canım nasılsın özledik seni dün gece aramızda olmanı isterdik .demek giremedin nete sağlık olsun iyisin değilmi canımhayırlı sahurlar kızlar kadır gecenız mubarek olsunn aksam aranıza katılmayı cok ıstedım ama netım acılmadı turksel vınn oldugu ıcın galıbaa bılemıyrmm cokk guzell dualar etmıssınzzz Rabbım kabul etsın ınsallhhh hepımıze hayırlı evlat nasıp etsın ınsallhhh...
kardelenim geçmiş olsun niye ağrıyo başınevet derincim,biz hep aynı yazıyoz ne hikmetse.
kız bhelkide öylesi daha hayırlı olur,iyide olur,kendi işlin olmuş olur ne güzel.
geçmiş olsun boncuğum,olsun kalbin burdamıştır.
amin ezgicim,hepimize inş.
amin bulutcum.
ay,mercimeğe çok sevindim ama,kadına üzüldüm yaaa,ALLAHIM yardımcısı olsun.
inş.kolaycacık doğurmuştur azracım.
kızlar geldim ama çıkıyorum,başım ağrıyo şimdide,fazla yordum galiba kendimi,yada üşüttüm.işte yapamıyorum,annem beni bekliyo,gidemedim,yarına kaldı.
en çok neyi düşünüyom,gelince sayfaları nasıl okicam,okumasamda merak ederim,ama çokta birikir,biri bana özet geçsin en iyisi,iyi takip edin ha geçmişi.
bu arada bugün mızmız tekrar beta hcg yaptırcaktı,sonucu ne çıktı acaba?gelsede haber verse.
balımm nasılsın?şimdi de kimse bana cevap vermiyor
neyde ben takılayım birazz
eboşşş çamlıca medicana hakkında e düşünüyorsunn?
canım kolay gelsin çok öptüm kankageldim ama kimseler yok gene offff muhabbet edemedim gerçi yogunum bugünde fazla kalamıycaktım da zate .. akşama iftara misafirilerim var iki aile gelcek 2 tanede bekar gelcek çocuklar haric:) ama yorulmak degilde birilerine mubarek ayda yemek vermek bana dah çok zevk veriyo .. tutulan olurçlar kabul olsun inş kib öptm .. banada kolay gelsinnnnnnnnnnnn. haydi gökcedoş kaçaropuyorumnanaktan
sevtuncum gözünaydın canım çok sevindimteşekkür edeirim teyzeleri allah razı olsun rabbim tez zamnda sizlerede nasip etsin anneligi ah ah hastanelere bir gitseniz kadın dogumda ya neleri var vallahi insan ın kendisine şükredesi var vallahi kimisi kistten gelmiş kimisi kanaması çok oluyomuş kimisi hamile kız bu kadınlık ne zor bacılar yamafoldumben erkeklara zor degil erkekler 1 kere sünnet oluyo işi bitiyo kadınlar öglemi daha zor kadınların işi bir araştırma yapmışlar işler arasında en çok zor olanları sıralamışlar 4 sırada ev hanımları geliyosenağlama allah yardımcımız olsun bebeler ne deyim gel ogluşum senle siteyi gezelim geliriz birazdan o arada teyzelerin bir umut gelirgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
ya canım sen niye hemen moralini bozuyosun bence doktorun çok mantıksız kouşmuşslm kızlar ben geldım ama morelım bozuk geldım
doktora gıttım adetın 4.günü oldugu ıcın alttan bakmadı carsamba gel
bakalım dedı kıst gıtmıstır büyük ıhtımalle dedı haftaya carsamba hsg cekılıyor
kızlar cok korkuyorum kendı doktorum cekıcek o konuda sanslıyım
ama bana dedıkı hafta esınde sperm testı versın senınde hsg ne bakalım
belkıde tedavı olmadan dırek tüp derım dedı cok morelım bozuldu
dokunsalar aglıcam ınsallah fılım temız cıkar daha cabalamadan tüpe yönlendırmez
maddı manevı yıkılırz mafoldumben:a015:
porti katılıyorum düşüncelerine canımsinir oluyorum doktorların bu kadar duyarsız,anlayışsız olmalarına.
Karşılarındakilerin nasıl bi psikolojide olduğunu bilmiyorlar sanki :mymeka:
4.gün olsun nolur ki ben her ay 3 ya da 4. gün alttan baktırıyorum,kistin gidip gitmediğini anlamak için alttan bakması lazım zaten.İnşallah gitmiştir canım :Saruboceq:
hsg çektirmiş biri olarak söylüyorum,hiiç korkma,söylenildiği gibi ağrılı acılı bi işlem değil,anestezi bile almadım.iyiki de almamışım. 5 dk bişey sürüyor.kendini strese sokma boşuna rahat ol canım,inşallah tüplerde açık çıkar.
doktorun henüz hiç bişey yapmamış neye istinaden hemen bakmadan sonuçlara tüp bebeğe geçeriz dedi anlamadım.Bazen çok okumaktan kafalarının bulandığını düşünüyorum.
Üzülme lütfen,ortada daha bişey yok,saçma sapan konuşmuş işte...
kız kuzu şu elma olayını denesekmi nedersin ?hoşgeldin canım nasılsınn aminnnnnn inşallahh o günlerii görecegiz inşallahh
CANIM SAOLASIN ALLAH RAZI OLSUN RABBİMM SANADA GÖSTERSİNN BEBİŞİNİ KUCANA ALMAYI CANIM RABBİM HAYIRLI DOGUMLAR NASİP ETSİN SANADA GÜZEL Bİ TULUM ALDIM CANIM BİDE ÇEYREK TAKACAM NASİP OLURSA
BU SENE ERKEK SENESİ BİZİM DOGUMLAR SENEYE OLACAKK PATLATACAZZ KIZLARII İNŞALLAHHHH
BU DEDİGİNN 9 KİŞİYİ YAPARIM BENDE DİYERİNİ YAPAMAM ARAPCADAN OKUMAM LAZIM ONUDA BİLMİYORUM AMA 9 KİŞİYİ BULUR ZİNCİRİ KURARIMM DİYE DÜŞÜNÜYOMM
ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞTIGIN İÇİN CANIMM NOT ALAYIM BEN BUNU KENARA YAZAM UNUTMAYAM BAYRAMDAN SONRA YAPTIRAYIM İNŞALLAHH VESİLE OLUR
KUZUMM HEMEN NEDEN BOZUYOO DOKTORUN MORALİNİ CANIMM DUR Bİ FİLMİN ÇEKİLSİN EŞİNİN TAHLİLİ YAPILSINN İNŞALLAH HEPSİİ GÜZELL ÇIKACAK CANIMM BOZMA HEMEN MORALİNİ Bİ TANEMM İNŞALLAHH TÜPE GEREK KALMAYACAKK
ŞİMDİDEN BOZMA MORALİNİ CANIM BENİMM HERŞEYY GÜZELL OLACAKK İNŞALLAH
AMİNN Bİ TANEMM İNŞALLAHHH RABBİMM HEPİMİZEE NASİPP EDERDE BİRBİRİMİZDEN DOGUM HABERLERİMİZİ ALIRIZZ ANAMM DÜŞÜNSENE TELLERİMİZ HİÇÇ SUSMAZZ DOGURAN Bİ DOGURUR BİZ DOKUZZZ İNŞALLAH RABBİMM GÖSTERSİNN O GÜNLERİDE BİZLERE
derdam kolay gelsin canım ben rahatım sadece normal temizlik yapıcam zemuszemusazracım ahh o temizlik valla mutfağa bi girdim sabahatan beri yeni çıktım herşeyi temizledim
ah ah kıyamam hepiniz temizlik yapıyosunuz allah kolaylık versin canlarımkızlar merhaba nabiyonuz??? ben sabahtan beri temizlik yapıyorum...canım çıktı resmen.... ben biraz geçmişi okuyayım bari....
selam kizlar alinti yapmadim sayfalar fazla fazla doluyor diye rabbim yapmis oldugunuz o güzel dualari kabul etsin ins AMINNNNNNNNNNNN
kizlar sabah doktora gittim biliyorsunuz yumurta takibi icin benim yumurtalar pek ic acici gözükmedi en büyügü 9,5 mm di canim cok SIKKIN persembe yine gidicem egerki kizlar bu ayda bos cikarsa ben artik cekiliyorum cok yiprandim esimde istemiyor dinlen diyor allahim ins elimi bos cikarmaz yinede, umudum bu ama benim ve esim icinde cok zor oluyor bulundugumuz yerde üni.hastanesi olmadigi icin 2.5 saatlik bir yola gidiyoruz onunda isleri oluyor haliyle sürekli izin aliyor ramazan icinde 2 kere gittik sirf uykusuz kaldi sahurdan sonr a hic uyumadi en cokta onu yiprattigim icin üzülüyorum oglusimide sicak yatagindan kaldirip babanennesine birakiyoruz benim icin cekilmez hale geldi .rabbim baska dert vermesin hepimizin yüzü güler bu sikintilar ins bebek sevinciyle örtülür gider
INS hayirli haberler veririm sizlere
dogru diyosun tugcalcım acaba erkekler bizim yerimize geçse ne olurdu kız bir gözünün önüne getirsene:roflol::roflol: mercimegim çok şükür iyide bide sonuçları iyi çıksa daha bişey istemem balım ya allah kimseye evlat acısı göstermesin acısı çok zor canım ya benimki çıkmış geliyomuş ben ani kaçarsam burdan kusura bakmayım maksat mercimegin babasına yakalanmamak demi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
tuğçem,turkuazım,seydam,samyelim,birsenim hepinize selam canlarım
ben çok kalamıycam bugün çarşıda işlerim vardı
kendime takım almıştım ceket tam oluyo etek büyük oluyodu dünde bilerek aldım ama açken alınca belki yemek yiyince olur düşüncesiyle aa olmadı .neyse daraltmaya götürdüm ay şansıma 42 bedeni gelmiş sevindim uğraşmadan aldım eşarp baktım ama kafama göre bulamadım şimdide iftara davetliyiz gidip eşimi alıcam .benden havadisler bunlar .buarada benim adet gelmedi gece abdest aldım hala gelen giden yok bende oruçluyum .
kız onlar bizim yerimize geçse çok komik olurdu.... bizde karşılarına geçip güleriz....:roflol::roflol::roflol:
allahım
bebek için;
aleyna
tugçe
ebrar
uğurboncuğum
kardelen
azraperi
gamze
bulut
birsen
derinsu
nanelişeker
pelin
turkuaz
ayşen
potakalsuyu
hale
maviş
leeloş
didem
seydam
yeliz
ezgi
samyeli
asi
kubi
zorx
derdanur
eş için;
buğlem
fethiye
sunay
arkadaşlarımı okuduğum hatmi şerifin yüzü suyu hürmetine tez vakitte sağlıklı sıhatli bir evlat nasip et mevlam bizlere daha fazla aratma güzel allahım sana sığındık sana güvendik
''sen olmasandın ben bu alemi yaratmazdım''
dediğin o güzel insan h.z. Muhammet hürmetine bizlerin kuıcaklarını boş bırakma allahım
evalt isteyene evlet eş isteyenlerede hayırlı eşler nasip et güzel allahım
iyiyim cano yok vazgeçmedim bugun forumda bi yerde gördüm hamiş bi arkadaş ben hep mihrimaha gittim ama orda doğum olmadığ içim başka hastane bakıyorum demiş son bir ay kala demekki dr iyibalımm nasılsın?
ya medicana iyi ama çok yoğun orasıda kadındoğum doktorları çok kalabalık oluyo istediğin ilgiyi bulamıyosun .mihrimahdan niye vazgeçtin ?
mrb kızlar, doktorum reglin 2. günü yada 3. günü gel dedi
aradım sabah randevu 17 eylülden önce veremiyor, hemen doktorum hemşiresini aradım, çarşamba gel sabah 9 da ama 9,30 da da alabilirim. 10 da da alabilirim 11 dede. bende arife günü yarım gün zaten arife günü izin aldım...
KARDELEN için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN....................30bitti
AZRA......................30
TUĞÇE....................30bitti
MAVİŞ.....................30
SEVTUN...................23
NANELİŞEKER.........20
YELİZ.......................30
DERDA.....................20
EBRAR.....................20
AYŞEN.....................20
BULUT......................20
BİRSEN....................20
TURKUAZ.................20bitti
KIZLAR salı gecesi duasını yapalım olurmu
he dogru diyosun canım ya başka zaman olsa ne iş yapıyosun derler eşim dün evi kompile temizledi sildi süpürdü toz aldı banyonun kabinini temizledi kabinim cam benim zorlandı adamcegiz işleri bitirdi bide yemek yaptı benimle dedim çok yoruldun olsun dedi ama anası agladı garibin belli bile etmedi he :kedi::kedi: allah razı olsun ondan elim ayuagım oldu he bugün hastaneye gittikya eşimle mercimegin ultroson resmi var elimde dedim şunu koy biryere dedim elimde bakıyodum meraklı meraklı kol çantası almadım yanıma onun çantası var diye dedi m al oglumun vücüdunu görmesinler mercimek utanır dedim öyle bir çekmişki doktor görseniz küçük asker sanırsınız kız dedim doktor muayene edrken rabbim benim şuanki yaşadıgım mutlulugu rabbim herkeze nasip et dedim allah yardımcınız olsun canlarım tez zamanda hamiş kalırsınız işşallaholumunekankayizsmile:CüvCüv::CüvCüv: karnınız şişsin işşallah benim gibi oh ne güzel beddua ettim size oh olsun :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?