Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kızlar mrbb dün okutttum kuran ımı çok şükür .... tüm cocuk isteyenlere rabbim bebek nasip etsin die dua ettirdim inş kabul olur canlarım... bende bugün 1 de gidicem kısmet olursa dr a bakalım bizim minik nasıl iyimi cinsiyeti umarım gösterir yaa meraktan çatlarım sona aslında önemli olan saglıgı ama insanoglu meraklı işte :)
nuruncum bebik okadannn büyümüş canım rabbim sizlerede nasip etsin seninde tedavin hayırlı olsun inşşş
datlum allah kabul etsin .bizide unutmamışsın allah razı olsun bitanem.
bugün demek doktora gideceksin minişini görmeye hayırlı haberler al inşallah canım.hemen haber ver olurmu?hadi öptümm
neyapım gökcem bgn yolculuk var eve doğru yol alıyorum artık bende heyecanlıyımohaoldumsmile
canım hayırlısıyla gidersin evine inşallah .kendine iyi bak bitanem..
evet canım dün evde yoktum oyüzden giremedim ama baya kaynatmışlar gercekten ben şeyi anlamadım erkeklerin buz olayını nasıl oluyo acabakaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismile

canım bu işi bende anlamadım bizim araştırmacı gazeteciye soralım bi bakalım neymiş..kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın pelincim.

pelinim iyiyim canım saol sen nasılsın?
komşu geldi şimdi oturmaya çağırıyor işlerimi bitirip oraya gidicem canım..

bende iyiyim ebrarcım sagol bende işlkerimi yapcam birazdan sana iyi gezmeler canım
sho da ibrahim saracoglunu izliyom sogan kürünü anlatıyo kolay hamile kalmak ıcınbişeyler anlatıyo tarif alıyorum sende bak istersen

bende iyiyim ebrarcım sagol bende işlkerimi yapcam birazdan sana iyi gezmeler canım
sho da ibrahim saracoglunu izliyom sogan kürünü anlatıyo kolay hamile kalmak ıcınbişeyler anlatıyo tarif alıyorum sende bak istersen

aa evet canım şimdi annem aradı bende onu açtım .
saol bitanem şimdilik buralardayım ..

canım saol allah razı olsun şimdi alamadımda daha önce almıştım hatta iki ay yaptım incir kürünü ama hatam önce soğan kürü yapmamaktı .şimdi soğan yapıyorum 1 ay sonra incire başlıycam inş. şifa olur..

amin canım inşallah oda adet düzensizligi icinmiş benim adetlerim düzenli allaha şükür canım

pelinim benim değil malesef ama hangi birini kullanıcaz yaa insan şaşırıyo ..
negüzel maşallah düzenli olmak süper..

evet canım haklısın bitkilerde şifa var gercekten ben buna inanıyorum tabi once allahımın izniyle bu kürler şifa olur bize inşallah

ebrarcım bende cok stres yapmıştım bi kere niye hamile kalamıyorum diye ozaman 1ay edet görmüstüm nerdeyse doktara gittim stresten dedi şimdi rahat olmaya calışıyorum kendi düzenimi bozcaktım az kalsın inşallah senınde düzelir ama sogan kürü düzeltiyomuş canım

ebrarcım bende cok stres yapmıştım bi kere niye hamile kalamıyorum diye ozaman 1ay edet görmüstüm nerdeyse doktara gittim stresten dedi şimdi rahat olmaya calışıyorum kendi düzenimi bozcaktım az kalsın inşallah senınde düzelir ama sogan kürü düzeltiyomuş canım

evet canım çok haklısın stres çok büyük etken .biara bendede oldu ay ne korkmuştum niye bitmiyo bu diye..
valla soğan işe yaradı çok şükür şimdilik .inşallah devamı gelirde .artık bıktım inanki doktora gidip söktürücü almaktan..

selam ebrarcım nasılsın görüşmeyeli valla ben bugün izinliyim kocişte evde ama şimdi cumaya gitti bende bi bakayım dedim özledim valla muhabbeti iki günde

Back
X