bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
ben bişi yapmadım ki :gitme:
sabahtan beri nerdesin bakıyım sen agaç olduk burda ya gel bakıyım yanıma sen :mymeka::mymeka::mymeka:
kız sabahtan beri goz bebeklerim yollarda kaldı he nerdesin sen sabah olurdun dedim vardır bir merhaba deyim hevesim kursagımda kaldı he haberin ola:kedi::kedi:
inş en yakın zamanda olacak kuzuuuKızzz ben sizinnn o agzınızı yerimmm sizinn agzınızdann rabbiminn kulagınaa inşalllahhh
kızz nasıll tuhaff oldumm yaaa azra hamilemii deyinceee birden kendimii hamileymişim de müjde vermişimm sizlerdee şaşırmıssız aaa azraa hamilemii diye yazıyormuşunuzz gibi hissettim rabbimm duysunn inşallahh canlarımm söyleyee deyill söyletene bakk
rabbimm hepimizee nasip etsinn inşallahhh anamm ne çokk yazmışınızzz oku oku bitmedii az bi ayrıldım başından baktımm sayfalarr birikmişş canım çıktı yaa sabah berii temizlikk 2 camın kaldı oda yarına mutfak falan bitti şükürrr
anladım cano bunu biara detaylı konuşalım
buarada biz derdayla buluşucaz sende gelirmisin ayarla tamammı
artık kaçarı yok
tatlışım bugün iş çok yoğundu gelemedim :2:
merhaba arkadaşlar nasılsınız.bende katılabilrmiyim aranıza...
kızlar beni hiçbiriniz yanış anlamayın ama size verilen kaç taneyse okadar okuyun fazla olmasıda eksikolmasıda iyi olmuyo .sonra karışıklık oluyo canlarım .hepinize anlayışınız için çok teşekkür ederim
inş en yakın zamanda olacak kuzuuu
tabisii gelirim,ne zaman buluşuyorsunuz bakemm
ve nerdeee??
inşallahh kuzum inşallahazram ogünleridde görücez kuzum inşallah
buarada hoşgeldin
saoll kuzumm ogluu oldu komşumunn rabbimm bizlerede tez zamandaa nasip etsin inşallah elma işinide bayramdan sonra halledekk kuzummazram iyiyim balım saol iftara gidicem çıkmam lazımda takıldım kaldım işte
sen nasılsın gözünaydın komşun doğum yapmış darısı bize canım
evet elmayı yapalım bencede kuzum bi araştıralım bu işi
inş en yakın zamanda olacak kuzuuu
inşallah kuzumm inşallahh hep beraberr hamişş kalacazzz
tabisii gelirim,ne zaman buluşuyorsunuz bakemm
ve nerdeee??
hım kusura bakma bebem ozaman çalışan insanın hali başka oluyo tabe ben evde sıkıntıdan patlıyorum yaw yakında mercimegin mendilleri bitti yelekmi örsem acaba :hulya::hulya::hulya: kız örcemde kesmeyi bir bilebilsem kız bu uşaga sabahtan beri tarkan dinletiyom tık yok he gene onu da yormadım ama kızdı galiba delikafaduldendelikafadulden
kusura bakma canım :gitme: bilmiyorumkismile
hoş bulduk tugcalcım herzaman gibi takılıyorum işet bebem ya işi olmayan ne yapar böyle takılır kız burası terapi gibi oldu girmesem bir tuaf oluyorum he bişeyler dürtüyo adamı gir diye alıştım canlarım size vallahi hayatımda bır parca oldunuz he :1hug: eşim beni bir yakalarsa bende onun hayatında bir parça olucam he şimcik :roflol::roflol::roflol: allahtan eve gelince arıyo bişey lazımmı diye yırttık anlıcagınız gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
tuğçem,turkuazım,seydam,samyelim,birsenim hepinize selam canlarım
ben çok kalamıycam bugün çarşıda işlerim vardı
kendime takım almıştım ceket tam oluyo etek büyük oluyodu dünde bilerek aldım ama açken alınca belki yemek yiyince olur düşüncesiyle aa olmadı .neyse daraltmaya götürdüm ay şansıma 42 bedeni gelmiş sevindim uğraşmadan aldım eşarp baktım ama kafama göre bulamadım şimdide iftara davetliyiz gidip eşimi alıcam .benden havadisler bunlar .buarada benim adet gelmedi gece abdest aldım hala gelen giden yok bende oruçluyum .
he dogru diyosun canım ya başka zaman olsa ne iş yapıyosun derler eşim dün evi kompile temizledi sildi süpürdü toz aldı banyonun kabinini temizledi kabinim cam benim zorlandı adamcegiz işleri bitirdi bide yemek yaptı benimle dedim çok yoruldun olsun dedi ama anası agladı garibin belli bile etmedi he :kedi::kedi: allah razı olsun ondan elim ayuagım oldu he bugün hastaneye gittikya eşimle mercimegin ultroson resmi var elimde dedim şunu koy biryere dedim elimde bakıyodum meraklı meraklı kol çantası almadım yanıma onun çantası var diye dedi m al oglumun vücüdunu görmesinler mercimek utanır dedim öyle bir çekmişki doktor görseniz küçük asker sanırsınız kız dedim doktor muayene edrken rabbim benim şuanki yaşadıgım mutlulugu rabbim herkeze nasip et dedim allah yardımcınız olsun canlarım tez zamanda hamiş kalırsınız işşallaholumunekankayizsmile:CüvCüv::CüvCüv: karnınız şişsin işşallah benim gibi oh ne güzel beddua ettim size oh olsun :roflol::roflol:
merhaba arkadaşlar nasılsınız.bende katılabilrmiyim aranıza...
Kızzz ben sizinnn o agzınızı yerimmm sizinn agzınızdann rabbiminn kulagınaa inşalllahhh
kızz nasıll tuhaff oldumm yaaa azra hamilemii deyinceee birden kendimii hamileymişim de müjde vermişimm sizlerdee şaşırmıssız aaa azraa hamilemii diye yazıyormuşunuzz gibi hissettim rabbimm duysunn inşallahh canlarımm söyleyee deyill söyletene bakk
rabbimm hepimizee nasip etsinn inşallahhh anamm ne çokk yazmışınızzz oku oku bitmedii az bi ayrıldım başından baktımm sayfalarr birikmişş canım çıktı yaa sabah berii temizlikk 2 camın kaldı oda yarına mutfak falan bitti şükürrr
allah razı olsun tamam ebrarım gül güle git bende yokum akşama ancak gece gelirim artıkın..... kocişi bekliyorum evde gelsinde iftara gitcez....tuğçem buarada ALLAH KABUL ETSİN kuzum namazını
benim çıkmam gerek kusura bakma
gece burda olucam inşallah
ben elma işine adam bulamadım ablam dediki kuran kursuna git derdini anlat belki allah rızası için okurlar dedi ordakiler hatasız okurlar dedi utancımdan gidemedim kabul etmezlerse diye:kedi::kedi:
ankaralı turgut dinlet belki tarkandan sıkıldı mercimek zemuszemus zemuszemus
canım ya bizim iş çok yoğun birde işyerinde bilgisayarlarımızın internete bağlantısı engelli. onun içinde giremiyorum topiğe yoksa merak ediyorum neler oldu, var mı yeni hamiş diye ama ancak akşamları gelebiliyorum :sinifsinif:
valla bence de güzel fikir canım buarada paylaştığın için çok saolben elma işine adam bulamadım ablam dediki kuran kursuna git derdini anlat belki allah rızası için okurlar dedi ordakiler hatasız okurlar dedi utancımdan gidemedim kabul etmezlerse diye:kedi::kedi:
inşallahh kuzum inşallah
saoll kuzumm ogluu oldu komşumunn rabbimm bizlerede tez zamandaa nasip etsin inşallah elma işinide bayramdan sonra halledekk kuzumm
ebrarımm kuzummm siz buluşuyonuzz demekkk hehhh küstümm bana hiç demiyonn kuzumm gel sendeee buluşakk hep beraberr diyeee ben kelmiyimm kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?