inşallah hayırlısıyla atlatırım eğer olmazsa tel ederim haftaya alırız artık şu filmi çektirip bi rahatlasaydım yeterdi
korma korkunun ecele faydası yok canım eninde sonunda çektiricen bende çok korkuyodum eşim ablamla gittim vaz geçtim çektirmicem dedim eşim suratıma baktı taman gidelim çektirme dedi hadi kalk eve gidelim o zaman dedi tanm gidiyodum dedi o bebegi hiç isteemiyosun demi dedi istiyorumda çok korkuyorum dedi bana korkunun ecele faydasımı var dedi yok dedim ozaman git şu işi bitir hadi sana güveniyorum dedi kendim için olmasada senin için istiyorum dedi bak ya tüplerin tıkalıysa ondan olmuyosa bebegimiz her ay aglıyosun dedi regli olunca ben kahroluyorum dedi elimdem bişey gelmez dedi bebegimiz için hadi dedi kadın geldi götürdü beni hadi dedi bir o kapıyo bakıyom bir dışarı kapısına allahım yardım et dedim ya allah ya bismillah dedim tamam bitiricam bu işi dedim en fazla 20 dakika sürdü çektirdim çıktım dışarı tabe sırıtıyorum ben kaydirigubbakcemile3 eşim aferim sana bak korkulucak bişey varmıymış dedi bende kolaysa o korkuyu içeri gir yaşa dedim oda demezmi ah keşke olsa dükkan senin dedi çünkü tıbben mümkün degil dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3