datlum allah kabul etsin .bizide unutmamışsın allah razı olsun bitanem.kızlar mrbb dün okutttum kuran ımı çok şükür .... tüm cocuk isteyenlere rabbim bebek nasip etsin die dua ettirdim inş kabul olur canlarım... bende bugün 1 de gidicem kısmet olursa dr a bakalım bizim minik nasıl iyimi cinsiyeti umarım gösterir yaa meraktan çatlarım sona aslında önemli olan saglıgı ama insanoglu meraklı işte :)
nuruncum bebik okadannn büyümüş canım rabbim sizlerede nasip etsin seninde tedavin hayırlı olsun inşşş
bugün demek doktora gideceksin minişini görmeye hayırlı haberler al inşallah canım.hemen haber ver olurmu?hadi öptümm
canım hayırlısıyla gidersin evine inşallah .kendine iyi bak bitanem..neyapım gökcem bgn yolculuk var eve doğru yol alıyorum artık bende heyecanlıyımohaoldumsmile
evet canım dün evde yoktum oyüzden giremedim ama baya kaynatmışlar gercekten ben şeyi anlamadım erkeklerin buz olayını nasıl oluyo acabakaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismile
canım bu işi bende anlamadım bizim araştırmacı gazeteciye soralım bi bakalım neymiş..kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın pelincim.