Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

Ebrarımmmmmm kuzummmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnn nasılsınn kuzummm

canımm bende yapalımm diyorumm şu elma işinii vesile olurr inşallahh kuşummm

kızlar beni hiçbiriniz yanış anlamayın ama size verilen kaç taneyse okadar okuyun fazla olmasıda eksikolmasıda iyi olmuyo .sonra karışıklık oluyo canlarım .hepinize anlayışınız için çok teşekkür ederim

kız sabahtan beri goz bebeklerim yollarda kaldı he nerdesin sen sabah olurdun dedim vardır bir merhaba deyim hevesim kursagımda kaldı he haberin ola:kedi::kedi:

sabah işe gitmeden size günaydın demen isterdim ama işe zor yetiştim, dün geç yatmıştım öğlen yazayım dedim vakit olmadı
ancak gelebildim çiçeemmmmm :teselli: :teselli:
yoksa bende seni ösledimmmm :asigim:

azram iyiyim balım saol iftara gidicem çıkmam lazımda takıldım kaldım işte
sen nasılsın gözünaydın komşun doğum yapmış darısı bize canım
evet elmayı yapalım bencede kuzum bi araştıralım bu işi

inş en yakın zamanda olacak kuzuuu
anladım cano bunu biara detaylı konuşalım
buarada biz derdayla buluşucaz sende gelirmisin ayarla tamammı
artık kaçarı yok

tabisii gelirim,ne zaman buluşuyorsunuz bakemm
ve nerdeee??

tatlışım bugün iş çok yoğundu gelemedim :2:

hım kusura bakma bebem ozaman çalışan insanın hali başka oluyo tabe ben evde sıkıntıdan patlıyorum yaw yakında mercimegin mendilleri bitti yelekmi örsem acaba :hulya::hulya::hulya: kız örcemde kesmeyi bir bilebilsem kız bu uşaga sabahtan beri tarkan dinletiyom tık yok he gene onu da yormadım ama kızdı galiba delikafaduldendelikafadulden

ve nerdeee??

yüksek ihtimal ümraiyede
konuşalımda kuzum ben sana yazarım okey
buarada ben kaçtım kızma bana tamam

ramazandan sonra bol bol muhabbet edicez opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben elma işine adam bulamadım ablam dediki kuran kursuna git derdini anlat belki allah rızası için okurlar dedi ordakiler hatasız okurlar dedi utancımdan gidemedim kabul etmezlerse diye:kedi::kedi:

azram ogünleridde görücez kuzum inşallah
buarada hoşgeldin
inşallahh kuzum inşallah
saoll kuzumm ogluu oldu komşumunn rabbimm bizlerede tez zamandaa nasip etsin inşallah elma işinide bayramdan sonra halledekk kuzumm

inşallah kuzumm inşallahh hep beraberr hamişş kalacazzz
ve nerdeee??

ebrarımm kuzummm siz buluşuyonuzz demekkk hehhh küstümm bana hiç demiyonn kuzumm gel sendeee buluşakk hep beraberr diyeee ben kelmiyimm kuzummmm

ankaralı turgut dinlet belki tarkandan sıkıldı mercimek zemuszemus zemuszemus

canım ya bizim iş çok yoğun birde işyerinde bilgisayarlarımızın internete bağlantısı engelli. onun içinde giremiyorum topiğe yoksa merak ediyorum neler oldu, var mı yeni hamiş diye ama ancak akşamları gelebiliyorum :sinifsinif:

kusura bakma canım :gitme: bilmiyorumkismile

canım kuur değil hem sizin için kolaylık oluyo hemde karışıklık olmuyo
liste kime yapıldıysa ona niyet edip sana kaç adet yazıldıysa okadar okursan çok mutlu edersin
allah razı olsun inşallah beni yanlış anlamıyosundur .aramıza yeni katıldın sayılır bilmediğin için yaptım bu açıklamayı .opuyorumnanaktan

walla sevtuncum burası bana da terapi gibi oluyor inan.... ben de işimi ayarlıyom de foruma gireyim de dört dönüyom evde.....kaydirigubbakcemile3

canım kolay gelsin... bizde iftara davetliyiz bu akşam...kocişi bekliyorum bende....eteğe uğraşmaman da iyi olmuş canım... ben bu sene bayramlık alışverişi yapmadım ya... evde bir sürü giymediğim eteğim wlbisem var... onlardan bierini giyicen... alıp alıp asıyorum sonra da unutuyorum neyim var neyi yok.....aklinialirimsmile
senin adet neden gitti ki yine... kayy Allah'ım bir yerden düzelse bir yerden bozuluyo bizim işler.r....

ahhh canım ne güzel beddua o öyle yaaaa.... sen böyle edeceksen hep beddeua et hamilelerin duları da bedduaları da kabul olurmuş..... benim adam ev işinden hiç anlamaz yani be hamile olsam da yine ben yapcam demektir bu....:roflol::roflol:

merhaba arkadaşlar nasılsınız.bende katılabilrmiyim aranıza...

tabiii kiii sude hoşgeldin aramıza... kendinden bahsedermisin??? kaç yıllık evlişsin? ne zamandır çocuk istiyorsun???

ahhh azram ben de formuma ilk girdiğimde birsen yazmış azra hamile mi dişye nasılkalbim attı anlatamam... neyse kuzum sein de hamile olduğun haberini alıp burda halay çekecez daha.... inşallahj.... bu arada bende temizlik telaşındaydım yeni bitti... kastım kendimi bitirdim çok şükür mis gibi oldu evcağızım.....bayanssulusmile

tuğçem buarada ALLAH KABUL ETSİN kuzum namazını
benim çıkmam gerek kusura bakma
gece burda olucam inşallah
allah razı olsun tamam ebrarım gül güle git bende yokum akşama ancak gece gelirim artıkın..... kocişi bekliyorum evde gelsinde iftara gitcez....

ben elma işine adam bulamadım ablam dediki kuran kursuna git derdini anlat belki allah rızası için okurlar dedi ordakiler hatasız okurlar dedi utancımdan gidemedim kabul etmezlerse diye:kedi::kedi:

canım biz mayıs ayında Adıyamana gittik, orda okuttuk elmayı
bebek istiyoruz dua almak için geldik deyince zaten elma okuyup verildi.
ama kaç ay geçti hala değişiklik yok :sinifsinif:

eşim diyoki klasik müzük dinlet adam serisini almış eve getirmişş bak sana ne hediye aldım dedi bende seviniyom poşeti açarım bide ne göriyim mozart bethovın filan klasikleri al getir bebek dinlesin dedi zekası gelişirmiş bebenin :roflol::roflol: ne düşünceli baba demi ulen bizim türk şarkıcıların suyumu çıktım dedi ne dese beyenirsin mercimegimin ahlakımı bozulsun dedi :roflol::roflol:

valla bence de güzel fikir canım buarada paylaştığın için çok saol
rabbim sana evladını yollamış çok şükür darısı bizlere

kuzuu gelebilirmisin ya eğer gelirsen çok seviniriz hatta senin için eminönünde bile buluşabiliriz .ben çok isterim yaa nolur bişeyler yapalım görüşelim
komşununda gözü aydın allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…