ahh kuzummm inşallahhh rabbimm duyarda bu söyledigini gercekk olurrr
hoşgeldin kuzumm iyiyim sen nasılsınn hele bu azra haiemiyii duydumm daha bi iyii oldumm sankii
canımm herşey güzel olacak inşallahh güzel haberler alacan canm benim üzme tatlı canını
saol canımm rabbim bizlerede nasip etsin inşallahh
rabbimm sanada bizlerede nasip edecekk kuzumm inşallahh
iyi canım hoşgeldin sen nasılsın
hoşgeldin canımm aramıza tabikii katıla bilirsin
ben elma işine adam bulamadım ablam dediki kuran kursuna git derdini anlat belki allah rızası için okurlar dedi ordakiler hatasız okurlar dedi utancımdan gidemedim kabul etmezlerse diye:kedi::kedi:
eşim diyoki klasik müzük dinlet adam serisini almış eve getirmişş bak sana ne hediye aldım dedi bende seviniyom poşeti açarım bide ne göriyim mozart bethovın filan klasikleri al getir bebek dinlesin dedi zekası gelişirmiş bebenin :roflol::roflol: ne düşünceli baba demi ulen bizim türk şarkıcıların suyumu çıktım dedi ne dese beyenirsin mercimegimin ahlakımı bozulsun dedi :roflol::roflol:
kızmamm kızmamm :) hayırlı iftarlar sana geç kalma senn muaahhhhopuyorumnanaktanyüksek ihtimal ümraiyede
konuşalımda kuzum ben sana yazarım okey
buarada ben kaçtım kızma bana tamam
ramazandan sonra bol bol muhabbet edicez opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşallahh kuzum inşallah
saoll kuzumm ogluu oldu komşumunn rabbimm bizlerede tez zamandaa nasip etsin inşallah elma işinide bayramdan sonra halledekk kuzumm
ebrarımm kuzummm siz buluşuyonuzz demekkk hehhh küstümm bana hiç demiyonn kuzumm gel sendeee buluşakk hep beraberr diyeee ben kelmiyimm kuzummmm
walla sevtuncum burası bana da terapi gibi oluyor inan.... ben de işimi ayarlıyom de foruma gireyim de dört dönüyom evde.....kaydirigubbakcemile3
canım kolay gelsin... bizde iftara davetliyiz bu akşam...kocişi bekliyorum bende....eteğe uğraşmaman da iyi olmuş canım... ben bu sene bayramlık alışverişi yapmadım ya... evde bir sürü giymediğim eteğim wlbisem var... onlardan bierini giyicen... alıp alıp asıyorum sonra da unutuyorum neyim var neyi yok.....aklinialirimsmile
senin adet neden gitti ki yine... kayy Allah'ım bir yerden düzelse bir yerden bozuluyo bizim işler.r....
ahhh canım ne güzel beddua o öyle yaaaa.... sen böyle edeceksen hep beddeua et hamilelerin duları da bedduaları da kabul olurmuş..... benim adam ev işinden hiç anlamaz yani be hamile olsam da yine ben yapcam demektir bu....:roflol::roflol:
tabiii kiii sude hoşgeldin aramıza... kendinden bahsedermisin??? kaç yıllık evlişsin? ne zamandır çocuk istiyorsun???
ahhh azram ben de formuma ilk girdiğimde birsen yazmış azra hamile mi dişye nasılkalbim attı anlatamam... neyse kuzum sein de hamile olduğun haberini alıp burda halay çekecez daha.... inşallahj.... bu arada bende temizlik telaşındaydım yeni bitti... kastım kendimi bitirdim çok şükür mis gibi oldu evcağızım.....bayanssulusmile
allah razı olsun tamam ebrarım gül güle git bende yokum akşama ancak gece gelirim artıkın..... kocişi bekliyorum evde gelsinde iftara gitcez....
kızlar bu elma işi ne ki bana da anlatsanıza....bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
,eşim diyoki klasik müzük dinlet adam serisini almış eve getirmişş bak sana ne hediye aldım dedi bende seviniyom poşeti açarım bide ne göriyim mozart bethovın filan klasikleri al getir bebek dinlesin dedi zekası gelişirmiş bebenin :roflol::roflol: ne düşünceli baba demi ulen bizim türk şarkıcıların suyumu çıktım dedi ne dese beyenirsin mercimegimin ahlakımı bozulsun dedi :roflol::roflol:
canım biz mayıs ayında Adıyamana gittik, orda okuttuk elmayı
bebek istiyoruz dua almak için geldik deyince zaten elma okuyup verildi.
ama kaç ay geçti hala değişiklik yok :sinifsinif:
canım bi hoca dua okuyor elmaya bebek olması için
yarısı kadın, yarısını erkek yiyor elmanın
sonra da ...aklinialirimsmile yerimseniben
CANIM KARDELEN DİYO Kİ 9 KİŞİ HALKA OLACAK SEN ORTASINDA OLACAN SANA ÖYLEMİİ YAPILDI BELKİ ÖYLE YAPILMADIGI İÇİN OLMAMIŞTIRRR BİDE ÖYLE DENE CANIMM İNŞALLAH OLURR BEN BAYRAMDAN SONRA TOPLUCAMM KURAN OKUYANLARIN HEPSİNİ HAFIZ ARKADAŞIM VAR ODA BAHSETMİŞTİ ELMADAN DA AMA NASIL OLDUGUNU BİLMİYORUM ÖGRENECEM DEMİŞTİİ BEN ONA SÖYLERİM NASIL OLDUGUNUU İNŞALLAHH TOPLARIZ 9 KİŞİİ BENİM EVDE YAPTIRIRIMM YADA ONLAR NERDE İSTERSE ORDA YAPTIRIRIMM İNŞALLAH VESİLE OLURR
AMİNN KUZUMMM DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAHHH VALLA ÇOK İYİ OLURR KUZUMM BULUŞALIMMkuzuu gelebilirmisin ya eğer gelirsen çok seviniriz hatta senin için eminönünde bile buluşabiliriz .ben çok isterim yaa nolur bişeyler yapalım görüşelim
komşununda gözü aydın allah bağışlasın
canım biz mayıs ayında Adıyamana gittik, orda okuttuk elmayı
bebek istiyoruz dua almak için geldik deyince zaten elma okuyup verildi.
ama kaç ay geçti hala değişiklik yok :sinifsinif:
kızmamm kızmamm :) hayırlı iftarlar sana geç kalma senn muaahhhhopuyorumnanaktan
tamam canım allah izin verirse gelicm
çok isterim sizlerle yüzyüze tanışmayı :)
azrammm sende gelsene karşıdasın ya zor olmazsa senin için gell
yani yanlış anlaşılmasın toplaşacağımız zaman görüşürük hepberaber
derinimlede görüşsek bi yaa...
kız oruya gitmek istedimde gidemedim tögbe alıyolarmış orda bizimkiler yollamadı dediler seni kandırırlar yapamazsın onlarınki çok agır tespihleri diyolarki bir yere baglı olucaksın yoksam olmazmış bu konuda ne düşünüyosunuz bebeler ben günde 2000 tane tespih çekiyorum zatem bak birşey daha paylaşayım hadi sizinle hamile kalınca düşük olmaması için ablam bir dua verdi bana 100 onu çekiyorum günde hamile hatunlara duyrulur dua şöyle EL YA -MÜBDİ,Ü CELLE ŞANİHÜ bunu çekin isteyen internetten araştırabilir canlar bilginiz olsun istedimolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
sevtuna sormak lazım oluyosa tabikii alırımm elmayı çokca hepimize birden okunurrr kargosudan benden olsun inşallah olsunda kuzum kargıonun lafı olmazz sevtuna soralım araştırsın bende hafız arkadaşa sorarım olursa neden olmasın kuzum yaptırırımcanım sen ortaya bi sepet elma koysan hepside okunsa bizlere de göndersen olmazmı ki acep ya
kargo ücretini karşılarım ben ya ciddiyim :sinifsinif:
Bi araştırsan olur belki cadıarzu
kızlar kociş geldi ben kaçar... Gece görüşürüz inşallah.....
canım sen ortaya bi sepet elma koysan hepside okunsa bizlere de göndersen olmazmı ki acep ya
kargo ücretini karşılarım ben ya ciddiyim :sinifsinif:
bi araştırsan olur belki CADIARZU
kızlar kociş geldi ben kaçar... gece görüşürüz inşallah.....
kız oruya gitmek istedimde gidemedim tögbe alıyolarmış orda bizimkiler yollamadı dediler seni kandırırlar yapamazsın onlarınki çok agır tespihleri diyolarki bir yere baglı olucaksın yoksam olmazmış bu konuda ne düşünüyosunuz bebeler ben günde 2000 tane tespih çekiyorum zatem bak birşey daha paylaşayım hadi sizinle hamile kalınca düşük olmaması için ablam bir dua verdi bana 100 onu çekiyorum günde hamile hatunlara duyrulur dua şöyle EL YA -MÜBDİ,Ü CELLE ŞANİHÜ bunu çekin isteyen internetten araştırabilir canlar bilginiz olsun istedimolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
gelirim kuzumm çok iyi olurrrr derin bana yakınn sanırımm yanlışş hatırlamıyosaamm el ele tutuşpp gelirikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?