Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım bende isterdim ama regl oldum...

teşekkür ederim teyzesi iyi dileklerin için bebem
namazdan sonra allah nasip ederse okur yazarım ne var ne yok balım kız akşam kaynatmışınız he ben çok imrendim okurkensenağlama ah o mercimegin babası yokmu hep onun yüzünden oturamıyorum ya başına :mymeka::mymeka::mymeka:

saol canım allah razı olsun
sen nasılsın
aayy bugün varya çok bunaldım,, bi arkadaşımla görüştüm 4 aylık bebebği kucağında, nasıl imrendim anlatamam...bu doktorlada olmazsa artık bırakacam tedaviyi.. yıprandım dayanamıcam...
canım sende çok uğraştınya aynı benimgibi artık ben pes iettim işte düşünün tam 7 sene full doktordaydım son 2 yıldır hiçbişey yapmıyorum .dilerim gerek kalmadan gelir minişlerimiz
kız belki hamilesindir.inşallah yaaa
yok be canım oluyo arada işte nedense
kistmi var artık bilemiyorum

canım gerçek resimlerini koyacaksın inşllah hatta bizede göstercen değilmi kız mercimeğinin resmini

iyiyim bebem sen nasılsın nasıl gidiyo :kedi::kedi:

işşallah canım koyarım becerebilirsem okadar becerikli degilim ama eşime derim hallader vallahi bugün gözüm korktu bacım ya kadını duyunca çok üzüldüm sen okadar taşı tanm günün gelsin bebek vefat etsin allahın işi işte canım ya allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın kadın çok kötü olmuştur yamafoldumbenmafoldumben hamile kalıyosun tam alıcan kucagına takriri işlahi canım ya allah sabır versin benim eşimin akrabası vardı ilkki erkekti 2 erkek dogum etmiş dogumdan sonra ölmüşmafoldumbenmafoldumben elim zor gitti telefona aradım sesini duyunca o agladı ben agladım canım ya garibim beşigine kadar hazırladıydı senağlamasenağlama

anladım cano bunu biara detaylı konuşalım
buarada biz derdayla buluşucaz sende gelirmisin ayarla tamammı
artık kaçarı yok
canım ben 20 tane daha okudum :Saruboceq:
canım 20 tane okudun değilmi
fazla okuma tamammı canım sana kaç tane yazıldıysa çünkü sayısı 313 ben ona göre ayarlayıp yazıyorum
çok saol ağzına sağlık
canım bende isterdim ama regl oldum...
sağlık olsun tatlım bitince devam edersin

tamam bitanem okursun senin duaların önemli bizim için hamişsin sonuçta allah razı olsun katıldığın için
kocişin haklı ama yaa naapsın korkuyodur şimdi bende hamile kalsam bukadar sık bırakmaz benide .sağlıkla doğsun mercimek onu alır kucağına yazarsın bize

Kızzz ben sizinnn o agzınızı yerimmm sizinn agzınızdann rabbiminn kulagınaa inşalllahhh

kızz nasıll tuhaff oldumm yaaa azra hamilemii deyinceee birden kendimii hamileymişim de müjde vermişimm sizlerdee şaşırmıssız aaa azraa hamilemii diye yazıyormuşunuzz gibi hissettim rabbimm duysunn inşallahh canlarımm söyleyee deyill söyletene bakk

rabbimm hepimizee nasip etsinn inşallahhh anamm ne çokk yazmışınızzz oku oku bitmedii az bi ayrıldım başından baktımm sayfalarr birikmişş canım çıktı yaa sabah berii temizlikk 2 camın kaldı oda yarına mutfak falan bitti şükürrr

tuğçem buarada ALLAH KABUL ETSİN kuzum namazını
benim çıkmam gerek kusura bakma
gece burda olucam inşallah

aminnn gülüm böyle bedduaya can kurbannopuyorumnanaktan

canım 20+20 olarak okudum ben
toplam 40
olmazsa 20 taneyi sıradaki listeye eklersin

canım yanlış anlama beni ama sana kaç yazıldıysa okadarını okursun
bide liste kime yapılıyosa ona niyetle okuyosun bunu daha öncede yazmıştım ama okumaın galiba
buseferlik öyle olsun bidahaki sefere yazdım kadarını oku olurmu canım

azraperi34, seydam, tugcal, turkuaz kızlar nasılsınız kız azra cevap yaz yoksa hamilemisin cevap yazmazsan seni rencide ederim bak kkaklinialirimsmile
ahh kuzummm inşallahhh rabbimm duyarda bu söyledigini gercekk olurrr
konuyu toplam 8 kullanıcı okuyor. (7 kayıtlı kullanıcı ve 1 misafir)
tugcal, ebrar_53+, portakal_suyu, samyeli26, sevtun2, seydam, turkuaz

kızlar nasılsınız???
hoşgeldin kuzumm iyiyim sen nasılsınn hele bu azra haiemiyii duydumm daha bi iyii oldumm sankii

canımm herşey güzel olacak inşallahh güzel haberler alacan canm benim üzme tatlı canını

saol canımm rabbim bizlerede nasip etsin inşallahh
aayy bugün varya çok bunaldım,, bi arkadaşımla görüştüm 4 aylık bebebği kucağında, nasıl imrendim anlatamam...bu doktorlada olmazsa artık bırakacam tedaviyi.. Yıprandım dayanamıcam...
rabbimm sanada bizlerede nasip edecekk kuzumm inşallahh
azraperi34, birsen29, ebrar_53, samyeli26, sevtun2, sude32

kızlar meraba nasılsınız opuyorumnanaktan
iyi canım hoşgeldin sen nasılsın
merhaba arkadaşlar nasılsınız.bende katılabilrmiyim aranıza...

hoşgeldin canımm aramıza tabikii katıla bilirsin

KARDELEN için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN....................30bitti
AZRA......................30
TUĞÇE....................30bitti
MAVİŞ.....................30
SEVTUN...................23
NANELİŞEKER.........20bitti
YELİZ.......................30
DERDA.....................20
EBRAR.....................20
AYŞEN.....................20
BULUT......................20
BİRSEN....................20
TURKUAZ.................20bitti
KIZLAR salı gecesi duasını yapalım olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…