KARDELEN için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN....................30bitti
AZRA......................30
TUĞÇE....................30bitti
MAVİŞ.....................30
SEVTUN...................23
NANELİŞEKER.........20
YELİZ.......................30
DERDA.....................20
EBRAR.....................20
AYŞEN.....................20
BULUT......................20
BİRSEN....................20
TURKUAZ.................20bitti
KIZLAR salı gecesi duasını yapalım olurmu
teşekkür ederim teyzesi iyi dileklerin için bebemKARDELEN için AYETEL KÜRSİ listesi
DERİN....................30bitti
AZRA......................30
TUĞÇE....................30bitti
MAVİŞ.....................30
SEVTUN...................23
NANELİŞEKER.........20
YELİZ.......................30
DERDA.....................20
EBRAR.....................20
AYŞEN.....................20
BULUT......................20
BİRSEN....................20
TURKUAZ.................20bitti
KIZLAR salı gecesi duasını yapalım olurmu
saol canım allah razı olsunya kızlar başka görmediğim dua varsa hepsine bütün kalbimle aminnn diyorum Allah izin verirse bayramdan sonra istanbula gelecem sırayla hepinize çaya gelirim artıkın tabii kabul ederseniz ahh ne güzel olurdu görürdüm sizleri ama benim koçiş kanmaz neyse azranın komşusuna geçmiş olsun eeee ebrar_53+, samyeli26, sevtun2, seydam, tugcal, turkuaz sizler nasılsınız
canım sende çok uğraştınya aynı benimgibi artık ben pes iettim işte düşünün tam 7 sene full doktordaydım son 2 yıldır hiçbişey yapmıyorum .dilerim gerek kalmadan gelir minişlerimizaayy bugün varya çok bunaldım,, bi arkadaşımla görüştüm 4 aylık bebebği kucağında, nasıl imrendim anlatamam...bu doktorlada olmazsa artık bırakacam tedaviyi.. yıprandım dayanamıcam...
yok be canım oluyo arada işte nedensekız belki hamilesindir.inşallah yaaa
he dogru diyosun canım ya başka zaman olsa ne iş yapıyosun derler eşim dün evi kompile temizledi sildi süpürdü toz aldı banyonun kabinini temizledi kabinim cam benim zorlandı adamcegiz işleri bitirdi bide yemek yaptı benimle dedim çok yoruldun olsun dedi ama anası agladı garibin belli bile etmedi he :kedi::kedi: allah razı olsun ondan elim ayuagım oldu he bugün hastaneye gittikya eşimle mercimegin ultroson resmi var elimde dedim şunu koy biryere dedim elimde bakıyodum meraklı meraklı kol çantası almadım yanıma onun çantası var diye dedi m al oglumun vücüdunu görmesinler mercimek utanır dedim öyle bir çekmişki doktor görseniz küçük asker sanırsınız kız dedim doktor muayene edrken rabbim benim şuanki yaşadıgım mutlulugu rabbim herkeze nasip et dedim allah yardımcınız olsun canlarım tez zamanda hamiş kalırsınız işşallaholumunekankayizsmile:CüvCüv::CüvCüv: karnınız şişsin işşallah benim gibi oh ne güzel beddua ettim size oh olsun :roflol::roflol:
ya kızlar başka görmediğim dua varsa hepsine bütün kalbimle aminnn diyorum Allah izin verirse bayramdan sonra istanbula gelecem sırayla hepinize çaya gelirim artıkın tabii kabul ederseniz ahh ne güzel olurdu görürdüm sizleri ama benim koçiş kanmaz neyse azranın komşusuna geçmiş olsun eeee ebrar_53+, samyeli26, sevtun2, seydam, tugcal, turkuaz sizler nasılsınız
saol canım allah razı olsun
sen nasılsın
canım sende çok uğraştınya aynı benimgibi artık ben pes iettim işte düşünün tam 7 sene full doktordaydım son 2 yıldır hiçbişey yapmıyorum .dilerim gerek kalmadan gelir minişlerimiz
yok be canım oluyo arada işte nedense
kistmi var artık bilemiyorum
canım gerçek resimlerini koyacaksın inşllah hatta bizede göstercen değilmi kız mercimeğinin resmini
anladım cano bunu biara detaylı konuşalımiyiyim cano yok vazgeçmedim bugun forumda bi yerde gördüm hamiş bi arkadaş ben hep mihrimaha gittim ama orda doğum olmadığ içim başka hastane bakıyorum demiş son bir ay kala demekki dr iyi
araştırıyorum kafama göre tüp bebk te var ya orda ondan
samyelim hadi şimdiden hayırlı olsun :)
canım 20 tane okudun değilmicanım ben 20 tane daha okudum :Saruboceq:
sağlık olsun tatlım bitince devam edersincanım bende isterdim ama regl oldum...
teşekkür ederim teyzesi iyi dileklerin için bebem
namazdan sonra allah nasip ederse okur yazarım ne var ne yok balım kız akşam kaynatmışınız he ben çok imrendim okurkensenağlama ah o mercimegin babası yokmu hep onun yüzünden oturamıyorum ya başına :mymeka::mymeka::mymeka:
azraperi34, birsen29, ebrar_53, samyeli26, sevtun2, sude32
kızlar meraba nasılsınız opuyorumnanaktan
canım 20 tane okudun değilmi
fazla okuma tamammı canım sana kaç tane yazıldıysa çünkü sayısı 313 ben ona göre ayarlayıp yazıyorum
çok saol ağzına sağlık
sabahtan beri nerdesin bakıyım sen agaç olduk burda ya gel bakıyım yanıma sen :mymeka::mymeka::mymeka:
he dogru diyosun canım ya başka zaman olsa ne iş yapıyosun derler eşim dün evi kompile temizledi sildi süpürdü toz aldı banyonun kabinini temizledi kabinim cam benim zorlandı adamcegiz işleri bitirdi bide yemek yaptı benimle dedim çok yoruldun olsun dedi ama anası agladı garibin belli bile etmedi he :kedi::kedi: allah razı olsun ondan elim ayuagım oldu he bugün hastaneye gittikya eşimle mercimegin ultroson resmi var elimde dedim şunu koy biryere dedim elimde bakıyodum meraklı meraklı kol çantası almadım yanıma onun çantası var diye dedi m al oglumun vücüdunu görmesinler mercimek utanır dedim öyle bir çekmişki doktor görseniz küçük asker sanırsınız kız dedim doktor muayene edrken rabbim benim şuanki yaşadıgım mutlulugu rabbim herkeze nasip et dedim allah yardımcınız olsun canlarım tez zamanda hamiş kalırsınız işşallaholumunekankayizsmile:CüvCüv::CüvCüv: karnınız şişsin işşallah benim gibi oh ne güzel beddua ettim size oh olsun :roflol::roflol:
canım 20+20 olarak okudum ben
toplam 40
olmazsa 20 taneyi sıradaki listeye eklersin
ahh kuzummm inşallahhh rabbimm duyarda bu söyledigini gercekk olurrrazraperi34, seydam, tugcal, turkuaz kızlar nasılsınız kız azra cevap yaz yoksa hamilemisin cevap yazmazsan seni rencide ederim bak kkaklinialirimsmile
hoşgeldin kuzumm iyiyim sen nasılsınn hele bu azra haiemiyii duydumm daha bi iyii oldumm sankiikonuyu toplam 8 kullanıcı okuyor. (7 kayıtlı kullanıcı ve 1 misafir)
tugcal, ebrar_53+, portakal_suyu, samyeli26, sevtun2, seydam, turkuaz
kızlar nasılsınız???
mrb kızlar, doktorum reglin 2. Günü yada 3. Günü gel dedi
aradım sabah randevu 17 eylülden önce veremiyor, hemen doktorum hemşiresini aradım, çarşamba gel sabah 9 da ama 9,30 da da alabilirim. 10 da da alabilirim 11 dede. Bende arife günü yarım gün zaten arife günü izin aldım...
saol canımm rabbim bizlerede nasip etsin inşallahhya kızlar başka görmediğim dua varsa hepsine bütün kalbimle aminnn diyorum allah izin verirse bayramdan sonra istanbula gelecem sırayla hepinize çaya gelirim artıkın tabii kabul ederseniz ahh ne güzel olurdu görürdüm sizleri ama benim koçiş kanmaz neyse azranın komşusuna geçmiş olsun eeee ebrar_53+, samyeli26, sevtun2, seydam, tugcal, turkuaz sizler nasılsınız
rabbimm sanada bizlerede nasip edecekk kuzumm inşallahhaayy bugün varya çok bunaldım,, bi arkadaşımla görüştüm 4 aylık bebebği kucağında, nasıl imrendim anlatamam...bu doktorlada olmazsa artık bırakacam tedaviyi.. Yıprandım dayanamıcam...
iyi canım hoşgeldin sen nasılsınazraperi34, birsen29, ebrar_53, samyeli26, sevtun2, sude32
kızlar meraba nasılsınız opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar nasılsınız.bende katılabilrmiyim aranıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?