bide yemek yaptı benimle dedim çok yoruldun olsun dedi ama anası agladı garibin belli bile etmedi he :kedi::kedi: allah razı olsun ondan elim ayuagım oldu he bugün hastaneye gittikya eşimle mercimegin ultroson resmi var elimde dedim şunu koy biryere dedim elimde bakıyodum meraklı meraklı kol çantası almadım yanıma onun çantası var diye dedi m al oglumun vücüdunu görmesinler mercimek utanır dedim öyle bir çekmişki doktor görseniz küçük asker sanırsınız kız dedim doktor muayene edrken rabbim benim şuanki yaşadıgım mutlulugu rabbim herkeze nasip et dedim allah yardımcınız olsun canlarım tez zamanda hamiş kalırsınız işşallaholumunekankayizsmile:CüvCüv::CüvCüv: karnınız şişsin işşallah benim gibi oh ne güzel beddua ettim size oh olsun :roflol::roflol:

KARDELEN için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN....................30bitti
AZRA......................30
TUĞÇE....................30bitti
MAVİŞ.....................30
SEVTUN...................23
NANELİŞEKER.........20
YELİZ.......................30
DERDA.....................20
EBRAR.....................20
AYŞEN.....................20
BULUT......................20
BİRSEN....................20
TURKUAZ.................20bitti
KIZLAR salı gecesi duasını yapalım olurmu

amiiiiiinnnnnnnn, amiiinnnnnnnnnnnn
Allah dualarımızı kabul eylesin

balımm nasılsın?
ya medicana iyi ama çok yoğun orasıda kadındoğum doktorları çok kalabalık oluyo istediğin ilgiyi bulamıyosun .mihrimahdan niye vazgeçtin ?
iyiyim cano yok vazgeçmedim bugun forumda bi yerde gördüm hamiş bi arkadaş ben hep mihrimaha gittim ama orda doğum olmadığ içim başka hastane bakıyorum demiş son bir ay kala demekki dr iyi
araştırıyorum kafama göre tüp bebk te var ya orda ondan

samyelim hadi şimdiden hayırlı olsun :)

canım ben 20 tane daha okudum :Saruboceq:

AMİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…