Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

saol azram bende iyiyim... bende bir hoş oldum azra hamşlemi diye görünce ama neyse o günleri de görücez inşallah....

ben elma işine adam bulamadım ablam dediki kuran kursuna git derdini anlat belki allah rızası için okurlar dedi ordakiler hatasız okurlar dedi utancımdan gidemedim kabul etmezlerse diye:kedi::kedi:

kızlar bu elma işi ne ki bana da anlatsanıza....bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

müslüm babamız, orhan babamız varken mozartta kimmiş beee klava:
sen aç müslümü bak mercimek nasıl hareketlenecek :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
bak bi dene sonra sema dedi de ben ciidye almadım dersin :teytey:

yüksek ihtimal ümraiyede
konuşalımda kuzum ben sana yazarım okey
buarada ben kaçtım kızma bana tamam

ramazandan sonra bol bol muhabbet edicez opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızmamm kızmamm :) hayırlı iftarlar sana geç kalma senn muaahhhhopuyorumnanaktan
tamam canım Allah izin verirse gelicm
çok isterim sizlerle yüzyüze tanışmayı :)

azrammm sende gelsene karşıdasın ya zor olmazsa senin için gell
yani yanlış anlaşılmasın toplaşacağımız zaman görüşürük hepberaber
derinimlede görüşsek bi yaa...

üzülme bebem aklıma geldikçe ederiz mercimekle kız elma işini kaynanamın gittigi yerde kurana gidiyo o kadın parayla veriyomuş annem alıcaktı bende istemedim öyle olmaz gönülden allah rızası için olan makbul dedim iyi dememişmiyim demidelikafadulden para için yapıyosan hiç yapmalmaz:

,

kız sevtun doğru demiz eşin... mercimeğin ahlakı bozuluyr bizim türk şarkılarından.... dudu dudu dilleri diye... boşver kuzum sen mozart dinlet en iyisi....

kuzuu gelebilirmisin ya eğer gelirsen çok seviniriz hatta senin için eminönünde bile buluşabiliriz .ben çok isterim yaa nolur bişeyler yapalım görüşelim
komşununda gözü aydın allah bağışlasın[/QUOTE]
AMİNN KUZUMMM DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAHHH VALLA ÇOK İYİ OLURR KUZUMM BULUŞALIMM

canım biz mayıs ayında Adıyamana gittik, orda okuttuk elmayı
bebek istiyoruz dua almak için geldik deyince zaten elma okuyup verildi.
ama kaç ay geçti hala değişiklik yok :sinifsinif:

CANIM KARDELEN DİYO Kİ 9 KİŞİ HALKA OLACAK SEN ORTASINDA OLACAN SANA ÖYLEMİİ YAPILDI BELKİ ÖYLE YAPILMADIGI İÇİN OLMAMIŞTIRRR BİDE ÖYLE DENE CANIMM İNŞALLAH OLURR BEN BAYRAMDAN SONRA TOPLUCAMM KURAN OKUYANLARIN HEPSİNİ HAFIZ ARKADAŞIM VAR ODA BAHSETMİŞTİ ELMADAN DA AMA NASIL OLDUGUNU BİLMİYORUM ÖGRENECEM DEMİŞTİİ BEN ONA SÖYLERİM NASIL OLDUGUNUU İNŞALLAHH TOPLARIZ 9 KİŞİİ BENİM EVDE YAPTIRIRIMM YADA ONLAR NERDE İSTERSE ORDA YAPTIRIRIMM İNŞALLAH VESİLE OLURR

canım sen ortaya bi sepet elma koysan hepside okunsa bizlere de göndersen olmazmı ki acep ya
kargo ücretini karşılarım ben ya ciddiyim :sinifsinif:
bi araştırsan olur belki CADIARZU

AMİNN KUZUMMM DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAHHH VALLA ÇOK İYİ OLURR KUZUMM BULUŞALIMM

CANIM KARDELEN DİYO Kİ 9 KİŞİ HALKA OLACAK SEN ORTASINDA OLACAN SANA ÖYLEMİİ YAPILDI BELKİ ÖYLE YAPILMADIGI İÇİN OLMAMIŞTIRRR BİDE ÖYLE DENE CANIMM İNŞALLAH OLURR BEN BAYRAMDAN SONRA TOPLUCAMM KURAN OKUYANLARIN HEPSİNİ HAFIZ ARKADAŞIM VAR ODA BAHSETMİŞTİ ELMADAN DA AMA NASIL OLDUGUNU BİLMİYORUM ÖGRENECEM DEMİŞTİİ BEN ONA SÖYLERİM NASIL OLDUGUNUU İNŞALLAHH TOPLARIZ 9 KİŞİİ BENİM EVDE YAPTIRIRIMM YADA ONLAR NERDE İSTERSE ORDA YAPTIRIRIMM İNŞALLAH VESİLE OLURR[/QUOTE]

inşallah vesile olur canım elma.....

canım biz mayıs ayında Adıyamana gittik, orda okuttuk elmayı
bebek istiyoruz dua almak için geldik deyince zaten elma okuyup verildi.
ama kaç ay geçti hala değişiklik yok :sinifsinif:

kız oruya gitmek istedimde gidemedim tögbe alıyolarmış orda bizimkiler yollamadı dediler seni kandırırlar yapamazsın onlarınki çok agır tespihleri diyolarki bir yere baglı olucaksın yoksam olmazmış bu konuda ne düşünüyosunuz bebeler ben günde 2000 tane tespih çekiyorum zatem bak birşey daha paylaşayım hadi sizinle hamile kalınca düşük olmaması için ablam bir dua verdi bana 100 onu çekiyorum günde hamile hatunlara duyrulur dua şöyle EL YA -MÜBDİ,Ü CELLE ŞANİHÜ bunu çekin isteyen internetten araştırabilir canlar bilginiz olsun istedimolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

gelirim kuzumm çok iyi olurrrr derin bana yakınn sanırımm yanlışş hatırlamıyosaamm el ele tutuşpp gelirikk

bende gitmiyorum canım oraya kayınvalidemler, görümcelerim bğlı onların yanında giitim bende. hem dua almış oluruz hemde adıyamanı görmüş oluruz diyerek gitmiştim

canım sen ortaya bi sepet elma koysan hepside okunsa bizlere de göndersen olmazmı ki acep ya
Bi araştırsan olur belki cadıarzu
sevtuna sormak lazım oluyosa tabikii alırımm elmayı çokca hepimize birden okunurrr kargosudan benden olsun inşallah olsunda kuzum kargıonun lafı olmazz sevtuna soralım araştırsın bende hafız arkadaşa sorarım olursa neden olmasın kuzum yaptırırım

kızlar kociş geldi ben kaçar... Gece görüşürüz inşallah.....

tamam kuzum güle gülee gece görüşürüz benimkide gelmek üzere balık almış hemde hamsi yaww daha mutfa bu gün temizledimm yahuuuu

bi araştırsan olur belki CADIARZU

eşinin ismi ve senin ismin okunuyo üstüne okuyan insanların gerçekten kalpten okuması gerekiyomuş canım senin için biz burda nasıl birbirimizi paralıyoruz birbirimiz için seviytoruz birbirlerimizi aynene öle olcek bebem içten olursa okunana işnsanda itikatını yitirmezse rabbimde isterse bak gör oluyomu olmuyomu teker teker okunucak önce biri 9 kere okucak digerleride takip edicekj bitince digeri başlıcak okumaya halka bitince herkez dua edicekj o insana mesela allahım sen bu ibrahim suresini sevtun arkadaşımız için okuduk allahım eli ayagı saglıklı ha-yırlı evlat ver annelik özlemini dindir onunda yüzünü güldür sana hayırlı b,r kul peygamberine hayırlı ümmet olsun dicek 2 rekayya namaz kılıcak okuyanlar allaha bırakıcaksın sen sonra o nu allahım dua ve dileklerinizi kabul etsin canlarım ben öyle biliyorum bana öyle dediler ben adam bulamadım 6 kişi okucaktı 3 kişi yan çizdi uzun oluyo diye vallahıde ben bilsem okurdum iinananı huyum degil kimseyi boş çeviremiyorum yapımda var ne yapayım ondanmı çok seviliyorum acaba:roflol::roflol::roflol:

Kuzularr ben kaçtımm geldii benimkii pide almaya gitttii balıgı verdi kapıdan ayıklayamdaa yıkayam süzülsün akşama görüşürüzz kuzularr öptüm hepinizii
hayırlı iftarlarr kuzucuklarımmm ben gelene kadarr sayfalaerıı çogaltmayınn hemii yetişemiyomm ayolll hehehehe

bitanem ağır falan değil valla:) ben biliyorum :)
gelirim kuzumm çok iyi olurrrr derin bana yakınn sanırımm yanlışş hatırlamıyosaamm el ele tutuşpp gelirikk

oleyyy :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…