meryem suresini de 7 kişi 7 şer defa hurmanın üzerine okuyacakmış o da etkiliymiş
ama 7 kişi bulmak ve 7 kişiyi yedişer defa okumak için ikna etmek lazım[/QU:icecream::icecream::icecream: kandırırız kız onda ne var hiçmi sevnin yok senin kuran bilenlere okut en tesirlisi annene süle halleder olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bitanem ağır falan değil valla:) ben biliyorum :)
oleyyy :lepi:
ben kaçtım kızlarrrrrr
hayırlı iftarlarrrrrrrrr
HAYIRLI GECELER...HERKESE... KIZLAR MORALİM ÇOK BOZULDUUUUUUUUU
adetim geçmişti 5 gün ... adet oldumo kadar ümitlenmiştimki bu bayram çifte bayram yaşayacaktım..arife günü eşime süpriz yapacakım..olmadı olmadı...rabbim nasip etmedi...inanınki bayrammı gelmiş hiç fark etmiyor...insanlara bakıyorum bir telaş yavruları için bayramlık..ben...yine ıssız bir yuva...yine eşimle geçireceğim bir buruk bayrammmmmmmmmmm..şu an o kadar doluyum ki anlatamam...ağlamak içimi boşaltmak istiyorum...çaresizce beklemekten yoruldum....rabbim sen tez zamanda bebeklerimizi gönder bizlere....
HAYIRLI GECELER...HERKESE... KIZLAR MORALİM ÇOK BOZULDUUUUUUUUU
adetim geçmişti 5 gün ... adet oldumo kadar ümitlenmiştimki bu bayram çifte bayram yaşayacaktım..arife günü eşime süpriz yapacakım..olmadı olmadı...rabbim nasip etmedi...inanınki bayrammı gelmiş hiç fark etmiyor...insanlara bakıyorum bir telaş yavruları için bayramlık..ben...yine ıssız bir yuva...yine eşimle geçireceğim bir buruk bayrammmmmmmmmmm..şu an o kadar doluyum ki anlatamam...ağlamak içimi boşaltmak istiyorum...çaresizce beklemekten yoruldum....rabbim sen tez zamanda bebeklerimizi gönder bizlere....
iyi akşamlar kızlar
sevtuncum senin mercimek içinde takvim yapsana kaçıncı haftadasın bizde görürüz hem eğer yapamazsan ben sana yapabilirim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?