Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

inşallah hayırlısıyla atlatırım eğer olmazsa tel ederim haftaya alırız artık şu filmi çektirip bi rahatlasaydım yeterdi

korma korkunun ecele faydası yok canım eninde sonunda çektiricen bende çok korkuyodum eşim ablamla gittim vaz geçtim çektirmicem dedim eşim suratıma baktı taman gidelim çektirme dedi hadi kalk eve gidelim o zaman dedi tanm gidiyodum dedi o bebegi hiç isteemiyosun demi dedi istiyorumda çok korkuyorum dedi bana korkunun ecele faydasımı var dedi yok dedim ozaman git şu işi bitir hadi sana güveniyorum dedi kendim için olmasada senin için istiyorum dedi bak ya tüplerin tıkalıysa ondan olmuyosa bebegimiz her ay aglıyosun dedi regli olunca ben kahroluyorum dedi elimdem bişey gelmez dedi bebegimiz için hadi dedi kadın geldi götürdü beni hadi dedi bir o kapıyo bakıyom bir dışarı kapısına allahım yardım et dedim ya allah ya bismillah dedim tamam bitiricam bu işi dedim en fazla 20 dakika sürdü çektirdim çıktım dışarı tabe sırıtıyorum ben kaydirigubbakcemile3 eşim aferim sana bak korkulucak bişey varmıymış dedi bende kolaysa o korkuyu içeri gir yaşa dedim oda demezmi ah keşke olsa dükkan senin dedi çünkü tıbben mümkün degil dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Deli olacam net çokk yavaş bide süerkli kopuyoo

hepinize yaparım canlarımm menemen yersiniz afiyeetle

bu yeni bi doktorr üst komşumun bakalım bide ona görüneyimm çok met etti gerci bana yapabileegi bişey yok doktorun tüpten başkada bakalım bi gidecem

bide tekrar tüplerime bakılsın diyomm bakalım açılımm olmuşmuu ee okadar yag attık pamukla kuyuyaa demii bakalımm ne alemde bizim kuyuu bakalım inşallahh iyi haberlerle dönerimm kuzularrr

slm kzılar ben geldim
başın sağolsun nanaeli şeekerim Allah rahmet eylesin
hoşgeldin canım
Aleynam goşgeldinn kuzum nasılsınn
hoşbuldum azram sen nasılsın
tugcal ben test yaptım ama tek cizgi ikinci cizginin cıması gereken yerde deişik bi çizgi cıktı ama egri bügrü anlayacagın hamiş falan deilim kırmızıları dört gözle bekliyorum
kız sen hamişmisin anammmm neler kacırmışım 2. cizgi silikte cıksa vardır bişeler tatlım hadi hayırlı olsun İNŞALLAH
aleyna84, azraperi34, derdanur, haletrn, papatya5534, sevtun2, tugcal neyse kızlar hepinize iyigeceler tatlı rüyalar hepinizin iyi güzel bebiş haberlerini alırız yakında umarım ebrara slm iyi sahurlar

güle güle canım tatlı rüyalar

ahhh halecim o kdar güzelmiş ki yolladığın... keşke aynı rüyayı tüm bebeğini aldıran bayanlara görebilse... o kadar kızıyorum ki onlara... kimse kusura bakmasın ben kabul etmiyorum bebek aldırmayı sebep ne olursa olsun... istemiyosan korunacaksın... başka dicem yok.... kızıyorum çok kızıyorum.... burda da okudum birkaç yerde.... nasıl hesap verecekler bilmiyorum...

Deli olacam net çokk yavaş bide süerkli kopuyoo

hepinize yaparım canlarımm menemen yersiniz afiyeetle

bu yeni bi doktorr üst komşumun bakalım bide ona görüneyimm çok met etti gerci bana yapabileegi bişey yok doktorun tüpten başkada bakalım bi gidecem

bide tekrar tüplerime bakılsın diyomm bakalım açılımm olmuşmuu ee okadar yag attık pamukla kuyuyaa demii bakalımm ne alemde bizim kuyuu bakalım inşallahh iyi haberlerle dönerimm kuzularrr

git tabi azram... inşaşllahh tüpe gerek kalmaz canım... belki açılmıştır hem Rabbimin işine belli mi olur...

azram kız eşinde sorun yosa ALLAHIN izniyle olur merak etme

senin ikisidemi kapalıydı kız yoksa tekimi kuyuyya attılkların iyi gelmiştir İNŞALLAH

ahhh halecim o kdar güzelmiş ki yolladığın... keşke aynı rüyayı tüm bebeğini aldıran bayanlara görebilse... o kadar kızıyorum ki onlara... kimse kusura bakmasın ben kabul etmiyorum bebek aldırmayı sebep ne olursa olsun... istemiyosan korunacaksın... başka dicem yok.... kızıyorum çok kızıyorum.... burda da okudum birkaç yerde.... nasıl hesap verecekler bilmiyorum...

Evet canım dogru söylüyosun biz burda nelerle savasırken onlar hamile kalıpta bebeklerini aldırıyolar madem istemiosun korun arkadasım Allah affetsin baska bişey diyemiyorum..

evet canım adet zamanımda oluyo başka oluyo mercimegime işey olmasında o yeter kaydirigubbakcemile5

olmaz inşallah tatlım gönlünü ferah tut... hem sein rahmin büyüyorya şimdi oda ağrı yapıyomuş... kötü düşünceler yasak sana.... mercimeğin sapsağlamdır merak etme... ama şu bebeğiciği artık fasulyeye falan terfi ettirsen kaç haftalık olmuş yauw... mercimeklik yeri kalmamıştır canım....:1:

hoşgeldin canım

hoşbuldum azram sen nasılsın

kız sen hamişmisin anammmm neler kacırmışım 2. cizgi silikte cıksa vardır bişeler tatlım hadi hayırlı olsun İNŞALLAH

güle güle canım tatlı rüyalar

canım nerdeeee ya hamile fln deilim ikinci cizgi seklinde falan cıksa anlıcamda egri büğrü bişey cıktı anlayacagın yok bişi kırmızıları bekliyorum..Umarım dedigin gibi olurrrr

aleynam burda çok şükür yaa
kuzu nevar ne yok özlettin kendini yaa
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ebrar_53, aleyna84+, azraperi34+, birsen29+, derdanur+, haletrn+, papatya5534, sevtun2+, tugcal+

kızlar nasılsınız
ben iyiyim yeni geldik eve

Back
X